• Eduardo
    25.4k
    jel se problem koji je prijavio @prefontaine dogodio još kome?

Također i ovaj koji je prijavio @Sajla
    imali smo bug gdje se nova stranica nije prikazivala dok je na njoj samo jedan post, a evo sad se to događa i kad su 2... nisam vidio što su Čagica i Hnlovac napisali dok nisam stisnuo ovaj postSajla
  • masacusec
    5.9k
    Iskreno, volio bih da se na ovom mediju malo više angažiraju pripadnici naše tribine, aktivni i neaktivni sa svojim pričama, anegdotama, stavovima i ostalim brijama koje jesu prikladne za forum i javni prostor, jer Dinamo je puno više od 11 igrača, nogometa, sporta.

Sad dok sam na godišnjem, često invociram uspomene na "stare" dane naše tribine, u periodu cca 2003. - bojkot, periodu koji me obilježio kao navijača i u periodu kada sam bio "najluđi, najgluplji, najhrabriji", periodu koji mi je možda bio najdraži u životu, izuzev rođenja dječurlije.
    Neke dečke s tribine prepoznajem ovdje, neki su još latentni, a imaju puno toga za reći.
  • Efes Pilsen
    12.2k
    Sajlin problem i to bas danas. Ja se samo i iskljucivo logiram preko moba i to radi normalno.
  • rokikaciga
    3.9k
    ↪prefontaine
    jel se problem koji je prijavio prefontaine dogodio još kome?
    Eduardo

Meni. Tek sad sam uspio uci

A1 mobilni internet, koristim custom DNS da nemam reklame, android, samsung, mozilla firefox
  • prefontaine
    3.2k
    Evo meni je sad proradilo nakon što cijeli dan nije moglo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.