• Crni86
    14.2k
    vidjet cemo. Mozda kova znas nesto sta mi ne znamo.

Ja bi reko da nismo nista slabiji, cisto mozda da cemo se takticki malo drugacije postavit.

Imamo 25 igraca, nekad moras malo zarotirat da ti svi ostanu gladni.
  • Crusades
    17.9k
    Sasvim logična zamjena MVP - Goda. Agresivniji protivnik na gostujućem terenu, Goda jači defanzivno... poslije kad Rijeka padne uvedeš svježeg MVP koji je jači ofenzivno
  • Orc123
    13k
    Osijek je trenurno al pari sa Rujekom...mislim da smo se uhodane sprance i dobitne kombinacije trebali drzati ako funkcionira, a funkcioniralo je....6 bodova 0 primljenih golova.

Kako god, idemo po pobjedu.
  • Efes Pilsen
    12.4k
    Ne bi ja ni Godu otpisao ofanzivno, od golova za Rijeku do kifli u kazneni kad ude.. Jaki smo, samo treba odigrat :grin:
  • Svi na Sjever
    3k
    Prognozirao sam Godu u prvih 11, po meni dobar potez, jednostavno je obrambeno stabilniji.
  • CastAway1986
    3.8k
    Goda je obrambeno bolji bio dosad MPV je imao problema protiv Tabinasa koji ga je dvaput poslao po cevape protiv Vukovara ,uostalom bit ce dovoljno minuta za obojicu ..
  • Crni86
    14.2k
    ma slazem se.

Ja mislim da se gledalo kako dobit na stabilnosti na toj strani ako se stavi stojke umjesto villara. Da bas ne igra na toj strani vinlof, vida, stojke vec da im se pridruzu jedan malo iskusniji i odgovorniji igrac. Umjesto vide nemas kog stavit i ovo je meni logican potez.
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    Logicne promjene po meni. Drago mi je da trener vidi i reagira na ono sto ne izgleda dobro. Hoce li ovo biti bolje cemo vidjet.

Kaj se Gode tice ni to me ne cudi. On mi nije izgledao nista losiji od Vinlofa. Defanzivno cak i bolje. Tak da za ovakav zesci derbi mi to nije nikakvo iznenadenje.

Samo jako i idemo po pobjedu.
  • Zagrebello1986
    23
    Ima li netko link? Hvalaaa
  • Paggini
    65.5k
    Goda i MPV ok, ali stvarno se jako veselim vidjeti Stojkovića kako ordinira u vezi kad nema Selahija i Petrovića, mislim da će se danas on zacementirati za ostatak sezone
  • CastAway1986
    3.8k
    ma slazem se s tobom u potpunosti..Drago mi je da je Goda dobio šansu a što se Pereza Vinlofa tičd po meni jedno od najboljih pojačanja godinama unazad i prvi igrac čiji sam dres naručio za ovu sezonu ..
  • Kaj je
    1.5k
    Oče naš, koji jesi na nebesima, sveti se ime Tvoje. Dođi kraljevstvo Tvoje. Budi volja Tvoja. Kako na nebu tako i na zemlji. Kruh naš svagdanji daj nam danas, i otpusti nam duge naše, kako i mi otpuštamo dužnicima našim, i ne uvedi nas u napast, nego izbavi nas od zla, amen
  • Zagi
    11.3k
    Više mi se sviđa kada Stojković ulazi svijež u drugom pol, ne vidim da Villar može donijeti taj impuls.
    No dobro, bumo vidli.
  • Dadox
    712
    možda će kod pozitivnog rezultata trebati stati i sakriti loptu.To zna…
  • hb1
    153
    Ne mozemo mi znati sta strucni stozer zna kroz jedan tjedan, kroz jednu analizu utakmice, gdje je MPV krivo stojao, sta se stozeru nije dopalo i izgledalo kao potencijalni problem protiv Rijeke, a i drugi je protivnik, jedno od teskih gostovanja, drugi kontekst.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet