• Filip85
    485
    Pošto smo na Dinamovom forumu slažem se, ali osobno ga više nikada ne bi zvao u reprezentaciju...
  • Crusades
    17.8k
    Ma čak nije poanta osoba, nego stav. Naravno da je bitno tko kaže, ali ovdje mi je važnije što se kaže.
  • rokikaciga
    4.2k
    Bati u prvih 11 protiv Barce
  • DiddyGuela
    4.1k

Herr Sosa.

Ja ovom covjeku vjerujem!
  • Filip85
    485
    Lijepo su ih našamarali...
  • Lynx17
    4.4k
    Koja akcija/lopta Baturine:

• rokikaciga
    4.2k
    Otvorim Trabzon - Kebabspor i prvo kaj vidim je da Petko radi pritisak na svojih 30 metara

Zasada bolji Trabzon. Koja je ovo luda atmosfera. Mislim da je Turska liga najteza za igrat za igraca mentalno. Em je luda atmosfera, svi su fanatici, novinari su isto ludi. Neki tata drzi malu bebu od valjda 3 mjeseca i gleda tekmu u narucju tate sa slusalicama da ne oglusi beba.

Stefan Savic tesko udara Petka. Vidi se da nije naviknuo na ovaj tempo i fizikalije a i nije igrao prakticki cijelu godinu, ali svejedno izgleda dosta pokretno i svjeze za sebe.

Svejedno se vidi da je doktor nogometa. Ako ne bude ozljeden ovo bi mu mogla biti najbolja sezona u karijeri jer ce napokon igrat brz tempo i fizicki nogomet cijelu sezonu a ne samo onih 10 utakmica u Europi i za repku.
  • JMastermind
    980
    Ako ne bude ozljedenrokikaciga

Podsjeti me koliko puta smo mi svi skupa ponovili ovu rečenicu...
  • rokikaciga
    4.2k
    Ja osobno barem jednom dnevno zadnje 2 sezone. :lol:

Petko je kao Neymar po jednoj stvari... "da nije ozljeden" analiza.

Hipotetski Neymar koji nije ozljeden je bio najbolji igrac na svijetu ako ne racunamo vanzemaljce Messija i Ronalda dok je igrao u ozbiljnim ligama.

Tako je i Petko igrac za najvece klubove "da nije ozljeden"

--

Cini mi se da su Wieteski otisli krizni. Ovo sam vec vidao, ovakve ozljede.
  • JMastermind
    980
    vidiš, trebali smo u tier listu ubaciti najhipotetskog igrača Dinama. Mitska bića poput neozljeđenog Petka, sportski orijentiranog Bočkaja, i tako.

@cron1ck upiši si negdje za next time.
  • rokikaciga
    4.2k
    vidiš, trebali smo u tier listu ubaciti najhipotetskog igrača Dinama. Mitska bića poput neozljeđenog Petka, sportski orijentiranog Bočkaja, i tako.JMastermind

Tu vecinom spadaju "pijanci". I Filho tu spada po meni. Sa 2 promila najbolji igrac u HNL. Kakav igrac je to bio. Jedan od decki s kojima igram termine je imao cast igrat u istom klubu sa Sammirom. Kaze da je Sammir daleko najbolji igrac s kojim je igrao i da je trebao vrijedit 50 milja eura da je bio ozbiljniji i sportski zivio.

Makar Petka jesmo vidjeli neozljedenog i ajmo rec spremnog. Takav je rjesavao Brazil, okretao stopere od 50 milja eura, skaricama zabijao golove, rjesavao europske gigante za Dinamo u paru sa Orsom...
  • Dani Olmić
    1.9k
    Petko upravo promašio mrtvu priliku
  • rokikaciga
    4.2k
    Da :lol:

Al moram rec i odlican reakcija nogom golmana. Savrseno postavljanje, reakcija. Top.

Sad kad gledam ovu Tursku ligu ciji klubova nemaju bas bolje rezultate u Europi od nas i mislim si kakav je HNL odron od lige kad novaci Kebabspor igra cist oke protiv Trabzona
  • rokikaciga
    4.2k
    Sportklub 3

Inace u Sofi (skoro) uvijek pise di je utakmica na HR kanalima

Ovo moze i u Scout sluzbu. Joseph Nonge izgleda kao prava dinamicna osmica, malo je divlji ali ima samo 20 godina. Dosao u Kebabsport za dz

Ima i nekakav halftime show. Ovi Turci su stvarno zaluden narod.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.