• Paggini
    63.9k
    M A G I J A
  • ŽacZgb
    305
    Meni osobno jedan od najdražih igrača u Dinamu. Kak je trener rekao,minuta će biti za sve i da puno priča sa igračima koji su ostali od prošle sezone (malo ih je,ali ih ima) i da će svi dobiti priliku. Luka svoje koristi kao i prošle sezone,igrao od prve ili ulazio sa klupe,bravo mali! :strong:
  • mlinchica
    3.7k
    Ja obožavam Luku i nakon Ukrajinaca sam rekla da mora igrat u prvih 11 (mislim i sada) ali nemam nikaj protiv ako svaku tekmu uđe na 30 min. i zabija golove i dijeli asistencije. Do Božića je natrag u prvih 11, bez beda.
    A znate kaj tek tako nešto radi za samopouzdanje mladom igraču. Lansiranje :cool:
  • DZGIS
    1.6k
    :cool:

Screenshot-20250803-123919-Instagram.jpg
  • prefontaine
    3.2k

"Bruno, šta si rek'o, niš' ne čujem?!"
  • NKDZ86
    5.2k
    Od kud pojam u nogometu neškolovan i divlji??
    Kaj bi mogometaš trebao bit baletan?
    Teška glupost po meni , ili znaš igrat ili ne
  • Borovljanin
    273
    Starter… mora biti
  • CastAway1986
    3.8k
    Koja širina ekipe postoji kad je jedan od najboljih igraca na klupi ..Da Villar nije onoliko plaćen vjerujem da bi Stojke bio u prvih 11 a on na klupi..
  • Mali Zeus
    18.9k
    Neškolovan i divlji otvara utakmice i lomi protivnika
  • NVKOD
    6.5k
    Stojković jednostavno udara loptu drugačije.
  • austrijanac
    7.5k
    Možda i najdraži Dinamov igrač u ovom kadru, njegova ozljeda mi je pala kao da sam se i sam ozljedio, no degutantno je više čitat to silno guranje novinara (ponajviše Antolića, pozdrav smradu) kao i slušat komentare sa Zapada koji će vrijeđat sve ostale igrače na terenu s ciljem da pohvale Stojketa.

Njegovo vrijeme će doć, bit će paklen igrač, ali uvrede i omaložavanje koje trpe pojedinci (Vidović, Villar možda najviše) nakon samo dva kola su malo preveć.

A imam dobar osjećaj da ćemo do Rijeke svaki dan imat 1-2 članka kako Stojke mora unutra.
  • crophantom
    1.5k
    Moraju biti neke pizdarije, ovaj put je to ovo forsiranje Luke Stojkovića putem medija i neartikuliranog deranja sa zapadne tribine.
    Zasto bi se mirno pripremali za Rijeku i uigravali za EL kad se moze mutit voda s nečim bez ikakve potrebe.
  • Crusades
    17.7k
    To možemo zahvaliti našoj bivšoj devetki
  • Sajla
    12k
    index u kampanji: https://www.index.hr/sport/clanak/stojkovic-mora-igrati/2698649.aspx?

"Stojković mora igrati zato što nema razloga da ne igra. Najveći je Dinamov eksponat, a u gotovo svakoj utakmici svojim djelovanjem na terenu opravdava da je uloga neupitnog startera jedina ispravna za igrača takve kvalitete.

Nije riječ o guranju igrača na temelju čistog potencijala i talenta, nego o igraču koji je na terenu više puta, pa i u limitiranim minutama ove sezone, pokazao da mu je mjesto u prvih 11."

i kaj sad? ako ga Kova stavi - mediji mu kroje sastav. ako ga ne stavi - tvrdoglav, ne vidi ono što svi vide, Boban mu određuje tko će igrati i sl. ali dobro, to je teret kojeg trener Dinama mora znati nositi. a Kovačević to može!
  • Zagi
    11.2k
    To možemo zahvaliti našoj bivšoj devetkiCrusades

.. i nemojmo zaboraviti, kapetanu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.