• Krizy
    59.6k

U trenutku kada je baniran imao je najviše potvrđenih korištenih profila od strane administracije, ali kasnije se pokazalo da ima jačih igrača haha.
  • vjeko1701
    17.1k
    Pitanje samo dal se računaju isključivo postovi ili i privatne poruke.
  • Droljo
    20k
    Sprdao je većinu Maricevih "pojačanja " i zato je popljuvan od većineCastAway1986

I normalno da je. Mi 'normalni' navijači koji nemamo 20 ocjenu za judging player ability i judging player potential dali smo nekim igračima šansu da nam na terenu dokažu kako nisu za dinamo. Jebiga, nemre svatko sve... A podršku budem dao svakome tko nosi dinamov dres i nadao se bum da će baš kod nas eksplodirati.
  • Paggini
    62.3k
    Lik je na drugom forumu izdržao 4 sata prije nego je baniravjeko1701

A i tamo se isprosipao sa svojim briljantnim mišljenjima da nije trebalo uzeti MPVa (oliveras 2.0) i Godu nego samo Jurišića da imamo barem jednog dobrog LB, Pavić je naš najbolji vezni, Sergi je lošija verzija Bernauera i ŠKART, uz naravno apsolutnu paranoju kakvu groznu ekipu imamo (losiju od lige za bedaka) i da će ovo biti apsolutna katastrofa.

Pamtite dva tri tejka koja je stalno ponavljao, ali prosipao se on itekako sa svojim kretenizmima
  • Droljo
    20k

Da je Mikić bolji od rpg nitko ni ne spominje...
  • Paggini
    62.3k
    Da je Mikić bolji od rpg nitko ni ne spominje...Droljo

Kad to nije ni mišljenje nego činjenica
  • rokikaciga
    3.8k
    Daliban je bio prije mog vremena tu i ovih nekoliko primjera je stvarno prosipanje pameti, pogotovo ako je banan zbog drugih stvari a ne svojih misljenja.
  • Droljo
    20k
    Hehe lik je ko Mamić. Da se mogao suzdržati jahao bi još dugo.
    Po dalibanovom mi bi u 11 imali četiri šesnaestogodišnjaka i tako dalje sve do najstarijeg sa 19 i pol...
  • Paggini
    62.3k
    dalibanovom mi bi u 11 imali četiri šesnaestogodišnjaka i tako dalje sve do najstarijeg sa 19 i pol...Droljo

Zadnja linija po njemu, samo da ostane upisano koja bi trebala biti

Mikić Cvetko Jakir Jurišić

Jebo vas kurčevi Daliban
  • JakovK6
    258
    Mikić nikad neće biti prvi bek Dinama, niti je sad toliko stvar u menađeru, nego je mali u glavi propuh. Ima sve kvalitete, ali ono najbitnije, glava, nije kak bi trebala biti. 4 trenera su se promijenila prošle sezone, imao je priliku trenirati s prvom ekipom..i ako se nije dokazao ni kod jednog trenera, jbg vjerojatno je problem u njemu..
  • ElDorado
    5.2k
    i tri Bjelorusa
  • vjeko1701
    17.1k
    A u napadu igrac kojeg bi trebalo platiti 15M eura.
  • CastAway1986
    3.7k
    izvukao si jedan komentar gdje je to napisao , a kasnije ih je sve popljuvao pogotovo Mmaea i Kangu , ali nebitno ne ide mi se u raspravu a tebe ionako tu smatram realnim tipom

@Krizy Ma ne branim ga samo da je je zagovarao neke dosta dobre igrače tada koje je znao nanjušiti..Recimo Dahl hahaah koji je završio u Benfici i prvi je bek Švedske, Ivanovic , pa onda stoper Osuji (prešao iz Kalmara u Club Brugge ) , vratar Lapoukhov koji je presao u Cska Sofiju i postao prvi vratar Bjelorusije ,Tyukavin od 15M je naravno bio nerealan pa je spomenuo Streleca iz Bratislave kao drugu opciju, da treba prodat Kuleta i kupit spicu od 5-7M sto smo na kraju i napravili .. samo sam rekao da nije baš neznalica koja nema pojma o nogometu kako su neki navodili..Toliko da ne spamam temu
  • Paggini
    62.3k
    kasnije ih je sve popljuvao pogotovo Mmaea i KanguCastAway1986

A kao i 99 posto zone.

nerealanCastAway1986

I Dahl i Osuji i Tyukavin su bili nerealni kad se gleda njihov karijerni put. Puno ljudi ovdje udara na Scout Slużbi igrače koje bi voljeli u Dinamu, koji su jednako dobri, ako ne i bolji, ali on je sa svojim prijedlozima terorizirao cijeli forum, zato je i isao svima na živce.
  • jedan u nizu
    14.3k
    Jedan prijedlog vezan uz streamove dinamovih utakmica i postanja i trazenja linkova istih na forumu.

Jucerasnja tekma je pokazala da je jako velika pomama za kvalitetnim youtube streamovima za dinamove tekme, a sigurno je da ce takve potraznje biti i na svakoj sljedecoj tekmi.

Mislim da funkcioniranje kao u zadnje vrijeme nije dovoljno dobro za toliki broj 'zahtjeva' da se salje link u inbox. Ja sam osobno slao dosta puta, ali mi nakon par poruka bude blokirano slanje na 5 min. Onda bih opet bio jako brzo blokiran, iako bih poslao samo jednu poruku.
    Takoder, jako je puno postova korisnika koji traze link.

Ako je moguce odredenim clanovima zabraniti pristup nekom podforumu ili temi (tema vidljiva samo nekima), onda bih predlozio sljedece.

Otvaranje posebnog podforuma sa nazivom ''streamovi dinamovih utakmica'', u kojoj bi se svaki tjedan otvarala nova tema utakmice, gdje bi se stavio nekakav link. Na temi bi bilo zabranjeno komentiranje, vec samo postanje linkova.

Temu i podforum bi ostavio zakljucane, tj nevidiljive za sve clanove koji ne ispunjavaju neke uvjete.
    E sad, koji uvjeti bi bili dostatni. Postoje korisnici koji su tu godinama, ali nista ne pisu, pa nemaju broj postova niti broj lajkova nikakav. Postoje oni koji spamaju, a novi su i nemaju nikakav sta na forumu.
    Po meni bi bilo najbolje iskombinirati sva tri uvjeta, ako je tehnicki moguce.

• Staz na forumu, sto dulji to bolji, rekao bih minimalno pola godine, ali optimalnno godinu dana staza na forumu. Iskljucili bi clanove koji su dosli samo radi linka, a nemaju veze sa forumom, i maknuli bi potencijalnu opasnost da netko od novih clanova prijavi link i ugase stream.
    • Aktivnost na forumu, najvise kroz broj postova, a potencijalno i kroz broj lajkova. To je nekakav dokaz da je korniskik aktivan, i da na bilo kakav nacin doprinosi zoni (pa makar i samo komentiranjem transfera).
      Zaposlenici HT-a (ili tko god radi na skidanju streamova) se mogu registrirani na forum i doci do linka javno ili zicanjem u inbox, i na taj nacin ga prijaviti i zatvoriti ga. Mogu se registrirati sada, i nakon godinu dana ga zatvoriti, kada skupe potreban staz (long play ha-ha), pa bi definitvno uz staz uveo jos jedan uvjet.

Takoder, znam da nije fer prema svima koji bi samo rado pogledali utakmicu, ali nazalost, ne moze se svima dijeliti linkove, i to youtube linkove, koji su podlozni gasenju.

Tako da bih otvorio i drugi podforum koji je vidljiv svima, i na kojem bi takoder bilo zabranjeno komentiranje i zicanje, ali bi se postavljali linkovi na utakmice koji nisu youtube linkovi. Poput rd-live kanala i slicno. Ti kanali se jako rijetko, ili nikada ne gase, jer su na drugim platformama a ne na yt, pa je mogucnost zloupotrebe manja.

Osobno cu sam dijeliti kvalitetne yt linkove na taj nacin, ako je moguce. Sigurno necu moci na svakoj tekmi otvoriti temu ili nesto, ali vecinu tekmi bih mogao podijeliti stream, a tu postoje i druge kolege koji mogu udijeliti isti link ukoliko ja na udijelim na vrijeme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.