• ArtVandelay
    136
    Danas kad su mi se slegli dojmovi moram priznat da sam odusevljen energijom i nacinom na koji se branimo sa puno igraca i napadamo sa puno. Pojedince ne zelim komentirat previse jer je bila prva natjecateljska i neki su mozda od zelje izgorili, a neki bas iskocili. Takoder, odusevila me reakcija igraca s klupe i sto napokon imamo stvarno zavidnu sirinu. Isto tako, Osijek je masu bolji nego lani i super je kaj smo ih uspjeli dobit, ovo je ogroman vjetar u leda momcadi koja ce kada se uigra kako spada (vidjelo se da to nedostaje, ali doci ce) rasturat guzove.
  • Mr Anderson
    13.2k
    Svima osim Mišiću mogu reći - bravo.

Kapetan s pregršt iskustva da proda onako 3 lopte koje nam ozbiljno ugroze gol, jednostavno ne mogu to progutati.

Možda je vrijeme da ga se polako gura na klupu.
    kadsemasazatalasa

Možda je vrijeme da prestaneš pisati bedastoće.
  • Davieboy86
    789
    Kao sto rekoh, pada Opus u hendikepu. Idemo jako dalje, do zime imamo prednost plus 15 bodova nad ostalima. Idemo jako dalje!!!
  • kadsemasazatalasa
    107

Kakve bedastoće? Odigral je prošlu sezonu ispod svakog nivoa, u ovoj nije počeo baš sjajno. Ništa, bumo ga čekali još ovu sezonu da se zbudi.
  • Jos-Optimus
    6.8k
    U svakom slučaju veći kredit ima Mišić od tebe, ne trebaš se ponavljati
  • shameless86
    533
    3 boda su najbitnija na početku sezone,na nama uvijek teškom gostovanju..Ako ce Os nastavit ovako,uz igrace koji im se jos moraju vratit/pridruziti nikome nece biti lako bodove uzeti tamo..Ovako je ispalo super,odmah na pocetku uzet bodove na teskom terenu
  • gaTeDZG
    1.9k
    YjSIVM.jpg

Neka drhti cijela Europa!
  • Mladi Starac
    364
    Top tekma!!
    Trebalo je ovo dečkima na otvaranju sezone! I onaj slatki, slatki, ludi gol luđaka stojkovica. Sjajno!
    Vidjela se mozda i neka trema na početku, pitalo se nesto i protivnika, ali na kraju pozitivan ishod za nas.
    Top!!

Jedva cekam petak!
    Ajmo plavi!!
  • JMastermind
    904
    bas me zanima hoce isti tretman pripremit i za bratju s juga imSlavonac86

Hoće vraga, kad imaš više Torcide nego Kohorte u gradu. Katastrofa.
  • hardek
    5.5k
    Pogledao sad sažetak još jednom, i dojam nakon sažetka je puno uvjerljiviji nego jučer. Vjerovatno od količine stresa sam imao filing da je Osijek puno više toga stvorio ali eto.

Apostrofirao bi Belju za kojeg se govori da je bio meh a pogodio je prečku, spustio loptu za volej Valinčića koji je Malenica nemoguće izvadio, i servirao na pladnju zicera Ljubičiću kojeg je Osijek uspio blokirat. Na neki drugi dan izašao bi s te tekme sa golom i 2 asistencije, ali siguran sam da može još bolje on kada se uigra s ekipom.

Obje akcije počele su dugim loptama Domingueza, doduše za prvi gol nije imala toliki značaj kao za drugi ali svj je imao duge lopte 4/4. Ne mogu riječima dočarati koliko sam oduševljen sa njim.
  • Filip85
    412
    Villar je skoro do poluvremena igrao super utakmicu,mali M

Vidjelo se od prve minute da je glavna meta šarana. Povlačenja dva ili tri za dres, jedan jači start...baš su ga cjepali...
  • dinamozivivjecno
    2.8k
    Ne znam zasto se pljuje po Belji, imao je dvije-tri dobre situacije gdje smo mogli zabiti, posebno ona greda na kraju poluvremena i da je to zabio ovi dezurni pljuvaci bi ga sad uzdizali u nebesa ali posto nije odmah krece pljuvacina i to nakon sto je odigrao prvih 70 minuta u sezoni...
  • Kermit
    632
    Ovo nam je bila najbitnija utakmica u zadnjih 15 godina. Ne toliko zbog bodova jer je početak sezone, ali zbog konteksta. Devet (9) novih igrača u prvih 11. Nije to lako posložiti.
    Vjerujem da ćemo Vukovar odraditi za prvih 45 minuta i onda samo naprijed gaziti.

Svaka čast ekipi i stručnom stožeru. Stvarno je bilo lijepo gledati pozitivnu energiju ekipe, a i pravovremene zamjene.

Bit će ovo dobra, dobra, sezona.
  • Georginho
    274
    Beljo je odigrao odličnu utakmicu, dosta sudjelovao i u izgradnji igre, vraćao se po loptu. Zapravo me podsjetio stilom malo i na Petka iz najboljih dana. Doći će golovi i asistencije, polako. Igra ekipa i pobjeđuje ekipa, bitnije je koliko si sveukupno prodonio ekipi i pobjedi nego koliko si golova i asistencija imao, jer pobjedu ne odnose pojedinačne brojke već samo timske. :wink:
  • Orc123
    12.9k
    Vidjelo se jucer koliko su Osjecani krenuli punim gasom na nas. Prednjacio je Vrba, koji se namjerio na Villara i pokazao svoju ogorcenost sta nije ostao i sta ovaj dosao umjesto njega u klub....dobrano ga istukao, navlacio za dres....tesko je tako igrati ali ok, barem ce se prije Villar adaptirati.....

Jucer smo mozda najvise podbacili u sredini gdje ni jedan od pocetnog trojca nije bio na nivou...ponajvise je falilo agresivnosti i brzog rjesavanja lopte....ali ne brinem, doci ce to....bit ce to ok....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.