• Masto
    84
    kad ne mogu u prvenstvu vodit, moraju u laprdanju po emisijama vodit
  • ElDorado
    5.6k
    Meni je Ofenziva jos najobjektivnija
  • Dadox
    823
    Ja vas uvjeravam da Jela nije nikakav zadrti navijač Hajduka.U najmanju ruku je pola-pola.Znam to iz prve ruke,a i svi koji ga poznaju će vam to potvrditi.U emisijama tu i tamo natukne da je njihov navijač za miran boravak dolje,ali drag je njemu i Dinamo podjednako. Često ih podere,a u zadnjoj emisiji je bilo baš jako.
  • don
    15.4k
    ja protiv Jele neman ništa, istina da zna nekad ić na živce sa svojim izjavama ali je karakterno takav.
  • The Undertaker
    8.6k
    Otkad nema Skomine ne znam korist od gledanja te emisije. Eventualno se, ako se nisu ispratile sve utakmice, pogleda sažetak ali oni su na portalima puno prije.
    Vejić je blokirao Hajduk zbog neisplate plaće kad im je bilo najteže i kad su igrali u markerima. Nije sve negativno kod njega.
  • Goncalo Santos
    482
    slazem se apslolutno, ali kad je na svakom kanalu koji se bavi HNL-om dominacija hajdukovaca, onda je to trovanje medisjkog prostora. Masinerija radi odredene narative, zavjere, urote,.... Kad treba komentar sudenja, zove se tenzera, kad treba komentar utakmice, zovu se vucko, balic, pezzi, vejic, normalno legende ajduka jer za njih samo legende igraju. Doslovno se iskrivljuje istina i realnost od te mitomanske masinerije.
  • Dadox
    823
    u biti uvijek gađa u sridu i bez dlake na jeziku,ali često i neprimjereno.Neobično za taj posao u Hr,ali u Engleskoj sasvim normalno.
  • Pacho
    4.2k

Da, ali kod nas ne mozemo imati neku emisiju engleskog stila u kojoj bude zajebancije. Npr. da deklarirani navijac Dinama podjebava njih, a neki njihov nas, jer bi se odmah zacrvenile suplje tovarske glavurde i krenulo revat sa "ukralo, pokralo kmeee". Kao da pozoves predstavnika talibana na izbor za miss universe.
  • Jay
    2.5k
    I onda bude plakanja kako ih svi mrze, kako nigdje nisu dobrodosli.

Danas mali Vrba i Omerovic za potop ivusica, ajmo decki
  • Jurki
    19.2k
    Ajmo šarani. Gazi gubu.
  • bbb medimurje
    4.3k
    Moze link za tovare?
  • Mihael2305
    354
    Ajmo osječee gazi tovarliju
  • don
    15.4k
    Zizi komentira, smanjite vaše videoprijemnike
  • Hnlovac
    3.2k
    posjeta je tu negdje kao kad smo mi gostovali, sve u svemu osim kiksa zgadije nadam se danas i posjeti manjoj od 11 000
  • Paggini
    66.6k
    Ja ovdje streamam utakmicu na areni sa srpskim komentatorom, manje me iritira nego Cmrecnjak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet