• FredyJones
    10
    Cordobi je ponovno propao transfer, zbog ozljede koljena. Moze li on kad i ako ozdravi bit rezervna opcija Lisici/Bakraru na desnom krilu?! Slazem se da su nam krilne pozicije tanke, jer u 4 3 3 sustavu jasno da su krila kljucna.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.2k
    GO još malo pa gotov, karta je v žepu, opet samo Dinamo!
    Da ne kvarimo ovaj odličan start, očekujem opet clean sheet i pobjedu u hendikepu, ništa manje, ništa više :cool:
  • Mr Anderson
    13.8k
    Parkiras kod Bauhausa, Plodina. Prođeš pješke nadvožnjak i kod stadiona si.Jurki

Kaj je s parkingom Kauflanda? Jeli se spušta rampa prek noći?
  • Jurki
    19.4k

Nema rampe, ali ovisi kaj budu oni dogovorili s policijom. Moguce je i da bu zatvoren parking.
    Kak sam napisal u postu prije. Najbolje se parkirati kod Bauhausa i nemas brige s nicim.
    Prejdes nadvoznjak pjeske i ne boli te glava za nist. Doslovno je 5 min do stadiona.
  • shameless86
    762
    pazite kod lidlova i kauflanda opcenito..makli su rampe,i kamera ocitava regu..ak izadjes bez placanja,doma ti kazna dolazi..bar je tak u ZG..da ne bi ekipa vidla da nema rampe i mislila da je dzabe..pa poberu kaznu..(brijem da je 30 eurica)
  • CastAway1986
    4k
    zaboravio si Topica za kojeg je Boban rekao da ce dobiti adekvatnu minutažu
  • Harapaldo
    20
    Nadam se našoj pobjedi bez stresa...i brine me parking u vž...Jurki koja je alternativa Bauhausu a da ne moram strepiti cijelo vrijeme...Plodine? Tedi/decathlon? kod groblja?
  • jedan u nizu
    15.3k
    Policija uvijek 'osigura' parking za goste iz Zagreba. Preusmjere te na parking kod KTCa, a kad se on popuni na travu pored groblja (malo iza KTCa).
    Ima mjesta dovoljno.Osim ako ne dode 5min prije pocetka.

Tko dolazi dovoljno rano, prije nego policija pocne preusmjeravati, kako su i decki rekli, parking kod Bauhausa i to je to :)
  • IceMan
    3.4k

Tedi, Decathlon, Lidl… bilo šta samo ne kod groblja i u gradu jer će grad biti pun radi Špancira i gotovo će biti nemoguće naći mjesto.
  • Dinamosaur
    2.5k
    Nemam straha od kiksa jer smo neusporedivo gladnija i kvalitetnija ekipa nego prosle sezone.

Kad se sjetim zadnje tekme u Varaždinu, prvo imam flash iz drugog poluvremena; Baturina i Pjaca pokusavaju nesto iskombinirat na suparničkoj polovici, na tridesetak m od gola uz aut liniju, a Kanga ni makac, stoji na centru i broji si jajca. Nista ga se ne tice niti pokusava prici, naravno gubimo loptu..a Kanga ostaje u istom radijusu,..neusporedivo sa ekipom danas.

Ako smo takvi uspjeli izvuci 1 bod, sad idemo po 3
  • hardek
    6.1k
    Išao bacit oko malo šta kažu kladionice za ovu utakmicu i moram reći da sam iznenađen. Bet365 drži našu pobjedu na 1,38 što je jako malo pogotovo kad se uzme u obzir da je recimo bilo 1,30 na našu pobjedu doma protiv Istre.
  • ksapi
    5.9k

Tih 1.30 s Istrom je bila greska, mislim da je ovih 1.38 (72%) sada realno.
  • Mlađi referent
    14.2k
    Dojam je nekako da jesu bile nešto ‘ružnije’ te tekme s njima i da su znali dobro stajat protiv nas, ali na kraju bi ih u pravilu izvukli.

19 utakmica u nizu bez poraza protiv Varaždina. Pašu nam kao ekipa, i vjerujem da nastavljamo dobar niz.
  • pjetlić
    140
    Prosli put smo cekali da nas puste s one parking livade jedno sat dva tak da to ne bi preporucio, iako nema bas alternativa jer policija ne da da se ide na Konzum i one druge parkinge u nizu.
  • Nemrem igra Dinamo
    4.2k
    Ima i parking kod Vindije, odmah kod nadvožnjaka...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.