• Noel
    15.1k
    Kecman Puškar i Crmrečnjak su oličje loših i zlobnih nogometnih komentatora. Osim što jako loše obavljaju posao komentatora još su i ljudska najniža razina poštenja. Ne znam da li dobivaju novce za takvo subjektivno omaložavanje Dinama i veličanja Hajduka jučer i Rijeke ili je jednostavno riječ o strahu i kukavičluku da ih neko sa one lude strane ne napadne. Vjerojatno dobivaju raznje prijetnje, dok su na stadionu boje se izlaska sa istog. Znaju da ovdje u Zagrebu su navijači većinom gospoda i da im neće nitko ništa napravit. Ako je uistinu riječ o strahu onda dragi momci javni posao kao nogometno novinarstvo nije posao za vas jer osoba koja to radi mora bit spremna na sve. Javna ste osoba koja svjesno mora bit spremna sve. Izloženi ste stresu svakodnevno to je priroda posla. Ne plakat i cmoljit na svaku uvredicu koju dobite nego ponosno i istinito i objektivno obavljat svoj posao. Jedna Valentina Miletić kao žena ima veća muda i hrabrosti od vas trojice skupa.
  • Paggini
    65.7k
    PuškarNoel

Njega bih izuzeo, ne sjećam se da je komentirao protiv Dinama na razini Kecmana i Cmrecnjaka, a u podcastu je uvijek uzimao Ljubinu zdravorazumsku stranu. Pukšar nije naš, ali simpatizira Dinamo.

Uspoređivati ga s ovom dvojicom imbecila je pretjerano.
  • Raul
    254

Slažem se, Pukšar je meni dobar komentator, najbolji od svih na Maxsportu
  • Noel
    15.1k

Nisam samo u smislu Dinama, sjećam se Puškara kad je primao prijetnje od bolesnih tovara i onda se nakon toga skroz promjenio. Spomenuo sam Puškara jer isto radi javni posao i mora se znat nosit sa bolesnicima koji mu prijete. Ne razumijem te javne osobe koje rade takav posao svjesno se izlažu javnosti a onda se čude svakakvim situacijama.
  • Dzoni
    1.8k
    Komentatori s Nove TV su dobili opasnu konkurenciju za najiritantnijeg komentatora u Hrvatskoj. Ne volim gledat utakmice bez zvuka, ali me ovaj natjerao par puta da zgasim zvuk, svaka mu čast na tome
  • mlinchica
    3.7k
    Sumnjivac Anđelko hm, hm, pitam se, pitam jeli ovo, hm, hm? :chin:
    Ali ona jedna situacija, nakon nekog našeg potencijalnog prekršaja, kada Kolarić trči prema klupi Rijeke, a Anđelko se upita: “jeli to Kolarić ide pogledati na ekran? A ipak ne, ide do klupe Rijeke”. Tu mu je baš očito pobjeglo. Pristrano komentiranje i inače, jučer jako izraženo.
    Nije problem ak imaš preferencije prema nekom klubu ali to se ne smije primjetiti u prijenosu.
    Ili odeš, kao Ćurković, komentirati za klub pa tamo ne trebaš paziti.

Meni je isto od svih njih s Maxa Pukšar najbolji. Volim to njegovo vikanje i bilo mi je jako simpa kak je bodrio Varaždin u drugoj europskoj tekmi. Iako, ima i onaj (valjda) novi dečko kaj mi je isto dobar, Matko Mihaljević, skužila sam ga u drugom dijelu prošle sezone.
  • dinamozivivjecno
    2.9k
    Recite vi kaj hocete, ali meni dode da bacim televizor kroz prozor kad cujem to urlanje Puksara, jednostavno ga ne mogu podnijeti. Ljubic je meni najbolji od svih tamo sa Maxsporta.
  • Raul
    254

Meni je Pukšar bas top za Varaždinove utakmice, a slažem se za ovog Matka, dobar komentator.
  • Kumerle
    1.2k
    Evo Valentine za sve koji su se zabrinuli da je otišla.

Screenshot-20250819-114409-Instagram.jpg
  • Filip85
    551
    Nije problem ak imaš preferencije prema nekom klubumlinchica

Problem je što on mrzi Dinamo, netko je napisao da navija za Istru, dakle po nekoj logici sigurno ne bi trebao biti za Rijeku.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.