• Noel
    14.2k
    Dres je perverzija. Boja, detalji, ma sve. Kak šahovnica u grbu ide uz ovu tamno plavu boju to je neopisivo. Grijeh bi bio na ovaj dres stavit mono grb.
  • rokikaciga
    3.6k
    Jebote ode cijela placa na dinamo shop
  • Noel
    14.2k

A kad doktor veli boli me velika gorica kaj vas boli..
  • hardek
    5.4k
    Dobar dres, ali prošlogodišnji je nenadjebiv
  • Davieboy86
    789
    Sa bijelom polo
    kragnom sigurno. Ovako , tesko… Al eto o okusima se ne raspravlja…
  • Dinaminjo
    1.5k
    nisam.siguran da ti znas u koje svrhe se koristi taj gif
  • Droljo
    20k

Prosvijetli nas
  • Mathiasovi Chageri
    5.9k
    Sve modni stručnjaci u komentarima po primjedbama na dres, a nacija smo konzervativnih logotip-majica kupaca, u bazičnim bojama.

Dres je perverzija, bijeli ovratnik odličan detalj, mapa Zagreba jako decentna, nimalo napadna. Jedva čekam sutra vidjeti kako to izgleda na terenu.
  • Gradjanski Dinamo
    568
    Obećajem top treći dres iduće sezone, meni osobno bolji od oba treća na Castoreu.Fantom

Može jedan treći dres s daškom povijesti? Recimo da se dizajnom istakne nastavak tradicije Građanskog. :razz:
  • Infinity
    19.2k
    Ne pamtim kad mi sva tri dresa nisu bila napeta, da ne upotrijebim neku drugu rijec. Ovaj treci je cak najbolji, ali nista posebno. Jedan manji exYu klub je ovu foru s ulicama imao jos prije pet godina s Macronom. Cak mi se svidja ideja, ali daleko od nekih 'samo mi' najava.
  • gledatelj
    988
    Dres je bomba
  • markoli
    1.8k
    Meni je treci dres totalno generican (osim ajde te karte grada koja se realno ni ne vidi dok ne dodjes sasvim blizu).
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Najbolji mi je treći od sva 3. Inače sam netko kog fakat nije briga za dresove i zastupam jednostavnost, ali razumijem da je klubu isto izvor prihoda i zato se isplati izmisliti nešto "unikatno" po čemu će i neki neutralni kolekcionari odlučiti kupiti i mislim da je za tu nišu ovaj crni pogođen
  • De Oliveira
    1.6k
    Prvi dres mi je lijep. Za drugi mi je sve osim bijelog s plavom kragnom bezveze tako da mi ni ovaj sivi nije nesto posebno. Treci je jako lijep. Nije bolji od treceg prosle godine, ali najbolji od ovogodisnje ponude. Ocekujem za 115. godisnjicu bombu dres slavne generacije Gradjanskog s kraja tridesetih i pocetka cetrdesetih.
  • Izet Hajrović
    6k
    slažem se, kad se već ispucala pozitiva, da se vratim ja na negativu po običaju. :joke: Volio bih da je mapa grada istaknuta svjetlijom nijansom da bude jasnije vidljiva, tad bi već bilo puno bolje. Druga stvar, hlačice mi se nikako ne slažu s dresom, možda je to dojam preko slike, ali ostavlja mi dojam kao da su hlačice od drugačijeg materijala, ne poklapa se nijansa sa završetkom dresa pa djeluje kao da je netko na random kratke hlačice obukao nogometni dres da se slikovito izrazim. Ova bijela traka na hlačicama s bočne strane mi se isto ne uklapa s gornjim dijelom, imala bi smisla da se nastavlja na gornjem dijelu, a ovako nema. Idealno bi bilo da se čak ta karta grada nastavlja na hlačice pa da na taj način tvori cjelinu. Čak mi ispada najljepši prvi dres, pa bih na 2. mjesto stavio taj treći i najmanje lijep mi je 2. dres.

I jedna misterija, @Fantom gdje su nestale bijele štucne s predstavljanja prvog dresa? :chin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.