• wolfgang14
    2.9k
    Nevolje u raju :snicker:

Garcia povlači neočekivan potez, Livaja seli na klupu!?

Marko Livaja dvoboj protiv Slaven Belupa počinje s klupe!? Vijest zvuči toliko senzacionalno da smo morali staviti i upitnik, s obzirom na to da je pred nama još cijeli dan kada se trener Gonzalo Garcia može predomisliti, ali kako sada stvari stoje, najbolji igrač 'bijelih' neće biti u početnoj jedanaestorici.

Ne, Livaja nije ozlijeđen, a ništa se ni između njih nije dogodilo, već je jednostavno odluka trenera da najboljeg igrača Hajduka ostavi na klupi.

Trener Garcia je na presici rekao:

- Tražim od Livaje da na drukčiji način radi za momčad.

Možda se već tada moglo iščitati da planira nešto poduzeti, ali ovo je svakako iznenađenje.

https://dalmatinskiportal.hr/sport/garcia-povlaci-neocekivan-potez--livaja-seli-na-klupu-/245115
  • Danko
    2.2k
    Nevolje u raju, bog baluna na klupi sutra. :smile:
  • Ijayi Atiemwen
    3.6k
    Bit će svađe sutra :smile:
    Livaja na klupi a Beljo već na tri gola… :yum:
  • NORTE
    18.5k
    Livaja nije u formi, treba odmor nakon produžetaka, sigurno će igrat 2.poluvrijeme, a financijski im gori pod nogama i sad moraju maksimalno dati priliku svim igračima koji bi se mogli prodati ili im treba dići cijenu.

Čak možda i po cijenu kiksa, mislim da su i na to spremni i mislim da im je glavni cilj prodaja igrača već u ovom roku, bez obzira što su već prodali Prpića za dobar iznos.

Možda griješim, ali moglo bi biti tako.
  • crophantom
    1.6k
    Nije valjda da Valentina ide, neću vise gledat ovu emisiju, da mi se gleda likove ko Toplak išo bi pit v gorice :D
  • vjeko1701
    17.7k
    Pa ak ima imalo istine u tome da su gubitkom Europe izgubili nužnu fin. injekciju, možda i nisi u krivu. Onda bi im sad za ljeto trebala barem još jedna prodaja oko 5M
  • Pacho
    3.9k

Tesko da ce za njega netko dati znacajan iznos za transfer + placu koja bi njega zadovoljila. Vidjeli smo koliko su se trgali za Petkom kad je imao onu smijesnu klauzulu. A i nije netko tko bi bio atraktivan jahacima deva.
  • hardek
    5.7k
    Kad bacim oko na komentare i forume još sam sretniji što nas je Rijeka "izdominirala" drugo poluvrijeme.

Ima tu svega, Kolarić sudio za nas, teško bi prošli Dinamo City u Europi, božica fortuna nas mazi...

Jedva čekam sutrašnji masterclass Gregurine nad Garciom
  • Paggini
    65.5k
    Ima tu svega, Kolarić sudio za nas, teško bi prošli Dinamo City u Europi, božica fortuna nas mazi...hardek

Danas sam pričao s jednim dobrim prijateljem, hipertovarom iz slavonije koji ima preko 400 utakmica hajduga iako je iz slavonije, svaku utakmicu je na poljudu, svako gostovanje odrađuje i baš zato što toliko sebe daje u to, jako je lijepo pričati s njim jer razumije neke stvari.

Rekao mi je danas jednu strašnu rečenicu koja mi se urezala i pamtit ću ju dugo. Kaže "brate, znaš šta je najgore od svega ovoga? Nije to što smo ispali od siptara, ruzomberoka ili gzire. Najgore je što je naš san vaša sramota. Mi sanjamo konferencijsku ligu, a vi se sramite što ste u njoj morali igrali. To najviše boli".

Tako i ovo. Naša ovakva utakmica je nekim manjim klubicima, koji i nisu u 150 najboljih u Europi bila najbolja utakmica u zadnjih 20 godina

A nama je to utakmica iz koje moramo uciti.
  • Filip85
    547
    Nije valjda da Valentina idecrophantom

Gdje ide ?
  • Crni86
    14.2k
    Ocigledo je da livaja i garcia nisu kliknuli. Ili ce se rjesit oni dole sviojoh senatora (cisto sumnjam dofurali su im ov ljeto dodatnih dvojicu) ili ce biti teski cirkus kolorado. A mogo bi i garcia do listopada biti bivsi jer u tom sukobu nece imati sanse
  • Paggini
    65.5k
    A mogo bi i garcia do listopada biti bivsi jer u tom sukobu nece imati sanseCrni86

Meni je ovo realnija opcija. "Žuga" da mu treba ovo, ono, vamo, tamo, ispao iz Europe i najbitnije - nije ga doveo Vucevic, koji tu vjerojatno želi staviti svog frenda kao i na svim ostalim pozicijama u klubu. Garcia žagadur!!!

Mogu tovari pričati što žele, da Garcia ovo, da Garcia ono, ali da zaredaju dva, tri, cetiri kiksa, sto je realnost, Vucevic ce brzo to riješiti.
  • Pacho
    3.9k
    Situaciju s Livajom je na današnjoj konferenciji za medije komentirao i Gonzalo Garcia, trener Hajduka. "Umoran je. Utakmice u Europi su teške. Protivnici su drugačiji jer svaku utakmicu igraju kao da je finale nečega Vidjet ćemo danas kako se osjeća pa ćemo danas i sutra donijeti odluke", rekao je Garcia na pitanje o tome je li Livaja spreman za Slaven.
  • hardek
    5.7k
    On ako sutra ne izvede Livaju u prvih 11 a oni ne pobjede, to će biti njegov kraj ili početak kraja.
  • NitkoBitan
    30.6k
    Markan se umorio a nije ni imao tempo igranja dvije utakmice tjedno zbog suspenzije.

Ili se spominje umor zbog PRa a u stvarnosti je Garcia razocaran cacinim zalaganjem ili pusacke pripreme sa Kalikom do 2,3 ujutro cine svoje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet