• NitkoBitan
    30k
    Mi sa gro lajkova i upisa automatski upadamo u taj klub :cool:
  • Droljo
    20k

Pa mogao si mi stisnut lajk. Nebi ti ruka otpala...
  • vjeko1701
    17.1k
    Ak sam ja među tima, može.Droljo

U kojem svijetu?
  • Eduardo
    25.3k
    @vjeko1701 je u svom postu sve objasnio + dodatni posao koji je spomenuo @Infinity

3-4€ mjesečno za sve streamove kako kaže @jedan u nizu ili 7€ za IPTV i doslovno na dlanu imate sve tekme + hrpu drugih stvari... na svim mogućim uređajima.

Inače, postoje određene "plemenite" stranice za streaming koje bi rado dijelile svoje linkove po zoni... oni bi rado da se linkovi vrte i klikovi gomilaju, ali gle čuda, kad dođe red na temu oglašavanja ili bilo kakvu kompenzaciju za tu uslugu odjednom tišina... tak' da nisam daleko od toga da predložim ekipi da skroz maknemo temu za streamove i zabranimo dijeljenje istih na svim javnim temama. To bi vjerujem bilo i ispravno pošto se radi o ilegalnim aktivnostima...
  • Tom Hanks
    3.9k
    To bi vjerujem bilo i ispravno pošto se radi o ilegalnim aktivnostima...Eduardo

Jesmo gospoda ili nismo
    Tekme si gledajte ili na stadionu ili na TV prijenosu,svaka usluga se plaća.
  • rioda
    9.5k
    Ak sam ja među tima, može.Droljo

Svi koji su bili banirani u posljednjih 6 mjeseci ne upadaju u kvotu :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.