• FazeN
    1.4k
    budemo vidjeli u petak nisu ništa imali kad sam saznao i pisao ovdje.
    I ako imaju nije kao što mediji pišu opet već ga nude okolo.
  • Svi na Sjever
    3k
    Zanimljivo ovo krilo Varaždina, čini mi se Tavares, gledajuć sažetak.
  • rokikaciga
    4.6k
    Varazdin ima jos zanimljivijeg igraca u pretpostavljam kadetima. Pisao sam ovdje vec o njemu... mali je isto ljevo krilo, ima valjda 165, gledao sam ga jednu pripremnu i mali je bio najbolji igrac na terenu a igrao protiv seniora. Kazu da ima 15-16 godina u sto vjerujem jer ga nema na popisima. Nisam uspio uhvatiti kako se zove ali ne vidim ga nigdje...niti VZ stranici niti transfermarkt ga nema.
  • Zagi
    11.3k
    Može netko od ovoga napraviti gif molim vas?
    Najljepša hvala.
  • Paggini
    65.8k
    qBuXIqL.gif

Evo brate
  • dumitrumitu
    1.6k
    Ma Rebić mu samo nije htio dati romerquelle da ne sprži grlo. Lijepo od njega
  • FazeN
    1.4k
    Moguće da si u pravu, sutra NO Hajduka sazvan sastanak procurila info, moguće da je radi transfera Pukstasa, stvarno ne znam temu sastanka
  • rioda
    9.9k

Da nije Adriano Debelec koji je nedavno prešao u Dinamo?
  • rokikaciga
    4.6k
    Nije. Ovaj mali je tamnoputi bio
  • NORTE
    18.6k
    Moram iskomentirati...nakon nekog vremena bacio pogled na sportske članke 'hajdučkog' portala kad tamo članak o tome koliko su oni fenomenalni navijači. :grin:
    Samodopadni navijači koji toliko ističu sebe...nevjerojatno.
    Izdvajam najbolje dijelove iz članka:

"...mnoštvom turista koji sve začine ponekim eurićem za u madrac da se nađe kad se bude sa Hajdukom putovalo Europom po gostovanjima.

...uživam biti dio ove obitelji za koju bih volio da je i Europa upozna malo bolje, a ne samo na dan ili dva. Tema su navijači koji odnose titulu u Konferencijskoj ligi, a da u nju nismo ni ušli. Navijači koji fale Europi, bogatoj, ali na tribinama sve sterilnijoj...

...siguran sam da će turisti koji se tu nađu, a da su zaljubljenici u nogomet, iskoristiti priliku osjetiti vreli mediteranski mentalitet, kad već mi ne možemo njima u goste."

Oni su najluđi, oni odnose "navijačku titulu", a ostali su naravno sterilni.

Turisti im ljeti pune tribine i (kako sami kažu) džepove za rijetka europska gostovanja, a oni se hvalisaju (ljetnom) posjetom na Poljudu koju čini i ta silna masa turista (što je potvrdio i naš zonaš iz prve ruke da su trećina posjete turisti).
  • Facke
    6.5k
    Nepe Jelicic vise na more :lol:
  • NKDZ86
    5.4k
    a nepe ni vejić :rofl:
    ...
    evo jele kog zanima:

https://www.tportal.hr/sport/clanak/jelicic-hajduk-vec-dugo-nije-veliki-klub-20250818
    Jeličić: Hajduk već dugo nije veliki klub
  • Niko1986
    2.8k
    Germanijak već spustio cijenu Pukštasa na 3 milijuna, do kraja ljeta će biti daj šta daš.
  • Efes Pilsen
    12.4k
    Germanijak mozda, al SN kaze 6 :rofl: Kao Hajduk u pregovore ulazi s jakim argumentima jer je bio sjajan protiv Belupa!
  • Peškaman
    7.6k
    Pa zar isti portal nije objavio da je transfer Uremovića bio 1,5/1,6 mil€ pa je na kraju 800k€. Ista stvar s Prpićem, na početku 6/7mil€ pa na kraju 4,5/5mil€.
    Pa nije Jakobušić slučajno u novinama dao izjavu da su imali ponudu od 12mil€ za Pukštasa, sasvim slučajno pred transfer :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet