• miro
    7.1k
    tak je i meni, jer sam sve igrace od jednom htio zamijeniti. Onda sam probao jednog po jednog pa mi je prošlo
  • NitkoBitan
    29.9k
    Da, da, mijenjajte jednog po jednog igraca u transferima.
  • Keyser Soze
    15.2k
    Krenuti s igračima lokomotive u zadnjoj liniji, pitanje je sad :roll:
  • NitkoBitan
    29.9k
    I savjet za novake, nemojte ispucavati bonuse (free hitove, wildcardove, triple captaine, bench boosteve) odmah na pocetku sezone. Pametno to koristite tijekom sezone ovisno o rasporedu kola i stanju vlastite ekipe.
  • Paggini
    62k
    Jel moze objasnjenje tih bonusa, sta znace, neki protipovi?
  • NitkoBitan
    29.9k
    Free hit slazes 15 igraca po zelji (neograniceni transferi) samo za jedno kolo, poslije istoga to se sve vraca na "staro". Wild card ti je stalna promjena, znaci neograniceni transferi za jedno kolo i to ti i dalje vrijedi poslije, nemas povratka na staro. Bench boost ti znaci da bodove donose i igraci sa klupe (zato je pametno imat izbalansiranu momcad gdje znas da ce i ovi sa klupe igrat) i triple captain, kapetan ekipe ti donosi x3 bodova umjesto x2 kao i inace.

Imate desno gore pod korisnicki profil "pravila" i tamo vam pise za sve.

Inace bitno je za napomenut kako svako kolo dobivate po jedan besplatan transfer, a ako ne iskoristite taj besplatan transfer (nekad nema potrebe) za iduce kolo imate dva besplatna transfera i to je maksimum koliko mozete imat. Svaki dodatni transfer nakon iskoristenih besplatnih znaci -2 ili -4 boda (ne preporucujem).
  • znajdatevolimja
    1.5k
    Ja sam nekako uspio potvrdit cijelu jebenu momčad koju su oni nasumično stavili i sad to ne mogu promijenit, kako je to jebeno moguće
  • znajdatevolimja
    1.5k
    Napravio sam novi account i sve da mogu imat novu ekipu i iz nekog razloga ne mogu uopće mijenjat ekipu? Jel još nekome tako?
  • JakovK6
    258
    vjerojatno nešto krivo radiš. ajde opiši korake kako pokušavaš pa ću ti pomoći. Možeš se i u inb javit da ne spamamo ostale
  • Rex Ramae
    3.6k
    Screenshot-20250801-144739-CRO-Fantasy.jpg

Ekipa Bosnopurgera spremna za pohod! Neka igre počnu...
  • Paggini
    62k
    Ja cu se kurcit svojom ekipom samo ako budu dobri
  • NitkoBitan
    29.9k
    Prevljak je standardan u Istri? Mozda bolje da Mamuta stavis u ekipu.
  • Rex Ramae
    3.6k
    Prevljak je standardan u Istri?NitkoBitan

Nadam se da će biti, početak je sezone, ništa nije sigurno..budemo vidjeli :)

Mozda bolje da Mamuta stavis u ekipu.NitkoBitan

Ma nema šanse, Varaždinov napadač - nikad... :lol:
  • Keyser Soze
    15.2k
    Ja igram bez hajdukovih igrača, vjerojatno će me koštat, al zaboli me.
  • NitkoBitan
    29.9k
    Nadam se da će biti, početak je sezone, ništa nije sigurno..budemo vidjelRex Ramae

Na pocetku je najbolje imat sve igrace koji su standardni u prvih 11 jer takvi donose najvise bodova, lako kasnije transferiras.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.