• Paggini
    62k
    Ali ono što moram pohvaliti jest da svaka garnitura ima SMISAO i posebnost.

Prva ima te dijagonalne crte, nekome se ne sviđa, meni izgleda top. Ali te dijagonalne crte se nastavljaju i na kragni. Uz to, prezimena savrseno sjedaju, font je pogođen maksimalno, veliki brojevi super izgledaju. Također, neka heritage priča isto ima smisao, za razliku od prosle godine i 36 naslova fijaska, ali jbg.

Drugi dres je napokon, napokon odlično napravljen sivi, uzor također svima jasan. Nijansa plave i te sive je nevjerojatno dobra, pogotovo uživo. Također, plavi Favbet na prsima je sjeo fantastično, odlično se uklapa u sam dres.

Treći mi je možda trenutno najljepši, ali čekamo premijeru uživo da vidimo. Drago mi je da se standardizirala ta tamna, tamna plava, odnosno crna kao moment za treći dres. Bijela uzdignuta kragna je fantazija, kao bijeli detalji na rukavima. Mapa grada je, kao što sam napisao, čudo. Bijela kragna klasicna bi mozda bila bolji izbor, ali to ne znam ni jel moguće.

Ali da ne završimo na tome, golmanske garniture su jednako jake - ljubičasti i żuti dres su fantazija s tim detaljima po sebi, super uzorak.

I bitno za napomenuti, sve tri igracke garniture imaju svoju posebnu kragnu, sto se ne sjećam jesam vidio.

Ja sam presretan s ovogodišnjim dresovima, dugo, dugo, dugo nismo imali ovako jaku kolekciju i pohvale dizajnerima. Naravno, ima detalja koje bih dodao, maknuo, ali to je vec pimplanje a i ne znam mogucnosti pod kojima je Castore to mogao ili nije mogao isporučiti.

Prošlogodišnji treći je još uvijek favorit, ali ovo je baš jako.
  • Z brega sam
    64
    Pita me junior: A buš mi kupil i ovoga?
    Sinek, već je v košarici :)
  • NORTE
    18k
    super dres,boja,ideja ali već viđenoPeškaman

Ok, ali ono što je dobro i lijepo ne treba maknuti, bez obzira je li "već viđeno".

Tamno plava i bijela se jako dobro slažu, kao i dinamov grb na toj tamnoj boji.
  • Fantom
    508
    Ma super dres,boja,ideja ali već viđeno. Inovativniji mi je bio prošlogodišnji s motivima krova crkve sv. Marka + malo "d".Peškaman

Obećajem top treći dres iduće sezone, meni osobno bolji od oba treća na Castoreu.
  • Paggini
    62k
    kao i dinamov grb na toj tamnoj boji.NORTE

Da, Dinamov grb na toj nijansi baš SKAČE sa dresa, vjerojatno zato što je ostatak monokromatski, pa taj grb baš postaje detalj
  • Crusades
    17.3k
    Obećajem top treći dres iduće sezone, meni osobno bolji od oba treća na Castoreu.Fantom

Može slika u inbox? Nikom neću slat. :grin:
  • NitkoBitan
    29.8k
    Valjda se pod jacim osvijetljenjem jos bolje vide obrisi Zagreba.

de3f38e9-da81-4869-bf2a-82537b444fbf-m.webp
  • Mali Zeus
    18.9k
    Dobar dres, baš dobar, jedino da se plan grada malo bolje vidi.
  • mokoxax468
    1.3k
    Obećajem top treći dres iduće sezoneFantom

OK, znači sljedeće sezone Grički top, hvala na informaciji :joke:
  • badjibadara
    6.8k
    za razliku od prosle godine i 36 naslova...Paggini

Netko mozda brojao linije ove godine?

Prošlogodišnji treći je još uvijek favorit, ali ovo je baš jako.Paggini

Taj ce biti jebeno tesko nadmasiti. Vec ga iduce godine mozemo izbaciti u Copa Classic varijanti :)
  • Sajla
    11.6k
    već vidim i praktičnu uporabu dresa - kod doktora. gdje vas boli? evo tu, od Zagrepčanke prema Vjesniku me nekak štreca..
  • NORTE
    18k
    plan gradaMali Zeus
    Uzorak iz najava tekmi iz prošle sezone.
    0fABOe8.jpeg
  • Nomad
    73
    Malo vec izlizana ta fora sa kartom u overlayu, al ajde neka, kad je ostatak dresa top
  • Crle
    1.2k
    Ja bi stavio na svaki dres detalj od građanskog da je uvijek isti. Tipa ova trakica u sredini da je u narančasto-crvenim prugama i da se nalazi iza na vrhu gdje je sada natpis nema predaje.

vector-ribbon-ends-260nw-108628958.jpg
  • Dinaminjo
    1.5k
    Jako dobar dres, ali meni bi bio bolji da je umjesto bijele obicna plava boja..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.