• mali M
    8.2k
    Ovo šta smo ove sezone napravili (što se kupovanja tiče) nebuš vidio sljedećih 5 godina sigurnoDroljo

Tako je.. a vjerujem čak i da je plan ne sljedećih pet godina nego nikad više... Morali smo se resetirati i sad ćemo vjerojatno mjenjati igrača za igrača ili poziciju. Ići će sigurno pojačanja kao takva nakon prodaje nekog našeg i stalno upgradanje kadra... Morali smo ustanoviti nultu liniju da bi znali od kuda krećemo... Ja iskreno vjerujem sa Bobanovom filozofijom i rejtingom da nas čekaju malo "lijepša" vremena što se tiče ulaznih transfera
  • Zg123
    2.2k
    Zasto Olimpija ima problem zadrzavanja uspjesnih trenera? Riera, Sanchez, Biscan svi otisli nakon uspjesne sezone i naslova
  • Sajla
    11.6k
    Tako je.. a vjerujem čak i da je plan ne sljedećih pet godina nego nikad višemali M

da, mislim da smo tu svi složni - nikad više ovakva čistka. ali se nadam da ćemo vrlo brzo opet trošiti ovakve cifre, samo na puno manji broj igrača. i inflacija radi svoje, tako da ako za 2-3 sezone potrošimo 15 mil na dvojicu ili 20 na trojicu da nadomjestimo igrače koji će otići, mislim da ćemo biti zadovoljni.
  • Crni86
    13.7k
    mislim da su oni otkantali sancheza jer nisu bili zadovoljni pred kraj prvenstva s njim.

Gledo sam prvih par tekmi olimpije ove sezone i ovaj trener doslovce rotira igrace i ceka da ga sa nekih 11 posreci…. Svaka utakmica drugacijih prvih 11. A to je onaj trener sta je napravio dobar rezultat s Noaom.

Olimpijina obrana djluje kao nasa prosle sezone. Kao svicarski sir. Neuigranost, greske, bez komunikacije, primaju komicne golove
  • scooniepenn
    5.3k

Kolega, za tih 5+1 koliko su dali Danci za Erlića, mi smo doveli Belju, Domingueza i McKennu. Mislim da smo mi puno bolje poslovali. :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.