• Crni86
    13.7k
    Utakmica dosta visokog inteziteta i tempa bi reko. Za neutralne gledstelje je ova utakmica bila top, sjevalo je sa svih strana. Uz to jos kvalitetno sudenje.

Bit ce i Osijek cini mi se zajeban ove sezone. Rozman je to solidno poslozio. Vidjet cemo samo oce li i ostalima pokazat zube kao nama
  • Pacho
    3.3k

Takav tempo moramo nabiti svima, jer imamo luksuz jebacke sirine dok ce ostatak HNL-a nakon 65. minute uvoditi juniore, poluinvalide i penzionere.
  • Crni86
    13.7k
    slazem se, ali bome je i osijek fino drzao tempo…do jedno 60. minute.

Sveukupno bas jedna vrhunska utakmica od obje ekipe, do stadiona i do suca. Najbolja moguca reklama za hnl.
  • Marc
    501
    Al na kontru i onaj udarac Omerovica u 53. minuti imao sam flashbackove na gol Hernanija iz prošle sezone hahha
  • Dinamo Sector
    22
    Predivna noc.,spavat cu kao beba danas;) :yum:
  • Nemrem igra Dinamo
    3.6k
    Tražio sam lepršavi dinamo i clean sheet, to sam i dobil - hvala vam dečki!
    Jebena energija, borbenost, uklizavanja, nabrijavanje, neki novi dinamo je tu...
    Nakon malo traženja u prvom, u drugom smo proigrali, Kova je super pogodil sa zamjenama i na kraju izgleda laganih 0:2, iako smo se dobro oznojili.
    Siguran sam da ćemo rasti iz tekme u tekmu, biti će ovo jedna nezaboravna sezona, miriše na 2018./2019.
    Kaj se tribina tiče, loud&proud kao i uvijek, a ova bu mi u posebnom sjećanju, jer je junior odradil sa svojim starim prvo "jače" gostovanje

20250802-224743-1.jpg

Laku noć plava braćo!
  • Marcinko
    776
    Nije ni Vidović bio tako loš, jednostavno je bilo boljih.Crusades
    Vratio sam utakmicu i pratio njegovu kretnju i posjetio me je na Petkovića, strašno koliko trčkara, da ne kažem šeta i prema naprijed i prema nazad, ne znam po meni sigurno najslabija karika i bilo bi to od starta bolje da je tu Stojković bio. Nakon današnje utakmice mislim da pada u vodu sva ona priča kako Garcia pravi igrače boljim, jer je Valinčić baš bolesno odigrao ovu utakmicu, daleko najbolji.
  • ShanKu
    1.7k
    Znam da nije baš trenutno bitno nakon ovog rezultata, ali gdje je KTC? Ozljeda?
  • Facke
    6.4k
    Mi jos loceme slavime pobjedu DIIIIIINAAAAMMMO kakuv lep dan
  • Imamo Dinamo
    4.2k
    Nisam bas stigao ispratit pretjerano, jel bi mi mogao netko samo rec kakav je bio pristup i jel se vidio pritisak kakav smo ocekivali?
    Kakav je opcenito dojam utakmice? Jel ide na bolje
  • cibona
    6k
    Konačno u dinamovoj igri vidim nešto što godinama nisam - motoričnost. Igraju igrači koji su brzi, poletni, ekplozivni i to automatski bolje izgleda na terenu. Lijepo je nakon duuugo vremena vidjeti brzu tranziciju prema naprijed i nazad, dodavanje iz "prve" i trku.

Rekao bih da je to najpozitivnija vijest s današnje utakmice. Dobili smo novi, mladi, motorični dinamo. Trebat će vremena za uigravanja, međutim ova današnja predstava definitivno ulijeva nadu.
  • emilperska
    11.2k
    Ako se usporedi s pripremama i transferima i stavi u kontekst utakmice, onda:
    - Stoperi veliki dobitak
    - Bekovi veliki dobitak
    - Vezni red s naglaskom na Villara razocaranje.
    Pretromo i sporo sve skupa
    - Vidovic pogubljen na krilu
    - DDB daleko od neke forme
    - Lisica plus. On je bio najslabija karika priprema.
    - Kule i Stojke prema prvih 11
  • don
    14.9k
    čujen da je bilo ljudi u Dinamovim obilježijima / koji su slavili gol i izbačeni sa tribine od strane navijača Mađara, čak jedan stariji čovik koji nije ni provocira. Nevjerovatno kolike komplekse ima taj mali klubić i ne mogu ni zamislit kako ih je bolilo 60% protivničkih navijača na stadionu. Idući put idemo na 70%.
  • don
    14.9k
    stvarno ne znan koje si ti pripreme gleda ali:

- Vezni red s naglaskom na Villara razocaranje.emilperska

idominirali svi redom.

- Vidovic pogubljen na kriluemilperska

najbolji igrač na pripremama.

DDB daleko od neke formeemilperska

znači mora je dat 2 gola da bi moga bit u formi?

a za ove gore u kontekstu utakmice, Ljubičić odradi dosta prljavog posla koji se ni ne primjeti običnim promatranjem utakmice, Mišić defanzivno odličan, par lopti izgubia ali solidno je odradia svoje. Villar je moga bolje večeras ali na pripremama smo vidili da je klasa i da će doć na svoje. Uostalom, pogledajte ponovno di smo igrali i zadnje utakmice na istom stadionu. Pogotovo kada je 9 od 11 novih igrača tu a tek prva utakmica sezone.

sve u svemu, iznad očekivanja. Svi do jednoga.
  • emilperska
    11.2k
    idominirali svi redom.don

U kontekstu priprema gdje su bili jaci dio ekipe, jucer su sva 3 bila ispod nivoa ocekivanja, Villar pogotovo. Cak bi rekao igrac manje 60 min. Prodisali njegovim izlaskom. Na pripremama npr. bio medu boljima.
    Suprotnost od Lisice..

DDB daleko od neke formeemilperska

Da je Kule odigrao 60 min "dobro" kao on, padale bi sjekire na Zoni i zazivalo se Kangu :lol: ocekujem tu dosta veci iskorak s obzirom da je rekordni ulazni transfer.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.