• Keyser Soze
    15.2k
    Utakmicu smo dobili kad je Rožman izvadio Vrbančića, bio im je najbolji igrač, naša klupa je presudila. Strašno bitna pobjeda za psihu, igrači kao i mi jedva čekaju petak.
  • DerHerrKool
    1
    Širina će nam bit glavni adut ove sezone. Nama su na klupi jednako kvalitetni ili bolji igrači.
    I trener! Nema zajebancije, ak ne igraš na očekivanom nivou ima na klupi neko ko bude
  • gaTeDZG
    1.9k

NA NA NA NA NA NA NA OOOOOOOOOO DINAMOOOOOO DINAMO DINAMOOOOOO ZNAJ DA TEEE VOLIM JAAA!!!
  • Marc
    501
    Uhhh… bila je ovo tipicna utakmica s Osijekom od kada su na Opusu… jako sam sretan i biti će ovo sve bolje i bolje.. mislim da je i igračima i treneru i svima pao kamen sa srca.. da biram prvu tekmu za ulaz u sezonu uvijek bi gledao da izbjegnem gostovanje na Opusu u Osijeku.. jednostavno su prenabrijani… i Osječani su odigrali dobru utakmicu.. Vrbančić za sezonu ili dvije bit će za Dinamo.. a mi.. sve će doći na svoje mjesto.. treba još malo vremena… jebena je ovo momčad… kažem ja.. kak bi reko Vaha..
  • kajjaznam
    224
    Baš je simpatično bilo navijanje domaće publike prema Zagrebu i Dinamu.
    Ovo pamtim šarani
  • Miro Vugrinec
    9.3k
    Po meni, energija od prve minute odlična, vidi se da momci daju sve od sebe i da prvenstveno svaki od njih želi uspjeti. Sto se tiče nogometnog dijela, smatram iskreno da smo na kraju zasluženo slavili, ali me ova euforija pomalo podsjeća i na prošlu sezonu.

Treba biti realan i reći da je utaimica mogla otići i na drugu stranu, da su do našeg gola za 1:0 nas pritiskali i imali jako dobre šanse, da smo ostavljali puno prostora. Kasnije ksd su im ušle rezerve, juniori pojeli smo ih i tu je došao do izrazaja naš puno širi roster od njihovog. Po nekoj logici mi bi trebali biti sve bolji, ali kazem nije ovo uopće bila perfektna večer kao sto na kraju ispada, da je ušlo prvo njima, a ne nama 99 posto komentara bi bilo potpuno drukčije. Uglavnom vidi se perspektiva i vidi se da imamo potencijala, ali prerano je za neke zaključke o novim igračima i našoj ekipi
  • marcio amoroso
    44.1k
    Ja bih pohvalio i Osijek. Ako i dalje budu ulazili sa ovakvom energijom biti će opasni svakome, posebno kad im se vrati Jakupović i kad Čolina bude igrao jer Bukvić nije bek.
  • Twisted1
    872
    Tempo utakmice je baš bio jak, toliko da sam se zapitao dal ja gledam HNL. Jako puno trke od obje ekipe.
  • wolfgang14
    2.8k
    I moram priznat, znači cijela utakmica je bila baš visokog intenziteta. Doslovno je non stop bila trka i udaranje, čak i u 70-tim i 80-tim minutama, ne znam kad sam takvu utakmicu gledao u HNLu. Imao sam osjećaj kao da engleze gledam. Baš fizički i kondicijski na nivou svi. I mi a i osijek do 70-te minute
  • don
    15k
    ali Kelava iza njih sam :rofl:

triba nam je jedan ovakav pozitivac poput Kelave u svlačionici

IMG-3036.jpg
  • Efes Pilsen
    12.2k
    Ja sam i zaboravio, ali zato ga je Rozman spomenuo - Petrusenko. Uz ovakvu agresiju, Vrba - Petrusenko i naprijed Jakupovic.. Kao i ostatak HNLa imaju slabiju rotaciju, ali izgledaju kao ozbiljna ekipa.
  • Hebimir Strašni
    142
    Mi imamo širinu u odnosu na sve druge klubove u HR. Osijeku ulaze neka dva juniora i penzioner Jugović nakon čega se njima igra skroz raspadne,a nama strijelci oba gola. Bili smo dobri ali realno do izmjena mogli su nam uvaljat gol bez beda. Bit će to bolje kako prvenstvo bude išlo dalje, al' za prvu tekmu nije bilo loše.
  • San Lorenzo
    20.6k
    I moram priznat, znači cijela utakmica je bila baš visokog intenziteta. Doslovno je non stop bila trka i udaranje, čak i u 70-tim i 80-tim minutama, ne znam kad sam takvu utakmicu gledao u HNLu. Imao sam osjećaj kao da engleze gledam. Baš fizički i kondicijski na nivou svi. I mi a i osijek do 70-te minutewolfgang14

Ovo je zasluga i suca koji nije cjepkao igru zato što nezna sudit ili je nespreman pa da si olakša život.
  • hardek
    5.5k
    Kužim šta hoćeš reći ali Osijek doma je za nas uvijek grda tekma. Jednostavno je nemoguće da ti ne stvore neke prilike ali ako gledaš svih 90 minuta definitivno zaslužena pobjeda s naše strane. Slažem se da smo imali katastrofalan period negdje između 55 i 65 minute di smo stvarno opasno visili i jako loše stajali na terenu.

Opet kažem da Osijek igra s ostatkom lige sa jednakim žarom kao protiv nas imali bi jedno 30% bodova više u sezoni.
  • E46
    1.7k
    je da, al racunaj da oni osim Mersinaja nemaju postenog stopera, a mi ih imamo 5!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.