• don
    15.2k
    @Kujtim Shalla rekli smo se čut nakon par utakmica, šta kažeš kolega? :grin:
  • Orc123
    13k
    Top igrac...nema tu price..,..donosi mirnocu i stabilnost
  • Filip85
    506
    Zasad se pokazao kao odličan, ali konačni verdikt ću dati ipak nakon europskih nastupa...
  • Crni86
    14.1k
    Odlican igrac. Bas odlican. Uz njega mladi domingez moze u miru stasati.
  • Kujtim Shalla
    6k
    za sad nakon 2 tekme ,dvije Pobjede djeluje ok sa Domingezom u paru. Da ne prizivam ,neka ovako ostane.
  • Efes Pilsen
    12.3k
    Jucer je na startu ladno pokrio Dominguezov gubitak lopte na 30 metara i to je upravo ono sto nam je trebalo. KTC uloga, a mladi i uz njega ce bolje izgledat i Galesic.
  • mokoxax468
    1.4k
    Po Sofi najbolje ocjenjen igrač 2. kola.
  • Sajla
    12.2k
    Bio sam u shopu ispod zapada malo prije zatvaranja i naletio tamo na mladog gospona McKennu. Uglavnom, pola klinaca u Škotskoj bude hodalo u Dinamovim dresovima :strong:
    Pitam cure u shopu kaj nemaju igrači neki način da si naruče kaj im treba, veli - ovi novi još ne znaju, al' pusti, bolje nek nam rade promet u dućanu :rofl:

Popričao sam malo sa Scottom, poželio mu dobrodošlicu, sreću protiv Rijeke i tak to. Veli da mu se sviđa u Zg iako još nije puno vidio jer živi 2 minute od stadiona, samo je s curom jednom otišao do centra, a naročito mu se sviđa što svi jako dobro govore engleski - za razliku od Španjolske. Rekoh mu da može početi učiti hrvatski jer bude sigurno dugo ostao, a on veli da su mu rekli da se ni ne trudi jer je jezik težak. Glavno da nauči moja, pusti, leđa... A kakav je čovjek u pitanju govori i to da nakon što je završio kupovinu, dok sam ja birao sebi robu došao se javiti, dati ruku i pozdraviti. Mene je kupio!
  • badjibadara
    7.1k
    naročito mu se sviđa što svi jako dobro govore engleski - za razliku od Škota :cool:Sajla
  • Kujtim Shalla
    6k
    nemoj jebat da goci nije pocastio svojim dersom i potpisao, a koji zidov jbt :cool: priznaj da si pomislio da ce te pitat koji broj nosis buraz :rofl: hahaha
  • Sajla
    12.2k
    hahaha :lol: znaš da se za Škote priča da su škrti tak da mi nije ni palo na pamet. ali da sam ga mogao tražiti da nekaj potpiše, majicu, dres, reviju - baš sam i mogao...
  • Kujtim Shalla
    6k
    sreca ne zna naš Jos uvijek. Pozvao bi te na cugu ,pa zaboravio novcanik doma :lol:
  • jakov1
    789
    nakon što je završio kupovinu, dok sam ja birao sebi robu došao se javiti, dati ruku i pozdravitiSajla

Za kog bi se okladili da bi spustio glavu i trazio prvu priliku da izade van?
  • Sajla
    12.2k
    ne kužim?
  • Kujtim Shalla
    6k
    mislis od naših? Koji su sad u momcadi ili bivsi igraci?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet