• Mali Zeus
    19.2k
    ↪emilperska lani nismo bili na 6-0-0, nego na 4-1-1, sa izgubljenim derbijem doma na Maksu i blijedom 0 na Rujevici.crophantom

Ups.
  • Pacho
    4.2k

Valjda ubraja kavkaske kozojebe
  • Mr Anderson
    13.7k
    Bilo bi dobro da Fruk i Janković ostanu za tekmu s Hajdukom.Možda im nešto otmu dolje.Dadox

Pa bez njih dvojice šanse bi im bile minimalne, ali mislim da će Fruk sigurno ostati barem do zime.
  • crophantom
    1.8k
    onda nek njima ne broji da su 100% jer imaju remi i poraz na strašna 2 gostovanja u Tunguziji i Šiptariji.
  • Dadox
    824
    ma nek im Varaždin uzme nešto danas.Dolje je derbi grist će Rijeka svakako.
  • hardek
    5.8k
    Varaždin je ostao jedina ozbiljna ekipa od prošlogodišnjih ekipa koje su iskočile
  • Dadox
    824
    očito da je klub prodan inače bi njih Miško frkno davno.Ovima nije frka za lovu.
  • Crni86
    14.4k
    porazom rijeke danas zaostaju 8 bodova za nama i tovarima. Jos kad bi prosli paok, mislim da bi im se onda fuckalo za hnl i da bi bacili sve karte na europu. Sto nama bas nejde u korist.
  • emilperska
    11.4k
    A i ne smije se ponoviti greška od lani pa ne definirati sekundarnu rotaciju koja će morati u tom periodu ponijeti puno veći teret.Zambatine škude

O tome sam pisao jučer. Kova mora ući u sklop da sad ima roster od 20ak podjednakih igraca i da kad ti dođe ritam koji se nama lako moze desiti vec na prijelazu rujan/listopad, a to je npr:
    Gorica
    Kup
    jogurt
    Rangers
    Belupo
    Ludogorec
    Lokomotiva

Ti moras imat spremnih 20ak igraca s nekim ritmom. Mišić je opet odradio 360 minuta. Ljubo je jucer prvi put zamijenjen. Lisica nema pravih alternativa itd.

↪emilperska lani nismo bili na 6-0-0, nego na 4-1-1, sa izgubljenim derbijem doma na Maksu i blijedom 0 na Rujevici.
    Samo da te korigiram. Da smo krenuli kako si rekao lani bili bi prvaci :)
    crophantom

UpsMali Zeus

U 6 0 0 sam uracunao 4 HNLa i 2 LPa.

Ostalo je (negativna) povijest
  • San Lorenzo
    21.3k
    Tavares je ozbiljan igrač.
  • crophantom
    1.8k
    zasto nejde samo nama? Isto tako bi Hajduk mogo reci, "nejde nam u korist jer ce se Rijeka fokusirati na Europu"
    Potrošili smo 20 milja eura, oni doveli Pajazitija i Karacica.

Pa nije da ce odjednom sad Hajduk dobit sve zivo I nezivo u ligi pobogu, mi smo i dalje debeli debeli favoriti.
  • Mali Zeus
    19.2k
    jubo je jucer prvi put zamijenjenemilperska

Ljubičić je bio zamijenjen i protiv Rijeke.
  • rioda
    10k
    Ovo su gluposti, ovako su tovari govorili kad su zaostajali za nama 20 bodovaKeyser Soze

Čitao sam kratko osječki forum danas, doslovno su i sami napisali da ne znaju zašto protiv Hajduka ne igraju s istom motivacijom kao protiv Dinama
  • Nemrem igra Dinamo
    4.2k
    Dosta našeg optimizma htio si to dio ekipe ovdje priznati ili ne se bazira na tome da će se jogurt raspast, a Rijeka rasprodat, a mi smo stabilniemilperska

Generaliziraš. Moj optimizam se temelji na tome da smo odjebali senatore, u miru izgradili i uigrali ekipu, da igramo vrlo dobro i da ćemo samo rasti.
    Nije niti blizu situacija i voljni moment kao prošle godine, uz što sam siguran da smo naučili nekaj iz tih grešaka.
    I da, stabilni smo u svakom pogledu.
    Žgadija danas nije niš pokazal, Osijek je sam sebe pobijedio i ne znam čemu pesimizam, zaista.
  • Jurki
    19.2k
    Kao i uvijek istina i cinjenice su negdje na sredini.
    Niti su tovari masina koja ce sve mljeti i sa pogurancima. A niti nisu jebeni Belupo.
    Predugo pratimo svi ovu ligu i znamo svi da se donji dom bude pojacal. Zapravo to ocekujem od Istre, Varazdina, Belupa i Osijeka.
    Lani je isto bilo misljenje da su svi manji klubovi tesko sranje i da nitko nebu prosipaval bodove od ovih jacih.
    Kaj se desilo? Kiks na kiks.
    Nema potrebe raditi ocjene ekipa jer prijelazni rok jos uvijek traje i siguran sam da nakon 1. rujna krecu dolasci.
    Tovari nemaju te sirine i stvarno bez imalo podcjenjivanja njih ne vidim kak oni mogu pobjeđivati u serijama. Pogotovo ne s tom krljavom igrom. Jer jbg nemres pobjeđivati u prvenstvu u serijama na srecu i da te bas stalno sere rezultat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet