• Zagi
    11.1k
    Nema paranoje. Samo želimo da se obistine obećanja. A to političarima ne ide najbolje.

Odmah od prve tekme presing od kojeg bi se i Klopp posramio.
    Jasno dati do znanja da se sve ovo lijepo i krasno ali naš dom je Maksimir .

Kako se sjever i zapad izmjenjuju na DINAMO-ZAGREB , tako još jače na hoćemo-maksimir ili nekaj pametnije. Ima puno kreativnijih od mene.

U prijenosu, da se čuje. Posebno jako i često kada je tekma na HRT.
    Glas naroda nemreš dugo izbjegavati.
  • Crni72
    40
    “Neću politiku u moju butigu…”
  • cibona
    6k
    Slučajan lajk. Antihrvati je blaga riječ za ono što su takvi likovi zapravo. Imam ja bolju sintagmu za njih, ali bolje da ne započinjem.

Tu stajem, ne bih se ni osvrtao na ove floskule, ali s obzirom na to da sam slučajno lajkao, moram se opravdati :grin:
  • ZgDLions
    1.3k

Gle, najlakše pisati i tu i tamo nekaj prigovoriti.
    Ovo ne ide tebe osobno nego svih nas.
    Nek Boss ili netko ko je u tim vodama sastavi mail sa pitanjem gdje je zapelo i nek se odgovori kako napreduju papiri i ostalo u vezi Maxa.
    Mi na taj proglas stavimo svoje podatke i pošaljemo na grad i to svatko sa svojeg maila i kad bi gradska uprava primila desetak ili više tisuća mailova netko bi morao izači na presicu i odgovoriti na pitanja.
    Okupimo se ispred poglavarstva kad je sjednica i uručimo pitanja, mora se malo ubrzati stvar, ovako se nikome ne žuri, nije zgore malo pritisak stvarati.
    Jednom mjesečno neka akcija i vršimo pritisak.
    Ak se moglo glavatog mobingirati i slomiti, ovo je puno lakse.
    U vezi Kranjče, oborili nam dron, a tako smo se veselili gledati napredak jednom tjedno.
    Ok, nije zakonito i lik nije imao dozvolu za snimanje, ali grad to moze i smije i nek nam to omoguće.
    Ak imaju pare za te najčudnije udruge i događanja, nek i nama ovo isfinanciraju, lovu dobije grupica ljudi za čitanje poezije, a 55 000 članova nemre vidjeti kak im zamjenski stadion napreduje.
  • Ritam Ulice
    1.4k
    Matej Misic iz sdpa veliki Dinamovac. Aj dobro da i to vidimo. Zapamtit cemo ime
  • Noel
    14.6k
    Kad negdje pročitam "veliki dinamovac" dobim žgaravicu. Pa kaj postoje mali dinamovci?
  • Droljo
    20.2k
    Pola zemlje navija za dinamo. Pa tako među nama ima i srba, hrvata, mađara, sdp-ovaca, možemovaca, hdz-ovaca kao i katolika, pravoslavaca, muslimana i sl. Nebi verovali
  • ksapi
    5.6k

Zbog čega nema Zlomislića?
  • Batigol
    90

Bio i pok. Bandic....;-)
  • Sajla
    11.9k
    navodno Zlomislića prodaju u Francusku
  • đole
    454
    postoje ljudi koji su paušalni navijači koji povremeno dođu na tekmu, uglavnom kad Dinamu ide dobro, kad su derbiji i kad je Europa, a postoje ljudi koji vise na svakoj domaćoj tekmi, obično imaju godišnju dugi niz godina, a nije im strano otići i na gostovanja. Predsjednik gradske skupštine je ovaj drugi.
  • Kumerle
    1.1k
    Gle, najlakše pisati i tu i tamo nekaj prigovoriti.
    Ovo ne ide tebe osobno nego svih nas.
    Nek Boss ili netko ko je u tim vodama sastavi mail sa pitanjem gdje je zapelo i nek se odgovori kako napreduju papiri i ostalo u vezi Maxa.
    Mi na taj proglas stavimo svoje podatke i pošaljemo na grad i to svatko sa svojeg maila i kad bi gradska uprava primila desetak ili više tisuća mailova netko bi morao izači na presicu i odgovoriti na pitanja.
    Okupimo se ispred poglavarstva kad je sjednica i uručimo pitanja, mora se malo ubrzati stvar, ovako se nikome ne žuri, nije zgore malo pritisak stvarati.
    Jednom mjesečno neka akcija i vršimo pritisak.
    Ak se moglo glavatog mobingirati i slomiti, ovo je puno lakse.
    U vezi Kranjče, oborili nam dron, a tako smo se veselili gledati napredak jednom tjedno.
    Ok, nije zakonito i lik nije imao dozvolu za snimanje, ali grad to moze i smije i nek nam to omoguće.
    Ak imaju pare za te najčudnije udruge i događanja, nek i nama ovo isfinanciraju, lovu dobije grupica ljudi za čitanje poezije, a 55 000 članova nemre vidjeti kak im zamjenski stadion napreduje.
    ZgDLions

poslao odavno, nitko ne odgovara.
    Maksimir.png
    Maksimir2.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.