• Infinity
    15.3k
    Volio bih da i Dinamo i Rijeka dobiju bas glupu grupu, apsolutno nezanimljivu za novinare.
  • Infinity
    15.3k
    Zdrijeb je u 13h danas, prijenos na AS1.
  • Neki tip
    19.4k
    ma naći će svatko tko želi gledati ždrijeb (osobno, ždrijebanje volim gledat nekad više nego tekme :yikes: ) na UEFA.com . Bude uvijek na glavnoj stranici.

    Nego, daj malo ako uhvatiš vremena proroštaj one koeficijente.. jel nam se šta popravila perspektiva ulaskom Rijeke u skupine, izbacivanjem Danaca.. Naravno da sad opet sve ovisi o nastupu oba kluba, ali ako ti se da neki pregled, update onog prošlog..

    Edit: vidim da po dva kluba imaju i Škoti, Austrijanci, Česi, Izraelci, Bugari, Grci.. sve sami konkurenti. :smirk:
  • serbus
    3.6k

    Slažem se.


    Hvala za info , iako se ždrijeb piše sa Ž. :)
  • Infinity
    15.3k
    Dobio sam jos sinoc motivaciju, jer s plasmanom Rijeke su sanse porasle. S druge strane mi nije imalo smisla da gubim toliko vremena na 'ako' s obzirom da je zdrijeb vec danas. Nakon zdrijeba ce biti sve puno jasnije. Sad da sklapam grupe i pisem da Rijeka ima sanse ako izvuce HBS i Garabag mi je bezveze. Evo par sati i zdrijeb je tu, grupe su tu, znat cemo s kim igraju Dinamo i Rijeka, a s kim konkurencija. Razradit cu kao i za play off ono ligu po ligu.
  • Infinity
    15.3k
    iako se ždrijeb piše sa Ž.serbus

    Nemam vremena za kvacice :rofl:
  • flexXy
    1.9k

    15.mjesto je nedohvatno mislim. U skupinama sa nasa 2 kluba mozemo osvojiti maksimalno 6 bodova a trenutno zaostajemo 4.725. Cesi su nam pomogli sa ispadanjem Viktorije ali i dalje nam pusu za vratom. Slavija je kao i Dinamo u 2.sesiru i nekako od njih ocekujem 2.krug El. Izraelci su ove sezone vec 4 boda skupili i sa 2 kluba u skupinama iskreno ne znam sto ocekivati. Salzburg je lagano napucao maccabi u lp dok je hapoel iznenadio viktoriju. Srbi su ostali na zvezdi koja igra cak gore i od Dinama i iznenadio bih se kad bi oni napravili neki veci rezultat. Svicarci su ostali na Baselu i njih bi htio u grupi da ako vec tjeramo koeficijent da im direktno kidamo bodove. Sve u svemu, mislim da cemo na kraju zavrsit na 18.mjestu sa 4.9 osvojenih bodova za ovu sezonu.
  • Infinity
    15.3k
    Svicarci su ostali na Baselu i njih bi htio u grupi da ako vec tjeramo koeficijent da im direktno kidamo bodove.flexXy

    Basel je sinoc otpao k'o ratkapa. Ostao je YB koji je pot2 kao i mi.
  • flexXy
    1.9k

    Pardon da, ostali su mi u glavi zbog osijeka.
  • Infinity
    15.3k
    I ja sam ih zelio u grupi, sigurno bi bili najbolja opcija iz prvog pota, a onda je tu i okrsaj za bodove s direktnom konkurencijom. Sve u svemu, drago mi je da su ispali i da su njihovi bodovi od danas pa do ljeta 0. Jos da YB potone i super.

    Imamo tu iznad HNL-a svicarce, srbe, ciprane i dance s po jednim klubom. Danci mozda ne osvoje ni boda, mozda ni ciprani s obzirom da su pot4. Zvezda i YB ce sigurno uzeti neki bod, al Dinamo i Rijeka zajednickim snagama tu mogu priprijetiti.

    Nadati se i losem rezultatu turaka, jer od iduce sezone su i oni buranija kao i mi.

    Ja mislim da nemamo sanse za biti medju 15, ali to ne znaci da treba sve batalit. To je posao od pet godina i ove godine ga treba odraditi sto se bolje moze da bi iduce ili one poslije bilo lakse dohvatiti poziciju.
  • flexXy
    1.9k

    Zadnji put kad smo imali 2 kluba smo uspjeli dovest do 7.5 bodova ukupno. Ali mislim da je ove sezone manje bodova u igri zbog skracenih kvalifikacija i jos djelimo na 5 klubova, tak da mislim da na kraju skupimo oko 5 bodova je cisto ok da se zadrzimo u igri za to 15.mjesto.
  • LovroZG
    1.3k
    7.5 bodova nismo nikad skupili, barem ne u novije vrijeme. Najviše smo imali 6.375 bodova mislim.

    Trenutno nam je koef 1.9, kad bi se to diglo na 4 bilo bi super, al za to treba jedan klub osigurat proljeće il oba moraju bit u igri za proljeće do samog kraja.
  • Infinity
    15.3k
    Trebamo 10.5 bodova da bi imali na kraju koeficijent 4.000. Svaka pobjeda nosi 2 boda, a remi bod. Ukratko, Dinamo i Rijeka kombinirano moraju upisati pet pobjeda i remi u sustavu gdje dva remija vrijede jednu pobjedu. Nece biti nimalo lako.
  • Majki2111
    2.6k
    Rijeka ne može onako grupe igrat. Ona strategija je mogla proći na jednu tekmu i prošlo im je. Rijeka pothitno treba pojačnja. Napad im je igra Escoval :rage: . Odigrali bez imalo napadačke ambicije i bez jednog kontinuranog posjeda. Lončar igra lijevo krilo. Lončar je osmic. Rijeki bi Lovrić sjeo ko budali šamar to govorim već godinu i pol. Tibica Halilović out do proljeća. Bar po jedan igrač u svakoj liniji. A pogotovo napad i krilo... Ja se iskreno bojim za Rijeku u skupini, dok se ovdje pisalo da će završit bolje neg Dinamo. Mislim da će se puno ljudi iznenadit. Inače, Rijeka igra u HNL 5-romb-1, al to radi nedostatka krila sigurno. Lijevu stranu ima drže Štefulj koji odkad je otišo Čolak nemam asistenciju i ne može pronač nikog u 16 svojim ubačajem i zeleni Braut...
  • xavier
    11.1k
    Rijeki bi Lovrić sjeo ko budali šamar to govorim već godinu i pol.Majki-Papi2111

    Toliko koliko Lovrić košta, Rijeka ne planira potrošiti na kupnju igrača u iduće 3 godine zajedno.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.