• Masto
    92
    mozda se obratio
  • NORTE
    18.9k
    karte su im duplo skuplje nego nama.javolimtebejako

Cijene godišnjih za Rujevicu, sjever i istok.
    Osobe do 16 godina imaju 50% popusta za ulaznice.
    3zR1bvY.jpeg

Imaju 10x bolji stadion od nas, odmah su uz jebeni teren.

Kapacitet od svega 8k i traži drugačiji pristup svemu.

Doslovno ih potiču na kupnju pretplata, kao što je višim cijenama pojedinačnih ulaznica počeo i Highdug prije par sezona.
    Dok je kod nas broj godišnjih ulaznica ograničen, a kapacitet 3x veći od Rujevice.

Rijeka je prvi klub u Hrvatskoj koji je uveo prepuštanje mjesta ako ne dolaziš na tekmu.

Za one koji žele na natkriveni zapad to je skuplje.

Miško može što hoće, Rujevica je koštala puste milijune eura, nadogradio je poslije i sjevernu tribinu, ima velike troškove održavanja stadiona i kampa, ulaže u funkcioniranje kluba, kapacitet tribina je dosta ograničen, normalno je da stavlja cijene kakve misli da treba i od toga baš ne odustaje.

neki su protiv miskovica, neki protiv rujevicejavolimtebejako

Kad su prvi onda su za Miškovića i na Rujevici.
  • Droljo
    20.6k
    Imaju 10x bolji stadion od nas, odmah su uz jebeni teren.NORTE

Ja kad sam to napisao stranicu prije, nisam bio u pravu...
  • Mathiasovi Chageri
    6.1k
    Dajte za kolegu službeni podatak prosječne posjete Rijeke u sezonama 23/24 i 24/25 u kojima su se do kraja borili za titule.NORTE

Evo službenih brojki, ne vidim što je tu toliko drastično loše?

2023/2024 - 6593
    2024/2025 - 5374

Znači sezonu prije je stadion bio ispunjen 80% u prosjeku, sezonu nakon uz žestoko bojkotiranje cijena su imali fino popunjen stadion. Gdje je moja teza da redovito pune svoj stadion kriva?

Mi ćemo uvijek istaknuti naše razloge zašto je naša posjeta ovakva ili onakva, ali to isto ne priznajemo drugim klubovima. Činjenica je da je zadnja sezona od početka bila bojkotirana od strane Rijekine publike zbog abnormalno visokih cijena, gdje je pretplatnicima skočila cijena u prosjeku za 102%. Mislim da su imali negdje 30% manje pretplatnika, moram pronaći broj.

Ne znam što te točno smetalo u toj izjavi da redovito pune stadion? Nisam napisao da im je svaka utakmica rasprodana.
  • NORTE
    18.9k
    2024/2025 - 5374Mathiasovi Chageri

U šampionskoj sezoni prosječno 5.374 gledatelja.

Pričamo o novom stadionu od 8k i prvaku.
  • NORTE
    18.9k
    Marko Livaja

Klub | Utakmica | Žuti kartoni
    -------------------------------------------------------------------------
    Hajduk Split | 124 | 26
    AEK Atena | 129 | 47
    barbax

Jebote.

Još je zbog ove prezaštićene koale HnsŽV uveo i novo pravilo o 4. kartonu.
  • Mathiasovi Chageri
    6.1k
    U šampionskoj sezoni prosječno 5.374 gledatelja.

Pričamo o novom stadionu od 8k i prvaku.
    NORTE

Evo ti onda dobar dio razloga:

image-1.jpg
  • Paggini
    66.6k
    Ja kad sam to napisao stranicu prije, nisam bio u pravu...Droljo

I nisi jos uvijek u pravu, ali za razliku od tebe, Norte barem napise smislen post o kojem se može raspravljati, a ne samo "imaju bolji stadion"
  • NORTE
    18.9k
    Evo ti onda dobar dio razloga:Mathiasovi Chageri

Ako imaš stavi i porast cijena dinamovih godišnjih ulaznica od 22/23 pa nadalje.
    Isto je raslo u ozbiljnim ciframa.
  • Droljo
    20.6k

Mislio sam da nema potrebe pojašnjavati zašto je njihov stadion bolji od našega. Svatko tko je bio tamo to vidi. Očito sam pogriješio. Pripazit ću ubuduće.
  • Paggini
    66.6k

Jel bi ti mijenjao maksimir u trenutnom stanju za njihovu rujevicu?
  • Zg123
    2.4k
    Bas me zanima tko ce to uskociti umjesto Djaleta, vjerojatno neki stranac npr Sanchez koji je bio u Olimpiji je slobodan
  • Nogo
    9k
    Priča se po Ri da su stopirane prodaje Fruka i Jankovića, i da uz njih dolaze još 2-3 igrača. Da će neki na posudbu ići.
    Nakon hajduka da će trener biti Riera/Sanchez. Nisam upratio za kojeg sam čuo pa sam napisao oba.
  • Miro Vugrinec
    9.5k
    Kad smo već kod Rijeke, nekako sam odmah kad sam pročitao Niko Janković u Fenerbahčeu za 6.5 milijuna i to u našim medijima prije nego u turskim, osjetio da nema šanse da je to istina i da je to zapravo Miškov spin kako bi ga netko kupio.

Već je prošlo 20 dana otkako se Janković "oprostio i odigrao zadnju utakmicu za Rijeku jer odlazi za koji dan u Fener", kad ono ćorak. Uzeo bih i s dozom rezerve da je platio za Fruka 4 milijuna Fiorentini, otkupio dodatnih 50 posto prava na igrača sigurno je, ali sad bas da je dao 4 milijuna gotovo sam siguran da je i to slagao u medijima. Možda eventualno 2. Isto tako čuo sam da je i Brekala zvao prije nekoliko tjedana, ovaj ga odbio, a 2-3 dana poslije toga Misko rješi clanak Brekalo u Rijeci.

Uglavnom Misko je jedan muljator koji drži pola novinara i prodaje im price o svojim igračima, apsolutno sve u vezi Rijeke i njenih transfera u medijima treba uzeti s velikom dozom rezerve
  • FazeN
    1.7k
    moram te samo ispravit malo, ovo dolje si sve napisao dobro da je Miško muljator i sve istina.

Ali Rijeka je zaista dogovarala s Turcima prodaju, upleli su se i braća iz BiH i sve je trebalo biti gotovo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet