• dmil
    811
    ko ce docekati nedjelju da vidi duel Koski - Benrahou
  • Crni86
    13.5k
    Meni sve vise izgleda da ce reba u spicu a livaja iza njega.
  • ElDorado
    5.1k
    najvjerojatnije
  • Ivdzo11
    8.1k
    Ivan Lučić oprostio se sa suigračima u svlačionici Hajduka, nekad standardni golman na mala vrata odlazi s Poljuda a njegova nova destinacija trebao bi biti turski Antalyaspor. Da Lučić odlazi iz Hajduka bilo je jasno još od kraja prošle sezone, kada je s nekoliko nespretnih intervencija koštao Hajduka i golova, i bodova, a na koncu ispada i naslova prvaka.
  • San Lorenzo
    20.5k
    Ivan Lučić oprostio se sa suigračima u svlačionici Hajduka, nekad standardni golman na mala vrata odlazi s Poljuda a njegova nova destinacija trebao bi biti turski Antalyaspor. Da Lučić odlazi iz Hajduka bilo je jasno još od kraja prošle sezone, kada je s nekoliko nespretnih intervencija koštao Hajduka i golova, i bodova, a na koncu ispada i naslova prvakaIvdzo11

Jedna prikladna za Lučenza
    43-437331_eggplant-png-transparent-images-eggplant-emoji-png.png
  • Jay
    2.3k
    Što ti je karma, ide na mjesto uzgoja patlidžana. Natrpaj si 10 komada u usta čim sletiš, sretan put
  • Zagi
    11k
    Toliko čekamo početak HNLa i onda za veliko otvorenje tekma je Lokomotiva-Vukovar.

Ok ekipe koje igraju kvale trebaju dodatan dan odmora ali koji bi problem bio da se za otvaranje stavi dvoboj momčadi koje imaju nekakav najveći zbrojeni ELO npr?
  • Jurki
    18.7k
    žao mi je kaj rupetina odlazi.. baš šteta.
    Hvala mu na svakoj lošoj reakciji, hvala mu na svakom primljenom pogotku jer me to svaki puta obradovalo.
    Bil je gušt gledati kak ga trpaju.
  • NORTE
    17.9k
    Rebic samo na godinu dana potpisaoZg123

Hahaha, 10-11mjeseci, nije puno duže od Perišića.

Marešić očito propušta 1.kolo na Poljudu pa potpisuje za Hajdug.

Pukštas i Žaper bez minute čak i kad se produžeci igraju.
    Igrači koji im ne služe ničemu, samo ih koštaju, a okolo žicaju na sve strane da se pojačaju.
    Cijena im propala i dalje će padat.
    Neće oni ni protiv Istre uć, prekriženi su!

Puki ima gori tretman nego kod Gattusa koji mu je srušio cijenu s "8 na 5 milijuna".
    Dečko ne igra u ponovno očajno lošem Hajdugu kod drugog trenera zaredom.
  • tp1997
    1.8k
    Toliko čekamo početak HNLa i onda za veliko otvorenje tekma je Lokomotiva-Vukovar.Zagi

Ja osobno u tolikoj krizi od manjka HNL-a da ću čak i otići na tu utakmicu :lol:
  • Pacho
    3.1k

Meni nije jasno na koju bi on foru trebao vrijediti tih 5M
  • hardek
    5.4k
    Krenula je kampanja "Hrgović - u repku š njin"
  • Kruno
    990
    Nadam se da ce Vukovar uzeti danas sva tri boda.
  • Diavollo094
    26
    Zna netko gdje najbolje gledati Lokomotiva Vukovar
  • Nogo
    8.7k

https://namesorrel.com/

Ako nema youtube linka evo i ovo.
    Nađeš utakmicu, broadcast i to je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.