• Izet Hajrović
    6.1k
    dakle, riješen je misterij, Mišić nije skakao iz aviona!
  • ŽacZgb
    305

Ostala mi je ova slika u glavi i nikak da natipkam,svaka čast,haha :grin:
  • Božo
    25
    Meni je treci dres top, fakat je super, al kaj nebi mozda bilo bolje da se ipak mapa Zagreba malo vise vidi bas kao na ovom videu na predstavljanju dresa kad su osvijetlili mapu, mislim da bi onda bio def najjljepsi dres ikad
  • PetkoDaniOršaGol
    503
    Brate, fenomenalna ideja i video. Svaka vam čast! FTW d marketing!!!
  • prefontaine
    3.1k
    Mišić nije skakao iz aviona!Izet Hajrović

Pa normalno da nije, zaboga...
  • ZgDLions
    1.3k
    Reklama je za razliku od prošlogodišnjih dronova miljama ispred, malo je napisati da sam oduševljen, vrh vrhova.
    :up:
    I to sa skakanjem Mišića, pa nije to čudo neviđeno, pa kaj nitko od vas nikada nije skočio iz aviona?
    :grin:
  • Bosskovitz
    18.3k
    Zasto je nas trener oblecen ko za kazaliste?
    Ako ima potrebu nosit sulju, onda ima Dinamo plava sa d, a ne bijela..
    Dinaminjo

Zato kaj je trener Dinama i primjereno je da bude tako obučen, a nosi službeno klupsko odijelo, uključujući bijelu košulju i tamnoplavu kravatu s malom hrvatskom trobojnicom, tri zlatne zvjezdice i slovom d.

SZA00191_72dbdc29-9104-47a4-bfe5-da324c6deeff_1200x799.jpg
  • Crni86
    13.7k
    kad si reko sluzbeno odijelo, mozds ti znas da li se sa nekim uslo u suradnju kako bi se za sluzbeno osoblje radila idemticna odijela?

Cini mi se na presici da su Bosnir i Kova bili u razlicitim odijelima.
  • Efes Pilsen
    12.2k
    Ufff kakva kravata, nosio bi odijelo cesce :grin:
  • Dinaminjo
    1.5k

Bijela kosulja ne bi trebala biti cest odjevni predmet dinamovog trenera. Kombinacija bi bila jos efektnija sa sv plavom i slovom d.
  • FelceAzzurro
    559

Bijela košulja je službena i nosi se ljeti isključivo jer u plavoj ili svjetloplavoj bi izgledao kao pijani tetak s derneka.
  • Oluja
    5.5k
    Bijela kosulja je univerzalno svecana i ne bi trebala biti bas nikakav problem. Trazis i pravis problem tamo gdje ga po nikakvoj osnovi nema.
  • jedan u nizu
    14.3k
    Ja iskreno evo ne kuzim tu fasciniranost novim dress code-om.
    I meni se svida odijelo, i fora mi je, izgleda ugladeno i ozbiljnije. Nemam nista protiv toga, cak i podrzavam.

Ali s druge strane, nemam problema s tim da su treneri u klupskim trenirkama, ili da su u nekom casual izdanju, neke obicne hlace, sa majicom, dolcevitom, kosuljom.

Imate stvarno svjetske klubove gdje im jedan trener bude u odijelu i sakou, a onda promijene trenera i on obuce trenirku. Po meni je to vise do trenera nego do kluba.
    Cak mi je i ok da Bosnir, koji je glasnogovornik, bude u odijelu, a da pored njega trener bude u trenirci na pressici. Pa mislim, on je sportski TRENER.

Sportski smo klub, ok je da se nosi sportska odjeca na sportskom dogadanju.

Jedino sto mislim da je minimum, da se na drugim dogadanjima, gdje dolaze ljudi iz kluba, da ne nosi svecanija odjeca.
    Da li je to polaganje vijenaca na spomenik ispod zapada ili Drazenov grob, da li je to sastanak sa gradom/vladom oko stadiona, da li je to gostovanje u dnevniku ili nekoj drugoj emisiji, neki nivo ozbiljnijeg odijevanja mora postojati.
  • Bosskovitz
    18.3k

Siguran sam da je, ali ne znam s kim. Kravate su Croatine i mislim da je to lijepa priča, volio bih vidjeti više takvih suradnji s manjim zagrebačkim/hrvatskim firmama ili čak i obrtima koje klubu nisu nuzno neka velika zarada, ali šalju lijepu poruku.

Bijela kosulja ne bi trebala biti cest odjevni predmet dinamovog trenera. Kombinacija bi bila jos efektnija sa sv plavom i slovom d.Dinaminjo

Zaista ne želim ulaziti u neku modnu raspravu, ali postoji razlika između dress košulje koja se nosi uz formalno odijelo i oxford košulje koja se nosi u casual / business casual outfitima, a postoje vrijeme i prigoda za svaku od njih. Dress ili formalne košulje u pravilu ne bi smjele imati nikakve logotipe na sebi osim eventualno na rukavu ruke kojom pišeš ili decentno i neprimjetno izmedu prsa i pupka.

Prestanimo se ponašati kao djeca i zazirati od bijele boje kao da netko drugi ima monopol na nju, pogotovo kad govorimo o nečemu toliko klasičnom poput kombinacije tamnoplavog odijela i bijele košulje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.