• Paggini
    62k

Ja imam samo jednog, malog Hrgovića, brijem da će biti mrcinski u ovoj sezoni.

Mamut je top pick, nema tamo tko drugi igrat u napadu
  • Keyser Soze
    15.2k
    U cijelom prvenstvu neću uzet niti jednog :lol:

Mamut je top pickPaggini

Također ga stavio
  • Paggini
    62k
    hHeUq89.jpeg

Evo moje ekipe, Frederiksen ne znam sta da radim, tu bih mozda piknuo Radosevica al nezz.

Dajte neke savkete vi koji ste to igrali, nezz jel ovo ok sastavljemo
  • Rex Ramae
    3.6k
    Na pocetku je najbolje imat sve igrace koji su standardni u prvih 11 jer takvi donose najvise bodova, lako kasnije transferiras.NitkoBitan

Ma dobro, početak je sezone, otkud da znam tko je u prvih 11 kad su pošteno izmijenjali ekipu, a Varaždin ionako ne zabija pa mi ne djeluje kao najpametniji potez ubaciti njihovog napadača u ekipu. Od ostalih ekipa mi se ne sviđaju napadači a da mi se uklapaju u budžet.

Nego... ako ne budem recimo sutra zadovoljan kako je Beljo odigrao je li mogu ubaciti Prevljaka prije nego pođe tekma Hajduk - Istra ili kad danas zaključam ne mogu više mijenjati prvih 11 dok ne završi 1.kolo ?
  • NitkoBitan
    29.8k
    Zakljuca se momcad sat i pol prje prve tekme kola i ta ekipa ti donosi bodove cijelo to kolo, nema mijenjanja. Ono kaj mijenjas u trenutku tog kola ti vrijedi za naredno.
  • Rex Ramae
    3.6k
    Auu...zajebano :) Mislio sam da ću moći napraviti izmjenu ako ne budem zadovoljan igračem koji ranije odigra tekmu.... :shade:
  • doubletrouble
    1.5k
    Koja je razlika između ovog fantasyja i onog na snetu?
  • Ivek3009
    59
    Mislim da je bolje u obranu stavit bekove nego stopere jer više sudjeluju u napadu i donose automatski više bodova, npr za asistenciju, clean sheet itd
    A u vezi isto igrace koji više sudjeluju prema naprijed, navodno od ove sezone u engleskoj FPL ce i defanzivni vezni dobivat više bodova za izbijene lopte, sprijecen napad… ne znam jel ce to bit primjenjivo i u fantasy HNL
  • Paggini
    62k
    Mislim da je bolje u obranu stavit bekove nego stopere jer više sudjeluju u napadu i donose automatski više bodova, npr za asistenciju, clean sheet itdIvek3009

Ovo sam i ja razmisljao, jel mogu natrpat pet krila i tri beka u ekipu? Jer ne vidim kak ce McKenna dobivati bodove recimo ako bas ne zabije
  • NitkoBitan
    29.8k
    jel mogu natrpat pet krila i tri beka u ekipu?Paggini

Mozes.
  • Paggini
    62k
    Ok, da malo promijenim pitanje - jel to preporučljiva taktika? Jer malo mi je šabanski, al ak tak ekipa brije...
  • tigric
    787
    da, u hnlu stoperi, zadnji vezni, osmice, nisu baš neka sreća jer nemaju puno gol kontribucija. Bekovi, krila, desetke, napadaci, to se traži. Naravno, ako ubodes stopera koji ce imat par golova, odlično.
  • NitkoBitan
    29.8k
    A gle, u teoriji je moguce, samo je problem sto krila vise kostaju od klasicnih veznih pa je manji budget za ostale igrace.
  • Dzoni
    1.7k
    Mislim da je bolje u obranu stavit bekove nego stopereIvek3009

Mali problem, bekovi u HNL-u su mahom sranje i vjerovatno najlošije karike većine ekipa
  • Ivek3009
    59
    da, to mi je muka, opce ne znam koga stavit, a da radi neku razliku
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.