• modri-kibic
    787
    Sve mi se više čini da je ova objava sa X istinita.

IMG-20250817-074430.jpg
  • Jurki
    19k
    Nije valjda da Valentina idecrophantom

Nadam se da se zajebavas.
    Bila bi to velika mrlja na ovak lijepi tjedan i vikend.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    Nije valjda da Valentina ide,crophantom

Nek ide, Ionak ničem ne služi osim zabave za kamiondžije
  • criticus
    4.6k
    Nek ide, Ionak ničem ne služi osim zabave za kamiondžijeTvrdica McTvrdi

Trenutno najbolja sportska voditelj(ica) u Hrvata. To što je usput ugodna oku ne umanjuje koliko je dobra u komunikaciji i zna izvuć dobra i smislena pitanja.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    Emisiju ne gledam, ali podcast se zbog nje dosta pokvario
  • NORTE
    18.5k
    Markan se umorio a nije ni imao tempo igranja dvije utakmice tjedno zbog suspenzije.NitkoBitan

Ni odmor od hnl-a u prva dva kola nije mu pomogao da u ove 4 europske tekme protiv malih klubića uspije zabiti gol.

Njegov fijasko u 15 odigranih europskih utakmica samo dokazuje koliko su protežirani u hnl-u.

Ovo s 4. žutim kartonom kreiranim za njega je najbolji dokaz.
    HnsŽV!
  • crophantom
    1.6k
    Čitajući komentare vec im se stvaraju borbene linije dole, Livaja vs. Garcia, GVizija vs. zdrav razum, Fikus vs. Đavolji odvjetnik... lijepo lijepo, mislim da Slaven Belupo danas ima priliku napraviti ono što mi nismo lani u 6. Kolu na Poljudu, zakucati ih pred Osijek (jer ce oni tamo izgubiti), a onda ce moliti banke da im odobre minus za isplatu odštete Garciji.
    Samo se nadam da neće dobiti minute mira dok mi ne krenemo na 2 fronta nego da ce nastaviti po svom starom dobrom običaju autodestrukcije
  • vjeko1701
    17.7k
    Apsolutni ključ jesenkog dijela HNL-a je dobiti ih na Poljudu. Sa tri gostujuće pobjede u prvom krugu protiv 3 najizglednija konkurenta nam se otvara mogućnost relativnog mira do zime kada će se moći na temelju analize jeseni još dodatno nadograditi ekipa.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.7k
    Još uvijek nekako mislim da ovako dok su na Poljudu ide penal, krumpir i 3 boda, ali nadam se da će Slaven barem neki bod. Recept isti, kako se brzo krenu raspadat tako se i jako brzo dignu s par pobjeda.
  • crophantom
    1.6k
    Slažem se, uz to sto to znaci da smo prošli sa 3/3 na gostovanjima i derbijima, meni je to 7. kolo zaokruženo na kalendaru jer jos ne mogu prežaliti to 6. Kolo od lani.
    Ako ih ne ugasimo opet cemo se dovesti u nervozu, jer ja ovu Rijeku kad odu Fruk i ostali ne vidim u borbi za naslov, tako da nam ostaju samo ovi kao konkurenti.
  • FazeN
    1.3k
    Markan se umorio a nije ni imao tempo igranja dvije utakmice tjedno zbog suspenzije.NitkoBitan

Garcia nije zadovoljan niti Livajom, niti Rebićem, ali neka Tovarija bude u ekstazi.
    Nadam se da prodani mediji skupe muda i napišu koliko je treninga Rebić prešetao otkad je došao.
  • vjeko1701
    17.7k
    jer ja ovu Rijeku kad odu Fruk i ostali ne vidim u borbi za naslovcrophantom

Ma vjerojatno će na temelju grupa dovesti neka pojačanja. Po meni njih više same grupe (vjerojatno) izbacuju jer ne vidim kako će oni držati taj ritam do zime i ostati u realnoj borbi. Osim ako svi ostali ne počnu također gubit velik postotak bodova.
  • crophantom
    1.6k
    ma slažem se, na to sam i mislio. Je dovesti ce pojačanja, al neće biti to na razini Fruka sigurno, a širinu neku vec sad nemaju.
    Njima bi se moglo dogoditi da se loše provedu u grupama + budu tipa 5. Na zimu u HNLu, nema šanse da prate taj ritam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet