• NitkoBitan
    30.7k
    Bilo bi tu svega previse, samo bi se najmanje pricalo o nogometu.
    Mediji i nasi i njihovi bi orgijali mjesecima o toj utakmici.
    Jurki

Poraslo bi nam clanstvo i prodaja u fan shopu!
  • NKDZ86
    5.4k
    Zvezda na Maksimiru, ovaj put sa Bobanom u ložidinamo u srcu

samo da se Zvone ne spusti do terena :rofl:
  • Mr Anderson
    13.5k
    Imam samo jednu želju: Zvezda na Maksimiru, ovaj put sa Bobanom u ložidinamo u srcu

U magli mi je, bio sam klinac, mislim da je dobio Boban crveni na Marakani, možda zadnja tekma tamo. Ako ima forumaša 50+ možda se bolje sjećaju kad je to bilo. Bilo bi mu to baš emotivno, da dođe tamo ko predsjednik i još da ih maznemo. Ak je mogao Paphos, možemo i mi.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    Jasno vam je ako se izvučemo da Vučko daje koncesiju na sav litij i dovodi Viniciusa samo da nas razvali? Hiperbola, ali obzirom i na njihove veze u Uefi bolje izbjeć to
  • Pacho
    4k
    Bolje ne. Uz sve gore nabrojano imam dojam i da bi nam se cijela euro sezona svela na tu jednu utakmicu.
  • Paggini
    65.9k
    Da je to neka zvezda koja je tad bila, neki kolektiv najboljih nogometaša Srbije, Crne Gore, Makedonije, možda bi bilo zanimljivo s neke nogometne perspektive
    Ovako, sta se imam nabrijavati na neke rendom crnjole i latinose, stvarno me nije briga za njih, ko da igramo sa Sherrifom, Qarabagom i Ludogorecom.

A ne treba nam stvarno taj cirkus trenutno, jer mi smo kao klub toliko u dobroj situaciji, a oni su mala igračkica vlasti koja treperi na ivici građanskog rata.

Nama to ne bi donijelo apsolutno nista dobroga, povuklo bi nas u mulj najljigavijeg i najmutnijeg blata od kojeg smo bježali desetljećima.

Šta smo imali za reci četnicima smo rekli u Bljesku i Oluji, kao i na Maksimiru 97e, više nikad ne želim gledat srpski klub na svetom stadionu
  • Tom Hanks
    3.9k
    Može zvezda samo na novom Maksimiru a ne ovako na 2 tribine
  • fakin
    1.2k
    a gostovanje u beogradu?

znamo da bi neki našli način kako doći na dan utakmice tamo. to bi bilo epski.
  • dinamo u srcu
    2.3k
    ma sve što kažeš stoji, mi smo za njih koplje iznad u svim segmentima, samo bi nas povuklo u mulj u kojem se oni nalaze, ali sam mislio da ako njih izvučemo na Maksimiru, to bi nas sve još više ujedinilo, ojačalo, povečalo članstvo,prodaju dresova itd...

Ali da, rađe ne nego da, možda nekad u budućnosti.

Od gostovanja želim Romu, Stuttgart, i/ili Lyon. prvenstveno zbog velikih europskih stadiona, relativne blizine Zagrebu i potencijalnom velikom broju karata za gostovanja. Ne sumnjam da bi se sve rasprodalo.
  • fakin
    1.2k
    ja bi volio prva dva kola da gostovanje bude negdje u toplijim krajevima, tipa španjolska ili portugal. tu bi još i kupanac pao :D
  • Sajla
    12.6k
    a gostovanje u beogradu?fakin

ekipa s mudima do poda bi otišla bez obzira na sve, mi pred televizorima bi se na sigurnom busali u prsa jer mi smo purgeri i najjači smo najjači (a nismo mi nego oni), a onda tko zna kak bi se oni tam proveli kod poremećenog Vučića i njegovih. ma ne treba to nikome, baš nikome.
  • Pacho
    4k

I jos je politicka situacija tamo trenutno takva da bi pickousti jedva docekao tako nesto.
  • Sajla
    12.6k
    da, bilo je sigurnije otići u Beograd na tekmu s Partizanom prije skoro 30 godina nego kaj bi danas bilo ići na Zvezdu
  • Paggini
    65.9k
    takva da bi pickousti jedva docekao tako nesto.Pacho

Zapalio bih dva tri SNSova štaba
    Da ja nisam dolazio džaba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.