• crophantom
    1.3k
    koga su dobili ovi?
  • Dzoni
    1.7k

Shamrock ili Ballkani
  • Filip85
    417
    AberdeenaNORTE

Ne bi se čudio da u svim medijima bude jedan po jedan predstavljena generacija 82/83 kad su uzeli KPK i europski SK.

p.s. makar to jesu rezultati za respekt, pogotovo ako znamo kaj danas (ne)znači aberdeen u euro okvirima.
  • crophantom
    1.3k
    opet neće natuci para kolko cemo mi ako osvojimo HNL i prođemo u LP.
    Naravno da je bolje da bankrotiraju, ali daleko su oni od nekog oporavka ak se plasiraju. Ti novci su im taman da pokriju dugove i plate Rebica iduće godine 1.5 milja po sezoni, produže Livaju za 2 po sezoni i ispadnu opet od neke Gzire iduće godine i evo ih na početku
  • crophantom
    1.3k
    stvarno šteta, jbg
  • Paggini
    62.4k
    opet neće natuci para kolko cemo mi ako osvojimo HNL i prođemo u LP.crophantom

Pa neće naravno, ali oni imaju nestvaran ljudski i marketinški potencijal za ove hrvatske pojmove. Ako postanu financijski stabilni, sa normalnom i sposobnom upravom, oni postaju puno ozbiljniji protivnik nego su sad.
  • Filip85
    417
    Potencijalno nositeljstvo iduće godinePaggini

Pošto sam slab sa UEFA matematikom, kakav bi oni rezultat morali napraviti u skupini KL da bi došli do statusa nositelja, obzirom na njihovu opće poznatu europsku tragikomiku ?
  • Paggini
    62.4k

A ne znam tocno, ali tipa prosle godine, da su prosli Ruzomberok bi ove godine bili nositelji, tako je neka prica bila.
  • crophantom
    1.3k
    reko bi da i mi imamo sličan, samo kaj se to sve skupa kod nas gradi tek zadnjih par godina, a prije toga 15 godina mraka. Tak da doći ce to na svoje, pogotovo jer cemo mi (nadam se) prije do novog stadiona.
    A i ove mlađe generacije klinaca diljem RH mi se čini ko da vise naginju Dinamu (ove generacije ipak idu za onim ko je prvak u formativnim godinama).
    Tako da, ja se ne bojim da ako liga održi ovu zanimljivost i pracenost da cemo i mi doći do sličnih brojki.

Kod njih ne to proizvod 20 godina frustracija i stvara se nekakav mit, ono pohod na taj naslov u rangu mučeništva Isusa Krista, to je ono sto pali njihove mase dole, ali upravo radi toga imaju i potencijal za autodestrukciju jedno 5 puta veći od nas.

Ljudi zaboravljaju da ove brojke i najluđi klub na svitu su ipak relativno nova stvar, od ere Jakobusic/Livaja.

Ono gdje vidim njihovu prednost su Tommy i Apfel, jer neznam dal mi mozemo naci nekog fanatika da pun kurac para sa pogura kad zaškripi.
    Jer, realno, to njih drži na ovoj razini da ne potonu skroz, a ne japanke, jogurti i ludilo masa.
  • Filip85
    417
    O jebote, onda je KL fakat odron od lige, barem po pitanju ulaska u istu, mislim toliko godina se sramotit po Europi i onda da ti prolazak jednog Ružomberoka osigura status nositelja za iduću... :lol:
  • Peškaman
    7.5k
    Meni samo nije jasno zašto razbijate glavu o tome hoće li Hajduk ući u Europu kada na to niti možete utjecati vi(osobno) niti klub za kojeg navijate.
    Ako zasluže i budu bolji od suparnika neka uđu.
  • scooniepenn
    5.3k
    tovare stvarno ozbiljno sere ždrijeb, već dvije godine zaredom. No, kad je o njima riječ to ne mora ništa značiti. Ako prođu Dinamo City, koji je po meni još slabiji od Zire, koja je i za Ružomberok i za Albance ozbiljna ekipa, idu vjerojatno na Poljake. Ovaj Silkeborg je u jako lošoj formi i mislim da će to Jagiellonia proći. Gledao sam sad na godišnjem par utakmica te Ekstraklase Poljske i uz odlične stadione i stvarno puno gledatelja meni je taj nogomet tamo očajan. Za Rijeku sam siguran da bi izbacila te Poljake, za nas da i ne govorim, ali tovari su ispadali i od puno gorih tako da bi mogli oni mekano izletiti.
  • don
    15k
    Njima nasušno pomogne i milijun od Dinama kad smo ušli u LP, a kamoli ova para.Paggini

ne pomogne jer taj novac mora ić u nogometnu školu.

Najgore što se može dogoditi jest da postanu ozbiljan klub, a bez Europe nikad neće postati ozbiljan klubPaggini

kakav ozbiljan klub zbog ulaska u skupine jebene Konferencijske Lige? :sweat:

ajmo redom, klubovi koji su igrali Konferencjisku ligu 2023:

Čukarički - sezona u kojoj su ušli u Konferencijsku - 6. misto u Srpskoj ligi, sezona NAKON ulaska i tog "bogatog" novčanog fonda - 9. misto

Zrinjski - njih ne moran spominjat jer je većini taj klub i poznat.

Lugano - sezona u kojoj su ušli u Konferencijsku - 2. misto Švicarske lige, sezona posli ulaska - 5. misto

Balkani - sezona u kojoj su ušli - prvaci, sezona posli ulaska - izgubili titulu nakon 3 uzastopne

Klaksvik - sezona u kojoj su ušli - prvaci, sezona posli ulaska - izgubili titulu, 2. misto

HJK - sezona u kojoj su ušli - prvaci, sezona posli ulaska - izgubili naslov nakon 4 uzastopne titule.

ovo su samo klubovi koji su završili zadnji, a ima još doosta klubova koji su isto tako doživili pad ili stangirali.

hajduk sigurno neće postat ozbiljan klub igranjem miki maus lige, kao šta nisu postali ni gore navedeni klubovi plus neki poput Petrocuba, Larne, TNS, Noaha, St. Gallen, Mlada Boleslav, Hearts, Bačka Topola, Borac Banja Luka, Vikingur Reykjavik, Shamrock Rovers, Cercle Brugge i ostali farmeri.
  • Teofil Kateran
    2.9k
    Mislim da se stvarno dosta precjenjuje hajduk. Jagiellonia nije sad neka ultra jaka ekipa, ali su ipak imali neke europske rezultate poput prošlosezonskog četvrtfinala KL koje tovari mogu sanjati.

Realnost je da hajduk u dvomeču nije uspio pobijedit Ziru. Prošli su tek u produžecima jer su Azerbajdžanci imali crveni karton još iz regularnog vremena. Bit će njima klimavo protiv Dinamo Citya, a kamoli protiv Jagiellonije.
  • Paggini
    62.4k
    hajduk sigurno neće postat ozbiljan klub igranjem miki maus lige, kao šta nisu postali ni gore navedeni klubovi plus neki poput Petrocuba, Larne, TNS, Noaha, St. Gallen, Mlada Boleslav, Hearts, Bačka Topola, Borac Banja Luka, Vikingur Reykjavik, Shamrock Rovers, Cercle Brugge i ostali farmeri.don

Pa ima veće šanse da postanu jer nijedan od ovih klubiva niti ima toliku popularnost kao hajduk, marketinski potencijal, ljudstvo a i konekcije da kapitalizira na toj europskoj epizodi, kao ni budzete.

Hajdug sam sebi kopa grobove i unatoč tome su došli na toliki budzet, 120 000 clanova, 20 milijuna u dresovima, pivima, japankama, kartama te prosjek 20 000 u JEBENOM HNLu.

To nije mlada boleslav, to nije backa topola, nitko od njih nema ni blizu sto tovari imaju.

Opet, ti meni govoris da bi ti radije da oni dobiju 5,6 milijuna i sve nabrojano, ali da igraju 6 (od 36 kola) dvaput tjedno?

Ja to stvarno ne razumijem evo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.