• Mr Anderson
    13.5k
    OK je to...Goda je ipak defanzivno jači od Vinlofa.
  • Dzg69
    91
    Gazimo sa hendikepom ajmo plaviiii!
  • Crni86
    14.2k
    Goda je stari lisac, kova ocito oce neki balans mladosti i iskustva u ekipi (uso manje iskusan stojke i vise iskusan goda na tu stranu). Isto tako stavio je ofenzivnijeg veznjaka i drfanzivnijeg beka na tu stranu. Opet da dobi balans.

Ovako na papiru meni ima logike, vidjet cemo na terenu.
  • GOAT
    3.8k
    S obzirom da ce Rijeka jurit 200 na sat prvo poluvrijeme.. ove izmjene su mi okej a Villar i Vinlof ulaze u 65-oj kad budemo vodili 4-0 i kad budemo trebali sakrivat loptu dok Boysi pjevaju "ajme meni nije mi dobro zabit cemo 5 komada" :100:
  • don
    15.2k
    jako pametno od Kove za Godu. Vinlof ima tek 19 godina, vjerovatno ni ne zna šta ga očekuje pod istokom koji je odma uz teren i jedan kiks, crveni karton i gotovo, ne triba ga isforsirat svaku u prvih 11. Imamo dva dobra liva beka i to moramo maksimalno iskoristit.
  • ElDorado
    5.4k
    Na pripremama Vidovic i Stojke mijenjali mjesta i bili odlicni. Zato je valjda Goda kao defenzivni osigurac.
  • Dinamosaur
    2.4k
    Kako god stajali, Kova je nagovijestio do 2 promjene. Valjda zeli biti sigurniji iza, po izgubljenom posjedu, a naprijed malo divljije, da pojedemo rijeku cim izgubi posjed
  • Goncalo Santos
    400
    Bas zato sto je mlad ja bih stavio pereza-vinlofa, on je neopterecen znacenjem utakmice protiv Rijeke, utakmica kao i svaka druga, ne zanima njega kako smo prosle sezone igrali s Rijekom.

Kova valjda opet trazi senatore, valjda je to ocito u krvi svim nasim trenerima, da moze vjerojatno bi i ademija i ristovskog stavio.

Zivi bili pa vidjeli.
  • Dinamosaur
    2.4k
    a jesi ga lupio i osto živ
  • Kruno
    1k
    Stojke od prve. Idemo po pobijedu.
  • Fatos Beqiraj
    27
    Treba neki balans u momcadi sto se tice obrane i napada imati. Ako ti ulazi igrac ko Stojkovic koji je losiji defanzivno, logicno da ce pojacat tu defanzivu sa nekim igracem.

Isto vidim po fb ljudi pisu treba Ljubicica vadit a staviti Villara. Ljubicic je puno motoricniji igrac nesto ko Sucic, ako stavis Misica Villara i Stojkovica izgubit ces svaku ničiju loptu na sredini terena.
  • Schpatz
    805

Ja to tak ne vidim. Stojkovic umjesto Villara. Znaci, automatski smo ofenzivniji u sredini.

Perez Linlöf se meni osobno jako svidao u prve dvije tekme ali isto tak je Goda kad god je usao puno bolje defanzivno to odradio nego Perez Linlöf.
    Mislim da je ovo da ipak ne visimo preofenzivno i da imamo defanzivnu stabilnost jer je Perez Linlöf kudi kamo ofenzivniji bek kojem je jaca strana napast po boku nego branit. Tu je pak Goda bolji.

Tak da, ak je vec odlucio stavit Stojkovica umjesto Villara bilo je logicno da kompenzira tu vecu ofenzivnost Luke naspram Villara sa boljim obrambenim bekom.
  • Raul
    253

Da, pogotovo je istok zajeban po tom pitanju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet