• Zg123
    2.2k
    Mislim da je i za bih ligu previse da jedan sportski kolektiv koji se bori za prvaka drzave i Europu zaposli Stimca kao glavnog trenera
  • rokikaciga
    3.7k
    Jebote bili su na korak do Cabraje i odaberu Stimca. Debosi
  • Paggini
    62.1k
    Sumnjam da su bili korak do Cabraje jer se on povukao od treniranja zbog zdravstvenih problema, a ovo bi bio jos sjebaniji posao u jos sjebanijoj ligi.
  • Omake
    10.8k
    Indijski princ ušeta u Mostar. Kao početak vica.
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    Jesu. Imao je svoje, prilično konkretne uvjete oko stožera i potankosti oko transfera. Ali se pregovaralo, uvelike.
  • Paggini
    62.1k

Op, hvala na infu, nisam znao. Oko čega se raspalo ak znas?
  • immerwieder
    1.5k
    danas počinje cvajta,
    Schalke-Hertha, rasprodana schalke arena preko 61000 gledatelja
    20.30, prenosi SAT1 ako netko ima paket,
    u ligi je ukupno 30 osvojenih naslova prvaka
  • rokikaciga
    3.7k
    Jednostavno su vise htjeli Stimca koji je odjednom postao broj 1 favorit iako je prakticki sve dogovoreno sa Cabrajom
  • hardek
    5.5k
    Meni je cvajta teška romantika od lige. Gledam je češće nego Bundesligu. Pogotovo onaj termin petkom u 18:30 bombon. Kod nas Sportklub ima prava
  • Tongo Doumbia
    6.8k
    A ono, ovih dana je bilo puno rekla/ kazala po gradu. Do prije satak dva se nije znalo tko je od njih dva uopće trener, a novinare su sazvali na press u 17 h, gdje ovi nisu imali pojma tko će biti predstavljan. Zbunjola i to teška.

Za Čabraju navodno uvjet da se očisti cijeli stožer kako bi on uopće preuzeo, uz dolaske nekih igrača koje je on htio. Pretpostavljam da su se koplja izlomila oko prve stvari.

Inače, prijelazni rok tanak i po meni najslabiji od 2019.
  • immerwieder
    1.5k

mi smo doma navučeni i na 3. ligu, i regional nordost (pogotovo Jena i Halle),
    volimo ovaj ddr bazen,
    da nema sin pripreme za sezonu išli bi u nedjelju na magdeburg braunschweig,
    lokalni derbi, nekad ih je dijelil samo zid
  • marcio amoroso
    44k
    Kod nas Sportklub ima pravahardek

Zar ne prelazi Bundesliga na arenu?
  • hardek
    5.5k
    Sad sam išao pogledat još jednom, prijenos na SK1 večeras
  • prefontaine
    3.1k
    inače, mislim da je Zrinjskom najgora stvar što se mogla dogoditi, ma koliko to bizarno zvučalo, je osvajanje naslova. Da nisu osvojili, Maka bi odavno bio bivši i za ovu sezonu bi se imali čemu nadati. Ovako, mislim da će sezona biti teški promašaj
  • Droljo
    20k
    Štico će poderat ligu sa pol snage. Ta liga je dno dna po svemu a tu on pliva kao riba u vodi... Štico & maminjo uzeli stvari u svoje ruke... :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.