• DerHerrKool
    11
    debelo su podcijenili HNL.jakov1

Valjda će im sjest uskoro
  • rokikaciga
    4.7k
    Zato sam i rekao "mislim". Jer nakon 60h radnog tjedna, dvije Stelle i malca kaj mi visi nad glavom nemrem sve 100% vidjet. Mea culpa amigo
  • GeneralNapoleon
    1.9k

Meni je super. Profil kakav trebamo. Jos je malo zelen rekao bih a i tip stopera kod kojeg ce se takve greske jednostavno dogadat. Ali definitivno mi je radije takav stoper koji je na ti sa loptom nego mes drugo.
  • Str1nger Bell
    2.6k

Utopit cemo ga Barci, ko ti malog Kranjčeca.
  • Crni86
    14.4k
    mali je jos mlad… nema ni priblizno iskustva kolko bi trebao imat. Vjerojatno se malo zaigra. Doci ce to na svoje kroz par utakmica.
  • Orc123
    13k
    doslovno jednom se zaigrao iz razloga sto smo bili staticni naprijed i stoperi vodili igru i nije imao kome dodat pa se spetljao.
    Jel vi shvacate da amo doveli stopera od 20g za 1.2 mil eura a decko djeluje bolje od Mmaea, B.Sutala i Galesica zajedno, a koji su nas kostali 10 puta vise kombinirano!? Brz, odmah poslje Maxa i J.Sutala jedan od najboljih stopera s loptom u nogama, odlican u duelu, stalno na kopackama igracu i kaj me jako iznenadilo jako dobar u zraku......bit ce pogresaka ali stoper koji samo dodaje prvom do sebe nema kaj radit u Dinamu, a s tim dolazi tu i tamo koja greska ali do sad on ih sve na minomum! On je taj stoper od kojeg se i ocekuje to, a McKenna je osigurac i stijena .,...odlicno se nadopunjuju....

Kaj su podcijenili? Hnl? Mi svake godine u Europi podcjenjujemo saminsebe, a na tom putu smo i ove godine...kakav jebeni hnl....
    Tu ne Mislim na Dinamo nego na ostale specijalce iz lige....
  • Paggini
    66.2k
    Na momente me podsjetio na Joska Sutala iskreno. Bas nevjerojatna lakoca igranja nogometa.
  • Jaro
    10.6k
    zakacili se na 9/11 aerial duels :rofl:
  • Odani Zgd
    769
    Najjače pojačanje ovaj prijelazni rok.
  • Crusades
    18.2k
    Doktore obrane. Krađa u Barceloni.
  • Sibirski plavac
    5.7k
    Tko je Pau Cubarsi? Sergi que jugador. :fire:
  • Zagi
    11.3k
    Famozno dobar igrač. Mislim da dugo nismo imali boljeg stopera.
    Ne od Šutala, duže.

A tek 20 godina ...
  • austrijanac
    7.6k
    Jel ovaj lik realan?
    Klinac je, kiksat ce još dosta, al kaj je ovo bilo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.