• Goncalo Santos
    400
    kakve veze godine imaju, ili jesi ili nisi, vinlof prva dva kola odradio vrhunski, a ko da u austriji nije igrao derbije.
  • striko
    2.3k
    Valjda je Godu stavio jer poznaje Rijeku a i dobro je iskoristio svoje minute do sada. Po meni logičan potez.
  • Dinamosaur
    2.4k
    ma ne pricam ti o godinama, makar i to moze imat svoj utjecaj, nego kako bi bilo bolje odgovorit na ocekivano pocetnu agresivnost Rijeke.
    Zamisli da tokom drugog pol.ulaze Vinlof, Villar, Kule, Hoxha, moze ih se i kasnije stiskati..
  • NitkoBitan
    30.6k
    Kako je ekipa po komentarima dosadna sa Mudrazijom... Igrao je protiv Rudesa prijateljsku dan poslije prvenstvene tekme i nije nista napravio. On je kao Kule, plafon ulazak sa klupe.
  • Dzoni
    1.8k
    U ovakvoj tekmi s vjerovatno puno tenzija, nije loše imati Godu u prvih 11, dobro poznaje protivnika, ima iskustva i bolji je defanzivno, po meni logična rotacija.
  • NoSkillan
    6
    ma uc ce vinlof oko 50-60 da donese tu mladost i energiju, trebamo malo i vjerovat treneru a ne cim je promjena u sastavu odma smo svi strucnjaci, kad se zavrsi utakmica onda cemo kritizirat
  • Crusades
    17.9k
    Klasika paljenje na "domaće dečke"

Dobar sastav, i očekivan na temelju prikazanog u prva dva kola i na temelju protivnika
  • Crni86
    14.2k
    ovakve nije. Di te pljuju, samo kaj ne pisaju po tebi. Suca boli ona stvar itd. Svi igraci tvrde da je rujevica dva puta gora od poljuda jer je teren pun k blize tribinama, a rijecani neandertalci

Naravno da godine imaju bitnu ulogu i jedan 19stogofisnjak sigurno ne moze biti mentalno na razini 29godisnjaka sto je jako bitno u ovakvim tekmama.
  • Maki2
    813
    Ne vidim ni ja nuzno da se treba trazit balans sa Godom u vidu defenzive, jer bi bas preko sredine onda mogli bit ranjiviji. Villar je igrao osmicu ili cak nekad sesticu u karijeri. U slucaju trojca iz prosle dvije utakmice Ljubicic bi bio slobodniji i mogao bi lutati na poziciji desetke, ali ima osjecaj za defenzivni trk, pa moze raditi na destrukciji otvaranja njihove igre, jer inace igra na poziciji osmice za razliku od Stojkovica koji je ili desetka ili desno krilo (u ovom slucaju desetka). Obzirom da je Perez vec igrao ovakve utakmice pa cak i nabijenije pritiskom u Austriji prosle godine kao 18-godisnjak i bio izabran u momcadi sezone on bi bio moj prvi izbor. Tek je trece kolo, kad ces stvarati nesto ako ne sad, jer ove utakmice nisu "biti ili ne biti". Mozda grijesim, ali vidim rezon kolege Goncala Santosa.
  • Probirštift
    1k
    Goda ima 27 godina nije toliko star ljudi moji
  • CastAway1986
    3.8k
    Stojkovica umjesto Villara sam i ocekivao a Goda ocito jer je nesto bolji prema nazad , jako dobar sastav , idemo po pobjedu !
  • Marcinko
    785
    Ovih prvih 11 je igralo na treningu, tako da se moglo očekivati.
  • Efes Pilsen
    12.4k
    Stojkovic, Misic, Nevistic - igraci s motivom iz prosle sezone, a na klupi napeto cekaju Kule i Hoxha koji samo na Rujevici zabija.
    Ajmo!!
  • Crni86
    14.2k
    Kolilo su nase uvodne emisije lose… nekada sam jedva cekao da krene emisija, to je bilo kao da je krenula utakmica, a sada vrtim po tvu i gledam sve i svasta samo da ne gledam emisiju. Bas uzas uzas, ovog toplaka kad vidim puls mi skoci na 110, fali samo ivkovic
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet