• Majki2111
    4.1k
    Istina da su prije više prikazivali podataka u podcastu. Koristili su ploču više. Ne znam zašto nije više tako. Meni fali Los tamo jako. Ali ova ekipa mi je dobra.

Najbolja od svih podcasta.

Divim se vama ljudi koji idete slušat podcaste da čujete dobro o Dinamu. I vi koji smatrate da Dinamovac uvij3k treba pričat dobro o Dinamu i iz sveg glasa se svađat ko je veći klub. Svaka vama čast.
  • Krizy
    60.7k
    Svaka ti čast Majki
  • Paggini
    66.6k
    koji smatrate da Dinamovac uvij3k treba pričat dobro o Dinamu i iz sveg glasa se svađat ko je veći klub. Svaka vama čast.Majki2111

Gdje je itko to napisao? Ajde nađi molim te
  • crophantom
    1.8k
    meni su odlični, samo malo fali sirove strasti koja zrači inteligencijom, al da je onako baš muževno, neka figura ko neznam, Đalović npr.
  • NKDZ86
    5.5k
    kad sam ovo vidio, očekivao sam u temi crna lista - banirani majkija, a kad ono fićo legenda hahaha
  • cron1ck
    2.1k
    Divim se vama ljudi koji idete slušat podcaste da čujete dobro o Dinamu. I vi koji smatrate da Dinamovac uvij3k treba pričat dobro o Dinamu i iz sveg glasa se svađat ko je veći klub. Svaka vama čast.Majki2111

Ja ne smatram da uvijek treba pričati o Dinamu dobro, ako su neke stvari loše. Nije toliko davno bila vladivina braće dalton pa se po tome može vidjeti. Ali ako se referiraš, pošto si mi taj komentar izvukao, na Petkovića to je sasvim druga priča. Meni je kod njega najviše smetalo što je otišao u podcast kao neka uvrijeđena frajla, još je pri tome iznosio neke stvari iz kluba koje ne smiješ. Evo rekao da si i ti da si počeo raditi, pa možeš ovo shvatit, ja recimo mogu isto neke stvari iznijeti što se događaju u radnom kolektivu i vjerujem da bi neki ljudi zbog toga dobili otkaz, ali zašto bi kad se naljutim na poslodavca takve stvari iznosio i to javno.
    I sad si ti napisao da bi ga dočekao raširenih ruku, zašto bi dočekao čovjeka koji je s namjerom išao sabotirati početak sezone i narušiti ugled kluba s tim podcastom.
  • Chess96
    242
    Denis općenito gura tu jugoslavensku pričuTvrdica McTvrdi

Čovjek se zove Denis Draganović i živi u Zagrebu. Ime, prezime i mjesto stanovanja su Jugoslavija u malom tako da me uopće ne čudi da gura takvu priču.

Što se ostalih podcasta tiče, onaj prvi UPU sa Kecmanom je bio pravi primjer kako jedan podcast treba izgledati, red zajebancije red ozbiljne priče.
  • ElDorado
    5.6k
    Zagreb je Jugoslavija u malom? Svašta
  • Tvrdica McTvrdi
    1.8k

Mislim da je najviše od svega da je bio na tom nekom školovanju u Beogradu. Jebiga, puno naših ljudi se preobrati nakon malo pevaljke, karađorđeve i neograničeno kiselog kupusa s paprikom
  • Chess96
    242
    Nisam rekao da je Zagreb Jugoslavija u malom nego da je on u kontekstu svog imena i prezimena Juga u malom. Zato što mi baca na mix Bosanca i Srbina, a živi u Zg. Ovaj dio o školovanju u Bg nisam ni znao.
  • ElDorado
    5.6k
    Sori nisam shvatio. Inače Draganovići su Hrvati iz Bosanske Posavine. Sad kae on nije mi ni bitno iskreno. Bitno mi je da se deklarira kao navijač Dinama a sere po Dinamu u svakoj prilici. Znači tovari s Tribine hvale igru Dinama a on sere li sere. Ne tražim uopće pristranost ali budi objektivan jebote. Podsjeća me na neke s ovog foruma koji stalno seru i pljuju.
    I još dofura ajde koliko toliko objektivnog tovara koji onda brani npr Belju od ovog debila.
    Netko je dobro napisao boli njega kurac za Dinamo, njemu je bitan jedino njegov podcast. To blage veze s Dinamom i nekim tko suvislo analizira sve oko kluba nema.
  • Majki2111
    4.1k
    Ma moguće na drugoj temi. Pukšar je za ovog, Cmrečnjak nije naš. Netko je napisao zašto netko od naših Dinamovaca nije se ustao sa stola u pokazao kak ostvari stoje. Ja čitam i ne vjerujem.
  • Goncalo Santos
    510
    Hiperbola, ne mislim doslovno da se baca preko stola, nego cisto da netko u emisiji ponudi argument u korist Dinama.
  • Majki2111
    4.1k
    Nemam taj dojam ja. Ne znam. Nije mi to potrebno da se pošto poto ubaci nešto u korist Dinama. :roll:
  • ElDorado
    5.6k
    Ne radi se o dobrome o lošemu ili o bacanju i nebacanju, radi se samo o OBJEKTIVNOSTI.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.