• Pacho
    3.7k

Pa i nisu bas. Koliko su puta imali bar teoretske sanse u zadnja 2-3 kola?
  • San Lorenzo
    21k
    Prošle sezone su bili unutra i u posljednjem kolu, pretprošle su matematički ispali 3-4 kola prije kraja, onda je bila ona sezona s Čačićem kad smo tek u Šibeniku osigurali naslov...post se odnosi na period otkad je Jakobušić ušao u klub i kad su se počeli lizat sa vlasti i hnsom.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.6k
    Jedan od damage controla koje vidim su "ovo je realnost hrvatskog nogometa". Ne gospodo, ovo je VAŠA realnost i vi ste tumor našeg nogometa. A smijeh se nastavlja i na sunčano jutro Velike Gospe
  • NORTE
    18.4k
    Dobro jutro.

LUZERSKA FAMILIJO SVE TI PROPALO!
  • Zg123
    2.3k
    Realno njih je i zdrijeb u hnlu debelo posrao 3 tekme doma i to Slaven, Gorica i Istra, da je tu bila 1 gostujuca i 1 derbi bilo bi tu svasta
  • Noel
    14.9k

Namješten im je ždrijeb. Ko i izmišljeni penali. A ne da ih je posral. Dinamu dva najteža gostovanja na Rujevici i Opus Areni u prva tri kola. Prvi susret sa njima isto na gostovanju na Poljudu.
  • Blueshadow86
    3.9k
    Slaven Belupo mora za vikend iskoristiti ovaj knockdown tovara i uzeti bod/bodove. Nakon toga sam siguran da se redaju lošiji rezultati tovara i da kreću pripreme za iduću sezonu.
  • dmil
    864
    i to bas slucajno kad Livaja i Rebic nemaju pravo nastupa, iako kako su igrali jucer, oni bi im bili veci hendikep
  • Ritam Ulice
    1.5k
    OVO JE GODINA STABILIZACIJE BRALEEE

(I onda dovedu Rebića :rofl: )
  • Crni86
    14.1k
    Da se ugasi pozar, dajte sad bilica iz mirovine pa da popuni mjesto stopera, moze i miki rapaic na krilo. Uklapaju se u sportku politiku hajduckog Bobana.
  • Facke
    6.5k
    Nebi me iznenadile da Garcia dobi pedalu XD
  • NORTE
    18.4k
    Po konop u gepek!

f8OD0hV.jpeg
    cohskjE.jpeg

Mislim da će oni gadno nastradat u Osijeku.

Rasprodaja!
    Daj šta daš za smeće koje nitko neće.
  • Crni86
    14.1k
    Mislim da će oni gadno nastradat u Osijeku.NORTE

Ovakvom igrom ce njih osijek razmontirat, pogotovo jos ak se vrati jakupovic pa da ima ko i zabit kaj sve osijek kreira
  • Izet Hajrović
    6.1k
    "HNK Vukovar 1991 ovim putem želi obavijestiti javnost da je, odmah po saznanju za postupke koji nisu u skladu s vrijednostima i standardima našeg kluba, poduzeo odlučne mjere te je u najkraćem mogućem roku raskinut ugovor s igračem Srđanom Nedićem."

Priopćenje za javnost od prije tjedan dana.

"Jedna od njih je i mladi vratar Srđan Nedić (18), koji je otpušten iz kluba pretprošlog četvrtka jer je na Instagramu pratio profile poput "Četnici 1941". Klub je nakon otkrića obavijestio javnost o raskidu ugovora. Ipak, Nedić se u Comet sustavu i dalje vodi kao nogometaš Vukovara, a na tu temu govorio je i Schildenfeld.

"Dečka ne treba razapinjati. Karijera je ispred njega i ja sam zato da ga se zaštiti što god bilo. Treba dobiti još jednu priliku." Vukovar i dalje od vratara ima samo Marina Bulata, a Schildenfeld je još dodao kako je Nedić svaki trening odrađivao kako treba."

Schindelfeld na zadnjoj pressici. Na stranu sad je li trebalo raskinuti ugovor s Nedićem ili pričekati njegovo objašnjenje pa mu dati drugu šansu, ali ovakav neozbiljan pristup Vukovara i doslovno laganje javnosti pokazuje da su ipak dosta neozbiljan klub. Samo su malo zamazali oči javnosti, kao oni su reagirali, moš mislit. Još neozbiljnije bi bilo da su raskinuli ugovor pa potpisali novi nakon njegove isprike. Nevjerojatno kakvi amateri vode klub i PR.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet