• Jurki
    19k
    Drugo je pak kad vidiš da su loši, barem znatno lošiji od tebe ali malo ovo, malo ono i tu su ti uz bokvjeko1701

Seru mediji, suci ne pokazuju ciste kartone, penal je svaki faul.. a s druge strane tebi se gleda svaka sitnica.. pa i cisti penal se zeli osporiti.
    Kolicina kmečanja, mlataranja rukama njihovih igraca je vec sad nepodnosljiva..
    kaj bude za 20 kola ... nebi me cudilo da sa kalasnjikovima izađu na teren.
    A tek je trece kolo iza nas..
  • Goncalo Santos
    437
    "tamo je obitelj moje supruge", ivan se drzi one da si od tamo odakle ti je zena.
  • Noel
    15k

Ma to su ljudi koji u dubini sebe malo navijaju za Hajduk. Imaju nekakve rodbine dole i onda su kao Dinamovci ali poštuju Hajduk. Onda bi voljeli jak Hajduk da liga bude zanimljivija i te fore. Imam takvih likova samo na poslu malo more. Nemam problema sa tim samo mi je glupo da nazivaju sebe navijačima Dinama kad to nisu. Više imam problem sa tim kad dođem kao danas ujutro na posao i onda guraju tu usiljenu objektivnost i ovo kaj si napisao uveličavaju pobjede Hajduka da bi si malo pogurali u svojoj glavi neku lažnu neizvjesnost. Takve ekipe ima baš velik postotak samo danas ujutro sam imao dva tri razgovora na radnom mjestu sa takvim "navijačima Dinama".

Najjači su mi kako imaju istu mantru jaki smo jaki smo ali Hajduk nije loš, bit će zanimlljivo. Njima u njihovoj glavi. Oni bi to voljeli.

Ak nešto mrzim, mrzim tu lažnu objektivnost. Do prije tjedan isti ti ljudi su govorili kako Hajduk ima velike šanse za uć u skupine KL i kako bi to bilo super za naš nogomet. Evo ih di su.
  • DiddyGuela
    4.1k
    kakav neljudski pritisak će raditi cjelokupnoj javnostivjeko1701

Upravo tu i pucaju. Kako stavljaju neljudski pritisak na ostale tako stavljaju neljudski pritisak sami na sebe. Zato im svaki poraz, svaka kriza znaci zivcani slom. Pusti medije i ostali "šušur", bitno je ono sto se događa na terenu. Mi dok smo na terenu pravi, nemamo brige.
  • tp1997
    1.9k
    Mislim da se ovdje ne radi o strahu od kvalitete tovara, nego toga da se nama ne smije zalomiti kiks do derbija. Ako mi kiksamo a oni uz pogurance, navučene penale i krumpire uđu sa 16/18 ili 18/18 dolje ćemo ići pod ogromnim presingom i lako se u tom antinogometu koji se uvijek igra kad mi gostujemo na wc školjci zalomi neki poraz.

I eto njih na +4 ili +5 i eto opet nervoze i pritiska kao prošle sezone.

Tko ne vjeruje da je moguće, upravo to se već desilo Rijeci.

Dakle, mi do sedmog kola prava na kiks nemamo ako želimo mirne glave igrati Europu.
  • MarK
    979
    Činjenica je da će oni imati penale i oproštene kartone u usranoj školjci cijelu sezonu i tu će se nabrati bodova. Gostovanja će ih pokopati. Tu se mi moramo odlijepiti, a krenuli smo fenomenalno. Uz to dolje ostati neporaženi 2 puta i na kraju će biti laganih +15
  • OsamŠest
    6k
    Imaju nekakve rodbine doleNoel

Ja nemam familiju južnije od Travnog..
  • Vratite nam Istok
    598

Pa ovo daje skroz drugo svjetlo na njegovu ulogu u Hajduku. Predstavili ga kao sportskog direktora koji zeli ostati dolje i pomoci klubu, a on praktički odrađuje fakultetsku praksu koju mora imati kako bi prošao studij. Fenomenalno!
  • Efes Pilsen
    12.4k
    To sam ja odmah rekao, doduse, nisam mislio da ce bit doslovna praksa. Bio sam uvjeren da mu je praksa za Sevillu, a istovremeno i da se rascisti malo oko njegove uloge s onom kripto afericom.
  • Noel
    15k
    Često koristim termin "usiljena objektivnost" na ovoj temi pa bi volio malo dočarat sa par primjera značenje tog termina..

Usiljena objektivnost

- kada jedan klub 21 godinu ne dođe do 75 bodova u HNLu ali pojedinci ovdje tvrde da je realnost da će ove godine to bit slučaj.

- kada jedan klub 15 godina nije ušao u skupine europskih natjecanja ali pojedinci tvrde da je realnost da će to ove godine bit slučaj.

- kada jedan klub godinama i godinama ispada u europskim kvalifikacijama od nogometnih amatera i poluamatera ali pojedinci tvrde da je realnost da će se ove godine potuć u playoffu kvalifikacija sa ozbiljnom profesionalnom nogometnom ekipom.

- kada jedan klub godinama i godinama prodaje na početku sezonu istu marketing priču svojim navijačima koji padaju na foru dovođenja starih isluženih potrošenih igrača i stvaranje mitova o mesijama koji dolaze spasit Hajduk a pojedinci ovdje tvrde da su to ozbiljna pojačanja za Hajduk i da imaju ozbiljnu ekipu

- kada jedan klub godinama i godinama ima nezdravu bolesnu lošu poremećenu i jadnu atmosferu i navijače a pojedinci ovdje tvrde da imaju najbolje navijače i atmosferu u Hrvatskoj i da im možemo zavidit na tome.

- kada jedan klub ima najviše penala u Europi , od kojih je velika veličina navučena ili izmišljena ali pojedinci kao i neki jučer u onoj situaciji kod situacije sa Pukštasom govore da je čist penal pored zdravih očiju. Sreća da je var poništio čistu glupost Ercega jer bi nas ovdje jedan dio ljudi uvjeravao da nismo objektivni i da je čisti penal.

To je usiljena objektivnost koja je očita kod nekih "navijača Dinama" i koja je ogroman otrov na ovom forumu.
  • Georg Koch
    6.4k
    Screenshot-20250818-132753-Facebook.jpg

Izbaci mi na FB-u, pa da podijelim.
    Kad ti jedna luda glava najrealnije kaze, i kad jedini smije reci ono kako i je u biti, onda mozes mislit kakvi su ovi ostali - deseci tisuca. Samo to mozemo konstatirati i i znamo s kime imamo posla svake godine.
    I treba uzivati u ovome #pivaj
  • DiddyGuela
    4.1k

Inace gledao sam jedan podcast u kojem je gostovao kod Filipa Brkica. Decko uopce nije glup ni blesav kako se cini na prvu. Cak je i govorio o onim famoznim majicama i prekrizenom HNS. Rekao je da je tada bio glupavi klinac koji je mislio da zna sve i da mu je danas zao zbog nekih stvari.
  • Kumerle
    1.2k

Izgleda da oni mogu shvatit realnost jedino kad odu iz tog zatrovanog Splita.
  • FazeN
    1.4k
    Ova pizdarija SN i medija da dolazi u Hajduk taj neki Mihaly Kata, od toga ništa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet