• Efes Pilsen
    12.1k
    Hahaha kad su svi prosle godine uzeli VIP ili obilazak, vjerojatno im pun k obilazaka :lol:
  • Droljo
    19.9k
    Nije stavio #nohomo pa ima svako pravo da ga se prozovePaggini

A kad se stavlja #homo? Pitam za prijatelja...
  • rob ljubavi
    982
    Ako nisam otisao u shop i aktivirao nagrade za koje sam iskoristio bodove, sve je propalo ili?
  • NitkoBitan
    29.8k
    A1 novi sponzor kluba!NVKOD

Meni je drago da ovako jaki domaci sponzori ulaze u klub. Imam neki dojam da su oni malo prikoceniji sto se tice sponzorstva u nogometu jer u drzavi vlada velika podjela na sjever i jug i boje se da bi im to sponzorstvo potencijalno moglo nastetit.

Nadam se dobroj lovi s obzirom na top poziciju na hlacicama iznad grba i nadam se da ce clanovi Dinama imat neke pogodnosti u A1. Tipa paket interneta na tjedan dana za europska gostovanja :sweat:

I ako je ikako moguce bilo bi odlicno kad bi cijeli stadion bio pokriven free wi fiem. Na hipodromu se moglo vidjet da i na velik broj ljudi moze bit odlicna mreza, a na Emiratesu protiv Arsenala je stadion isto imao dobru mrezu iako je konstrukcijski zatvoren.
  • Crni86
    13.5k
    domaci sponzori ulaze u klubNitkoBitan

Nisam siguran sta mislis pod domaci sponzor, ali a1 osim po lokaciji poslovanja nije nikako domaci vec su austrijanci vlasnici (mozda je bas zato i ljubo na postu)

Pod domace bi ja ubrajao kraš, franck itd.

Svakako dobro sta se krug sponzora siri. A cini mi se da je ovo prvi puta da je a1 (od kada je a1, a ne vise vip) sponzor u hrvatskom sportu
  • NitkoBitan
    29.8k
    Nisam siguran sta mislis pod domaci sponzorCrni86

Mislim na one koji posluju u RH sa posebnim naglaskom veceg trzisnog udjela u svojoj bransi.
  • miro
    7.1k
    Bio je A1 i sponzor tovarima
  • Crni86
    13.5k
    koji posluju u RHNitkoBitan

Pa nitko tko ne posluje u HR te nece ni sponzorirat osim ako nisi neki veliki globalni klub (real, barca, bayern itd) jer im je reach prema ciljanoj publici 0.

Tak da u nasem slucaju ce svaki sponzor biti domaci
  • Sajla
    11.6k
    Pa nitko tko ne posluje u HR te nece ni sponzoriratCrni86

osim mađara u Osijeku :lol:
  • Crni86
    13.5k
    ma dobro to su posebna politicka posla :grin:

Bilo bi kul da jednog dana nas sponzrorira neka firma koja djeluje u podrucjima gdje je velik broj nasih iseljenika.
  • Thor
    418
    opa :cool:
  • skener
    5.5k
    Svaki sponzor dobro dođe, samo ovo je jedan od onih sponzora koji ide na više klubova. Još min 2 kluba uskoro isto dobivaju reklamu A1
  • scooniepenn
    5.3k

Prije rebrendiranja iz Vip u A1 Vip je puno toga sponzorirao, ali je zadnjih godina na čelu bio taj čudni Čeh koji ništa ozbiljno nije u sportu sponzorirao. Promjenom na mjestu predsjednika Uprave očito su zapuhali novi vjetrovi u A1.

Meszaros je u Hrvatskoj prisutan kroz tvrtku Rabo koju je kupio 2023. To je največi proizvođač jabuka u Hrvatskoj. Znam čovjeka koji je vlasnik i ostao je na čelu.
  • Gringo
    384
    poveznica tadašnjeg sponzoriranja kluba sa juga je Adrian Ježina (inače skroz ok lik), bio je predsjednik uprave Bnet-a.
    Kasnije kada ih je A1 kupio bio je drugi čovjek firme.

A Jirži Dvorjačanski (čudni čeh) jedino što je on sponzorirao je svadba svoje kćeri u Dubrovniku na račun firme A1.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.