• Crni86
    14.5k
    Eto imate sad objasnjenje kakvi su cmrecnjaki, pukstasi, denisi i ostali…

Par postova iznad i sve jasno.
  • Majki2111
    4.1k
    Nemam dojam da su subjektivni. Možda mrvu oko Hajduka, ali ništa strašno sada.
  • ElDorado
    5.6k
    Ti vjerojatno pričaš o Tribini a ja o tom notornom Denisu. Slažem se da je Tribina uglavnom objektivna trenutno. Ovaj bolesnik koji se još predstavlja kao navijač Dinama nije.
  • Majki2111
    4.1k
    E da, njega ne znam. Nisam ga slušao.
  • criticus
    4.7k
    Voljeli je ili ne Tribina je jedini relevantan podcast o HNLu. Budući da nisu profesionalci pobjegne im tu i tamo nešto klubaštva u korist hajduka na što mi dignu živac. Tipa neku stvar koja je na štetu njihovih iskomentiraju a kad je Dinamo ne spomenu i obrnuto, ali reka bi da je to stvar baš klubaških naočala u trenutku a ne neke malicioznosti. Ono što mislin je da je njima nužno da dobiju neku protutežu u sposobnom podcasteru Dinamovcu (jel uopće imamo takvog je naša sramota) eventualno nekog Riječanina. Ne moraju bit stalna postava al nek se izmjenjuju gostujući. Mislim da bi to pomoglo i podcastu a i njihovim analizama jer bi dobili još neku perspektivu.

Sad kad to rekoh reću da više čak ni njih ne gledam, ne pratim ništa, samo zonu i dinamove utakmice. To me dovoljno napuni onim što želim. Pa imamo Dinamo kakav želimo, momci ginu, na tribini (našoj :smile:) pozitiva. Pa šta čoviku više triba?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.