• BBB Mataa998
    2.7k

Tko kaze da dijelimo misljenje po bilo kojoj tvojoj primjedbi?
  • The Undertaker
    8.5k
    Ja sam očekivao prijedlog Statuta početkom ove godine, javnu raspravu od dva-tri mjeseca sa jednim ili više interviewa i/ili članskim danom gdje će tvorci statuta objašnjavati pojedine članke, ideju koja stoji iza njih i komentirati primjedbe. Zadnje što sam očekivao je da ćemo dobiti prijedlog u vrijeme kad državne tvrtke raspisuju namještene natječaje i zatvoriti raspravu kad se pošteni ljudi vraćaju sa G.O. i Thompsonovih koncerata. I to nakon što se novi Statut krčkao 1,5 godinu u nečijim glavama. Sad je najednom hitno.
    Kaj god.
    Kad vidim zadnju usvojenu verziju Statuta onda ću dati neki konkretan sud o dokumentu ali sama procedura je neprimjerena važnosti dokumenta.
    Smatram je potcjenjivanjem članstva i njegove uloge u funkcioniranju kluba.
  • Crusades
    17.8k
    Ja smatram da je Statut odličan, da se prijedlog podnio u idealno vrijeme i da su sadašnji kritičari sve ove godine mogli palamudit, ali si iz nekog razloga šutili.
  • Teofil Kateran
    3k
    Najbolja stvar da ljudi zbog godišnjeg odmora nisu stigli proučiti statut kojeg ima puna 31 stranica. Smatram da je vremena za čitanje, razmatranje i eventualno pisanje nekih svojih prijedloga za izmjenu bilo i više nego dovoljno.
  • LM1995
    2.1k
    Ja sam očekivao prijedlog Statuta početkom ove godine, javnu raspravu od dva-tri mjeseca sa jednim ili više interviewa i/ili članskim danom gdje će tvorci statuta objašnjavati pojedine članke, ideju koja stoji iza njih i komentirati primjedbe.The Undertaker

Je li u trenutnom statutu propisana obveza tijela kluba da članove kluba uključe u izradu statuta?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.