• FazeN
    1.7k
    oni su sve nažalost, to što su u BiH i osuđeni ne znači ništa. Još oni imaju ugovore s dosta naših hrvatskih igrača od koje izvlače lovu lagano i dirigiraju im budućnost.
  • Omake
    11.7k
    Svaka stanica u tijelu mi govori da će Guillamon dobiti crveni na debiju.
  • Noel
    15.2k

Ovaj drugi Španjolac je još luđi. U sezoni 20/21 za Oviedo je dobio 14 žutih. Za neku usporedbu Marina koji je u našoj ligi znan kao najgrublji igrač ima tolko žutih za Varaždin u zadnje dvije sezone.
  • Crni86
    14.5k
    Ovaj drugi Španjolac je još luđi. U sezoni 20/21 za Oviedo je dobio 14 žutihNoel

Ma kod nas bu na 2 po sezoni
  • CastAway1986
    3.9k
    a transfer Sučića?
  • FazeN
    1.7k
    transfer Sučića?CastAway1986

To je već retoričko pitanje a i siguran sam da sam znaš odgovor na to
  • CastAway1986
    3.9k
    pa ako kažeš da imaju posla u vezi transfera Jankovića onda imaju i u vezi Sučića..Na kraju krajeva nebitno jer nije vise član Dinama
  • FazeN
    1.7k
    normalno da imaju prste u svemu, oni su se zaštitili davno i lihvare sad igrače, ali slažem se s tobom nebitna tema, samo sam odgovorio za Jankovića. Lp
  • IvanPerić1945
    191
    Ovaj Edgar prošle sezone u 20 dana dao gol i Barci i Realu
  • Omake
    11.7k
    navijači Almerie pričaju gore o njemu nego što su naši o Špikiću. Personal highlights, više žara pokazuje kad igra padel i Platili pet milijuna da bi gledali dvije godine kako lik sam od sebe pada preko lopte.
  • Crni86
    14.5k
    Meni je samo glupo kad se neki igraci usporeduju sa nasima. Kad pogledamo sta to nudi hajduk da kvalitetan igrac dode i odbije ekipu koja ce se borit za ostanak recimo u spanjolskoj? Nista. Niti jedni niti drugi ne nude borbu za trofej, ne nude igranje europe, ne mogu ponuditi neku top placu. A tam ce bar igrat ligu 5, za bolju lovu i briga ga.

Dok mi za razliku od njih, nudimo i dobru placu, i igranje europe na visokoj razini svake sezone (mislim da te igrace to i najvise mami) te nudimo svake sezone trofej.

Poanta je da ovi igraci kaj su dosli highdugu da su imali ponudu bilo kojeg kluba spanjolske primere makar sa dna tablice bi ju prihvatili, pa cak mozda i top klubove druge lige. Dok recimo neki nasi (np villar i mckenna) su sigurno imali jos dosta zanimljivih ponuda ali su se odlucili doc ovdje radi europe. I upravo ta potraznja za njima mnogo toga govori.

Na kraju da su bolji od villara i mckenne, zavrsili bi oni u dinamu, a ne nasa dvojica. I nema to veze sa subjektivnosti, to je zakon jaceg.
  • tp1997
    1.9k
    Igrač UnitedaNiko1986

Random lik s 20ak utakmica za Cheltenham.

Ovo "igrač Uniteda" mi je točko kako bi ga tovari predstavili da dolazi :lol:
  • Goncalo Santos
    513
    Ova dvojica engleza, adu-adjei i williams mi se iskreno ne cine nista posebno, takvih igraca rijeka ima vjeroatno i u svojoj skoli. Ako ce rijeka gazdama sluzit da neki njihovi klinci iz engleske dobijaju europsko iskustvo, ne pise im se dobro.
  • Zg123
    2.4k
    Dobro sam ja predvidio kazu na sportnetu da ce Victor Sanchez biti novi trener. Odlican posao je s Olimpijom napravio i to mu je zapravo jedini uspjeh u karijeri, prije toga je bas los prosjek bodova sa svim klubovima imao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet