• Damir1986
    291
    kao da igraju protiv CityjaNiko1986

Pa i igraju protiv Cityja...
  • Filip85
    445
    Ali koji paradoks...znači oni mole Boga da sudac svira kraj, isti oni koji dobivaju sudačke nadoknade "koliko treba" u HNL-u...
  • Pacho
    3.5k

Nece. Isto kao sto masni srbin dobije 4 zuta u sezoni, a zasluzi ih 20.
  • BBB Sibenik
    6.1k
    Ali koji paradoks...znači oni mole Boga da sudac svira kraj,Filip85

To ti dosta govori o mentalitetu, umisto da jurišaju na treći gol da idu mirno doli oni oce kraj utakmice. Koga će driblat, zabijat golove ako ne ovakvom protivniku kuci. Mentalitet malog kluba, daleko je ovo od gotovog.
  • Jos-Optimus
    6.9k
    Ja, osobno, vidim slabiju momčad od prošle godine, ali s trenerom koji želi igrati nogomet pod svaku cijenu. To bi moglo biti dobro za nas jer oni imaju krater u obrani. Gattuso je bio detektirao problem i igrao tvrdo da ne primi gol, a naprijed što Livaja zakuha. Ovaj Hajduk igra otvorenije, a ostao je bez 2 prva stopera. Mislim da cemo puno lakse igrati s njima u derbijima.
  • Omake
    10.9k
    Trokut Gatusso hajdug Garcia je kao kad imaš prijatelja koji iz toksične, katastrofalne veze uđe u prosječnu pa stalno priča kako je sve super i fantastično.
  • bbb medimurje
    4.2k
    odlican komentar. Proslogodisnji nogomet stvarno nije bilo tesko nadmasiti, s druge strane ne smije ih se podcjenjivati i ismijavati
    Oni vec sad imaju dosta automatizama u igri i uigrane mehanizme izlaska iz gol auta, ak se na to nadoveze dobra sestica i kvalitetan stoper mogli bi biti opasni
    Hrgovic je bas napredovao i tek se sad vidi kolko ga je gattuso gusio desno, jedino je kod njega upitni defanzivni dio gdje jos ove sezone nije imao pravi izazov
    Cak su jucer utakmicu rjesila krila sto je prosle godine bilo nezamislivo
    Jedino ta igra zapravo bi najmanje mogla odgovarati livaji, osobito ak bude iza napadaca, mislim da se njegova kvaliteta naprijed nemoze nadomjestiti i da bude to falilo
    Na kraju krajeva Rebic je jucer bio gori od Brajkovica
  • rioda
    9.6k
    Teško je bilo što zaključiti po ovoj utakmici kad protivnik ima par šepavih igrača i to doslovno. Onakvi promašaji lopte i totalno kriva dodavanja se rijetko viđaju i u 1. županijskoj ligi...
  • Crni86
    13.8k
    Ja iskreno mislim da albanci prolaze kuci. Hajduk je prema naprijed ugl odradio sve sta su im oni poklonili svojim greskama - drugi gol je valjda najgluplji u povijesti nogometa. Da ti ne svira penal i ti se iz gol auta zabis u protivnickog igraca…

Ali isto tako šipci na hajdukovu obranu izgledaju meni stvarno kao city u nekim trenutcima. Decki oce igrat i vidi se da i znaju spojit par paseva, ima tu minijatura. Tovari mogu zalit kaj nisu otisli dole s 2 gola razlike, ovo im po meni nece biti dosta.
  • Jurki
    18.7k
    Kako stvari stoje.. nebum dugo nesretan kaj Lucic vise ne brani... ono je divota za gledati kak je šiptar probio najboljeg golmana u Hrvatskoj.
    Zalosno i sramotno je da nemres rijesiti tak limitiranu momcad doma u hendikepu (siguran sam da bi VŽ naružil te Albance).. dole bu drž gace. Al to su tovari, nikaj kaj vec nismo vidli.
    Nadam se prolasku Dinama u playoff.
  • Droljo
    20.1k
    kak je šiptar probio najboljeg golmana u Hrvatskoj.Jurki

Ono 5 golmana nebi obranilo. Nemojmo se zavaravati...
  • Jurki
    18.7k
    tocno da je šuska jebačka.. al nekak mi se cini da je mozda bil malo previse van crte... mozda mi se samo tak čini.. al na kraju nije ni bitno.. bas ga je lepo probilo.. kak god :rofl:
  • NORTE
    18.1k
    Spavao sam pa nisam ni rezultat ispratio, a kamoli gledao.
    Imaju li Albanci realne šanse za prolaz doma?

strahovat od njihovog ulaska u grupe je smiješno. Pa zar mislite da nikad neće ući u KL?Keyser Soze

Poanta je samo u tome što bi im ulazak jako pomogao da stanu na noge i postanu jači, a postanu i ozbiljnija konkurencija dinamu nego što su bili zadnjih par godina.

KL je presmiješno natjecanje da se oni u njega nikad ne plasiraju.
  • Kumerle
    1k
    Ne bi me čudilo da su ovi Albanci na poluvremenu neku kladu odigrali, onakva dva gola se rijetko viđaju.
    Još kod drugog gola kao zamahne ispucavat nit lupi loptu nit igrača, sumnjivo jako.
  • Jurki
    18.7k
    Poanta je samo u tome što bi im ulazak jako pomogao da stanu na noge i postanu jači,NORTE

Ne znam bas. Igraci sigurno imaju u ugovorima neke bonuse za ulazak u kornflex ligu. I taj sitniš se brzo i lako potepe na toliko dzepova.
    A i vidjeli smo na vlastitom primjeru kak je to velika lova.
    Ok, u njihovom slucaju je i 3 milje puno u odnosu na to kaj su dobivali od Europe zadnjih godina blamiravsi se po europskim putešestvijama kad su dobivali porcije od Tobola, Ruzomberoka itd.

KL je presmiješno natjecanje da se oni u njega nikad ne plasiraju.NORTE

Prije bi rekel da su oni jos smijesniji klub od tog smijesnog natjecanja..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.