• Droljo
    20.3k
    gle frende. Android je, možeš derat sve, možeš derat prek hdmia, ima Bluetooth pa dereš na zvučnik a ima i svoj nekakav intergriran ali loš. Mora bit onak dosta mračno i ok dela. Sukladno cijeni. Hy300 pro sa alija
  • Hnlovac
    3k
    jesu li ovi u petrovoj tolerantni pri kraju radnog vremena, jel se stigne u u zadnjih 25-30 min odredit krvna grupa i dat krv jer dosada nisam darivao?
  • Sajla
    12.1k
    stigne se sve u pola sata, osim ako je baš neka gužvetina, ali u trenucima nestašice ne vjerujem da bi te vratili.
  • jedan u nizu
    14.7k

S obzirom da su ljudi tamo toliko ljubazni i pristupacni, sumnjam da ce ti zatvoriti vrata.
    Proces ti traje otprilike ovoliko (ako si jedini u redu recimo).
    Prijem - 2 min
    Pregled kod doktora - 5 min max
    Samo darivanje - 5-15 min (ovisno koliko brzo ti curi krv van :D )

Naravno, to ne znaci da se ova kolicina umnozava ukoliko vas je vise, samo mrvicu doda vremena.
    Za primjer, danas sam dosao, ispred mene je bilo 15-20 ljudi.
    Za 50min sam bio vani vec :grin:

Da predocim koliko su ljubazni tamo:
    Teta u kuhinji te ZAMOLI da li moze umjesto tebe otvoriti pakiranje sendvica da ti ne naprezes ruku nakon darivanja :heart:

p.s. za prvi put mislim da nemas neki poseban postupak odredivanja krvne grupe, postupak je isti kao da si tamo, samo ne dolazis sa svojom knjizicom darivatelja.
    Krv se nakon testiranja testira, a ti kasnije na adresu dobijes knjizicu sa svojom krvnom grupom.
  • DrawTube
    7k
    Dragi dinamovci, hrvatski i albanski, sretna vam svetkovina Velike Gospe
    gospa.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.