• cibona
    5.9k
    "Franjo Ivanović i službeno u Benfici! Potpisao je ugovor do 2030. godine, a Benfica je Belgijcima isplatila 22,8 milijuna eura fiksno, dok još 5 milijuna eura može biti isplaćeno na temelju unaprijed određenih bonusa i rezultata".

Čestitke na ovom fantastičnom transferu i želim puno sreće u nadolazećoj sezoni. Da se imalo volje i znanja, Franju smo mogli gledati u dinamovu dresu. Međutim, mnogi su umanjivali njegove partije na terenu, a takvih je bilo i ovdje na zoni. Dečko to nije zaslužio, ali konačno je začepio usta "hejterima" i dokazao da su velike stvari pred njim. Također valja napomenuti da otkupna klauzula iznosi čak 100 mil. eura, to je respektabilna i hvale vrijedna cifra.
  • Peškaman
    7.4k
    Nadam se da Štimac neće biti novi trener, postoje nekakve priče da bi Čabraja trebao biti novi trener, pomoćnici Jasmin Agić & Ante Stipić.
  • rokikaciga
    3.6k
    Cabraja je prvi favorit koliko sam ja cuo.
  • Rex Ramae
    3.6k
    Čabraja bi im bio puno, puno bolji izbor ali kaže prijatelj iz Mostara koji je upućen u situaciju da Silvijo traži jača ulaganja u ekipu do kraja prijelaznog roka pa se oko toga lome a Princ nema uvjete i uzda se u mecenu Zdravka da će mu pomoći sa nekim igračima.
  • CastAway1986
    3.6k
    ja ono sto sam zadnje čuo da Čabraja trazi veliku plaću ali vidjet ćemo! slažem se s ovim vezano za Sarajevo ali nekako mi djeluje da je to ta godina da uzmu naslov pogotovo ako ostane Guliashvili..
  • veselko tenžera
    4.9k
    Ako ćemo pošteno, Sarajevo je prošle sezone od strane sudaca poprilično osakaćeno. Zrinjski se izbori da ih se barem ne zakida, a Borac je guran nemilice. Ljudima koji ne gledaju se ne može objasniti kakva je to razina pljačke u PLBiH, s VARom ili bez njega, svejedno.

Sto se Štimca tiče jedan dobro upućen izvor u interne prilike Zrinjskog ja danas rekao: "Štimac je jako blizu, ali dok postoji i najmanja nada da nas zaobiđe mi se nadamo."
  • Krizy
    59.5k
    Asistencija Marka Dugandžića protiv Barcelona
  • flexXy
    3k

Vise nije, kolko sam cuo Stico je manje vise rjesena stvar.
  • Dani Olmić
    1.9k
    Kolarić sudi Häken-Anderlecht - dobru tekmu je dobio
  • rokikaciga
    3.6k
    Otkaz kroz 3 mjeseca :lol:

Jel to glava usao u Mostar?
  • Ijayi Atiemwen
    3.4k
    Ono što je Dinamo u Hrvatskoj to je Olimpijakos u Grčkoj. Olimpijakos je ušao direknto u ligu prvaka, dok se ostali grčki klubovi poput naših ne snalaze baš najbolje. Panathinaikos nažalost ispao od Rangersa, Aris ispada od nekih anonimusa iz Azerbajdžana, a Aek muku muči s Izraelcima. Jako precijenjena liga, rekao bih.
  • Efes Pilsen
    12k
    Svaka grcka nogometna tragedija me veseli.
  • Marcinko
    774
    Beton su jaki prijatelju.
  • Ijayi Atiemwen
    3.4k
    Ciprani do sada u Europi :

Pafos 2-1 M. Tel Aviv (Liga prvaka)
    Aris Limassol 5-2 Puskas Akademija (Konferencijska)
    Omonia 5-0 Torpedo Kutaisi (Konferencijska)
    Aek Larnaca 3-2 Partizan (Europska 1. Pretkolo)
    Aek Larnaca 3-2 Celje (Europska 2. Pretkolo)

Wow
  • Peškaman
    7.4k
    Štimac i službeno trener Zrinjskog, teško razočarenje...

A navodno u Željezničar bi mogao ući Sanin Mirvić. Inače brat Ismira Mirvića koji je "vlasnik" FK Sarajeva.
    Da priča bude još upečatljivija, braća su u svađi :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.