• hardek
    5.5k
    Meni je veći dužnik ostao Villar od njega. Ljubo je onaj koji daje širinu u vezi i napada dubinu i to je radio. Villar je onaj koji treba dati stabilnost vezi a to nam je u nekim trenucima jako falilo
  • Izet Hajrović
    6.1k
    Dominguez najbolji za sad, podsjeća na Šutala, čak izgleda kao da mu lopta bolje leži nego Josipu.

Špehar malo lomi jezik, navodno nam lijevog stopera igra McKenzie.
  • Crni86
    13.7k
    Vidlo se i kod nas u prvih 10 min malo nervoze… normalno je to sve. Rast cemo mi iz tekme u tekmu, ali isto tako ssmo pobjeda dolazi u obzir.

Mislim da cemo se drugo pol jos vise opustit i da ce sve biti bolje
  • crophantom
    1.3k
    Prva tekma, 150 novih igraca, najzajebanije moguće gostovanje u ovom trenutku, čisto solidno je to izgledalo.
    Vinlof, Dominguez, Valincic i Lisica najbolji.
  • Odani Zgd
    731
    Moramo prvenstvo otvorit pobjedom!Ajmo Dinamo!!!
  • Maximo
    802

Istina je imamo dosta široku klupu...
  • don
    14.9k
    inače, na Opusu se nikad nismo naigrali i teško da ikad oćemo da to odlično izgleda, a neki očekuju dominaciju sa 9 novih igrača na terenu.
    Večeras je bitan samo rezultat i da se ekipa uigrava.
  • Mathiasovi Chageri
    5.9k
    Villar je onaj koji treba dati stabilnost vezi a to nam je u nekim trenucima jako falilohardek

Jer dobije po nogama nakon tri milisekunde kad je lopta kod njega. Očito ga je Rožman prepoznao kao onog tko im u sredini može najviše štete raditi i udaraju po njemu.

Ja svejedno mislim da trojac Mišić-Villar-Ljubičić nemre igrati zajedno jer su to doslovno isti igrači i da nam treba prava šestica uz dvojicu od njih, ali dobro, možda sam to samo ja.
  • Jay
    2.4k

Očito, čitat ćemo to cijelu sezonu. A tek kad krenu usporedbe s Pjacom... I ja sam RPG fan club pa neću srat po Valinčiću zbog osrednjeg poluvremena jer znam da može i hoće bolje.

Ono što me veseli je što pokušavamo i ima života u nama. Rim nije sagrađen u danu :nerd:
  • Borovljanin
    257

Slažem se za Villara. Ovomu je najgore, reći ću za sada poluvrijeme, u plavom dresu. Meni je Ljubo i na pripremama bio li-la, golovi su tu popravili dojam među pukom.
  • ArtVandelay
    136
    Imali smo puno situacija oko njihovih 16, idealno za Mudrog iz drugog plana!
  • Dadox
    619
    Nismo tak loši i Osijek ja agresivan jako.Najslabiji Vidović,iza odradi,ali gore nevidljiv.Meni Lisica nije loš.Ono što smo svi znali,ali neki ovdje namjerno ignoriraju,treba nam vremena!!
  • IceMan
    3.3k
    Ajde prva ruka je u gužvi.. to razumijem.

Al ona druga, frajer neometano ide štopat loptu sebi u ruku, to je neopreznost. Sigurno je više penal nego nije (po meni).

Tko će više znat kaj je a kaj nije ruka…
  • đole
    432
    Osijek će nam biti najveći konkurent ove sezone. Vidović najslabiji zasad, dosta pogubljeno izgleda. Dominguez je zvijer.
  • Jos-Optimus
    6.8k
    pa zato jer sam nepopravljivi optimista, ali sam ipak toga svjestan i razumijem situaciju. Shvatit ćeš jednom kad budeš veliki
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.