• IvanPerić1945
    172
    Rijeka i Zrinjski ako ne prođu, neka se ugase onda
  • NORTE
    18k
    Kad uđu u KL igrat će protiv klubova poput Branna i Aberdeena.

Ide ludilo i euforija, mediji će ih glorificirat kao europske velikane.
  • dinamozivivjecno
    2.8k
    ne znam po cemu je to dobar zdrijeb, klasicno nezgodni skandinavci koji nasim ekipama nikad ne pasu (primjer Rijeka proslih godina ispala od Elfsborga i Djurgardensa) i Jagiellonia koja je bila prvak Poljske prije 2 godine, po meni 50-50 protiv ta dva kluba.
  • OsamŠest
    6k
    Al smo pogodili..
  • blue heart 72
    2.4k
    Ma ne znam baš gledao sam nekaj malo te Poljake protiv Novog Pazara i nisu me nimalo oduševili. Jedino se nadam da ih tovari odrade na ulici, dok mi je za teren skroz svejedno. Koja je uopće pozadina tog konstantnog "srbovanja" od strane tih Poljaka,Slovaka, Čeha,....
  • IvanPerić1945
    172
    Pa dobro ako uđu tovari u Konferencijsku, onda će sigurno zakazati u HNL-u
  • Str1nger Bell
    2.4k
    Hajduk da spoji najboljih 90 minuta iz dvije utakmice za Zirom i jučer sa Istrom ne može proc ni Poljake ni Dance.
  • Kumerle
    982
    ali ako ti je cilj uzet HNLdon

Ako su nam oni glavni konkurent za HNL onda nemamo konkurenata.

Jedino ako je ova ekipa 30 posto slabija od prošlogodišnje u što sam uvjeren da nije.
  • Dendle71
    188
    Mene stvarno čude ove reakcije na ždrijeb tovara. Oni ne da neće proći ni poljake ni dance nego će ispasti sad već u trećem pretkolu.

Imat ćemo 2 predstavnika u grupnoj fazi (RI u UECL a mi naravno kao poznato u EL)
  • don
    15k
    ne znan zašto svi umanjujete kvalitetu Jagiellonije, ubit će ih Poljaci.
  • Eduardo
    25.3k
    Gamadi želim prolazak protiv Dinamo CityjaNVKOD

S druge strane ja im želim poraz od svakog dinama s kojim se susretnu.
  • jedan u nizu
    14.3k
    Konacno imamo priliku da imamo 3 kluba u skupinama i da malo napunimo taj nacionalni koef.

Volio bih da to nije Hajduk, nego da su s nama to recimo Varazdin i Slaven, ali sta je tu je.

Realno, Rijeka i Hajduk imaju neke sanse skupiti nesto bodova, za razliku od Slavena.

Ako Hajduk ude u skupinu, nije mi smak svijeta. nece njima tih 5-6 mil pomoci nesto puno, pa to im je pola jednogodisnjeg minusa.

Igrat ce na dvije fronte, a nemaju niti 3 zamjene kvalitetne. To je njima dvosjekli mac. Mogu skupiti nesto love i pomaknuti se sa mrtve tocke u europi, a istovremeno zbog toga mogu najebati u ligi i opet biti 20 bodova iza nas.

Ja ssam flegmatican oko ulaska u skupine Rijeke i Hajduka.
    Ako udu ,i skupe koji bod, ok, malo cemo popraviti nas koef, a oni ce imati tezi tempo u HNLu.
    Ako udu i svi ih nabiju 5-0 svako kolo, super, vidjet ce svi koliko su jadni.
    Ako ne udu, opet ce se pokazati koliko su jadni, a imali su opet najpovoljniji zdrijeb.

Neka ih, nas ionako ceka polufinale EL ove godine :joke:
  • Paggini
    62.4k
    nece njima tih 5-6 mil pomoci nesto puno, pa to im je pola jednogodisnjeg minusa.jedan u nizu

Njima nasušno pomogne i milijun od Dinama kad smo ušli u LP, a kamoli ova para.

No, ajmo vidjeti još što će se dogoditi:

Benefiti za tovare:

• Ulazak sponzora koji se najavljuje ako udju u skupine
    • Rasprodan poljud plus matchday hospitality plus marketing
    • Divljanje medija
    • Rast vrijednosti njihovih odrona od igrača
    • Potencijalno nositeljstvo iduće godine
    • Privlačenje kudikamo boljih igrača sa igranjem Europe

Benefiti za nas

• 6 kola (od 36) će morati igrati dvaput tjedno

I vi meni još uvijek želite reći da je dobro da idu u skupine?

Njima bi ta Europa značila više nego titula, kad se gledaju financije, ugled i ostalo što s tim ide. A ne daj bože da prođu skupine...

Najgore što se može dogoditi jest da postanu ozbiljan klub, a bez Europe nikad neće postati ozbiljan klub.
  • Filip85
    417
    Kad i ako uđu, pa nije to tolika lova da bi im se poboljšala krvna slika u ne znam kakvoj mjeri. Da je EL u pitanju onda u redu, ali daleko su oni od EL nekoliko galaksija...
  • Dzoni
    1.7k
    Šteta da Varaždin nije prošao, imali bi odličnu priliku ući u KL
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.