• Mr Anderson
    13.2k
    To se tak dogodi kad uđeš ziheraški i bojažljivo u utakmicu i još k tome krive igrače staviš u prvih 11. Pogotovo prvu koju igraš doma. Sami su sebe pokopali, ovo se moralo proći, ništa Ludogorec nije posebno pokazao, imaju par zanimljivih pojedinaca i to je to. Onaj Ludogorec kojeg smo s Čačkeom izbacili prije par godina je bio za klasu jača ekipa.
  • vjeko1701
    17k
    Nisu nis posebno ali su stabilni i imaju glavu i rep. Za proci hr. klub dovoljno.

I da nije bilo crvenog, poprilicno sa siguran da ne bi doslo do penala. Đalovicu se posrecila najgora sezona Dinama u 20 godina. Ko trener je ziheras sa nastupom koji granici sa klauniranjem. S tim naslovom si je skupio puno kredita al ce to kostati Rijeku u europi, cak i KL.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.4k
    Ludogorets realno je po iskustvu, novcima, igrački itd itd bolja ekipa. Opet, igraš kao prvak Hrvatske, a čekaju te prvak Bugarske i onda prvak Mađarske. Na papiru obe zemlje niže rangirane od nas i generalno lošije, Bugarska je čak jedna od onih uz Moldaviju i BiH koje nas nisu infrastrukturno pretekle. Definitivno nije sramotno ispadanje, ni blizu, ali ukoliko želiš napravit neki iskorak kao klub moraš dobit ovako neki Ludogorets ili Ferenc. Naši su se doveli do toga da sad i kad su favoriti 2 od 3 puta ispadnu, a kada nisu ispadaju da igraju 10 puta zaredom. Od 2020, Rijeka je izbacila Kopenhagen, a Hajduk ove Portugalce. Neka me netko ispravi, to su jedini na papiru favoriti koje su naši klubovi sredili, a čak nisu ni neki izraziti. Žao mi je nas najviše, zato što curimo prema tome da ćemo morat prvo pretkolo igrat jer nemremo mi nadoknadit koliko ovi mogu sjebat. Nadam se da će UEFA nastavit još malo nagrađivat klubove s jakim koeficijentom pa na konto toga da nas barem drži
  • Mr Anderson
    13.2k
    I da nije bilo crvenog, poprilicno sa siguran da ne bi doslo do penala.vjeko1701

I ja sam poprilično siguran da ne bi došlo do penala, zabila bi Rijeka i drugi jer je Ludogorec pao poslijew izjednačenja, a Rijeka je ulaskom Čopa, Gojaka i Litavca počela igrati nešto. Ali onda se ukazao razmaženi tatin sinčić...
  • vjeko1701
    17k
    Iskreno sumnjam. Imali bi koju sansu, Ludogorec bi im stisnuo kontru ili neki korner i kraj price. Isto je bilo s Minskom.
  • Jos-Optimus
    6.7k
    Meni je isto djelovalo da bi Rijeka čak i prošla, nema Ludogorec prijašnju kvalitetu, ali Đalović je teški papak
  • ElDorado
    5.1k
    Jedini krivac za ovo je Ðalović i njegova drek taktika. Kad je povukao Fruka u vezu Rijeka je počela igrati. Cijelu tekmu igru vode stoperi, Dantas i Petrovic nisu igrali nista, Ndockyt na krilu promašaj. I onda to ludjačko ponašanje koje je možda nekom bilo prija simpatično ali je potpuno neprimjereno i stvara nervozu i momčadi. Prolazilo je to sve u užasnom HNLu ali čim dodješ na malo višu razinu katastrofa.

A sramotna su i novinarska izdrkavanja da je Rijeka pokradena.
  • Crni86
    13.4k
    Ja bi volio da rijeka ispadne iz svega, da izgubi od Shelbourna i da izgubi u play offu za KL. Da ne moramo stalno slusat - da vama je najlakse kad ste prvaci i imate dva popravna.

Pa da ostali vide da nije bas tak lako i kako se dinamov uspjeh treba puno vise cijenit od strane drugih.
  • vjeko1701
    17k
    Divoljno govori da im je obje startao Menalo. Da sam mu tata, ne bi mi startao europsku utakmicu. Generalno promasena taktika od limitiranog trenera.

vama je najlakse kad ste prvaci i imate dva popravna.Crni86

Jer ce itko kome je to argument zato stati. Evo sad drugi klub HNLa ima jedan popravni sto je Dinamo imao godinama pa se opet ispada.

Ocekivati od ljudi kojima je glavna fora traziti izlike ili umanjivati Dinamo da stanu jer su dobili jedan argument vise protiv svojih parola je glupost.
  • Masto
    6
    Jel cop ozljeden pa da ne moze od prve igrat
  • Izet Hajrović
    6k
    nije papak, nego jednostavno neznalica i srećković. Jakir je postavio temelje Rijeke, a njegovi nasljednici još uvijek ostvaruju rezultate na tim temeljima.
  • Jurki
    18.7k
    ne kuzim "lakse" kaj bi trebalo uvesti jos jedno takmicenje da sa ispadanjem od svakog kluba igraju Europu na jesen.
    Nije Dinamu nista lakse.. ispadali smo samo nakon 1 krivog koraka.. pa kaj onda?
    Mi smo se sami doveli u tu situaciju di smo "povlasteni" u zdrijebu zbog koeficijenta.
    Nitko nam nist nije dao, vec se koeficijent gradio godinama.
    Oni bi da ispadaju od ribara i postara i da igraju konf ligu.. pa di toga ima?
  • Fabercaster
    398
    Ne bi. Zbilja se pretjeruje svjetski. Ludogorec je svemirski brod za 90% HNLa i favorit je u dvomecu protiv svih osim Dinama.vjeko1701

Možemo se složiti da se ne slažemo. Po meni ono što je Ludogorets prikazao u 2 utakmice, trebalo je biti 2:0-3:0 na Rujevici i 1:1 u Bugarskoj. Nije ovo ni blizu momčadi koja se na nož tukla s nama prije 10ak godina za euro skupine. Čini mi se da je ovdje više pitanje mentaliteta nego ičeg drugog jer se s malo hrabrijom postavom ovo moglo riješiti još u prvoj utakmici. Od naša 3 predstavnika zasada je oduševio jedino onaj koji je realno dobio najgoreg protivnika u ovoj fazi i najmanje se očekuje od istog (Varaždin).
  • vjeko1701
    17k
    Koliko puta smo mi u ranim pretkolima izgledali neuvjerljivo ali smo taman dovoljno odigrali za prolaz?

Kaj bi pisali navijači Cluja kojeg smo prošli na jedvite jade i penale ili navijači Ferencvaroša od kojeg smo ispali za onu ekipu Dinama koja je kasnije te sezone odigrala grupu EL bez poraza, srušila rekord grupne faze EL s najduže neprimljenim golom i sa 3:0 doma izbacila Tottenham?

Rana pretkola i nogomet koji se igra je takav kakav je, ekipe koje redovno igraju skupine/ligaški dio svoju formu tempiraju za kasnija pretkola i jesenski dio natjecanja. Često radi toga u prvom i drugom pretkolu izgledaju bolesno neuvjerljivo i tu zna biti iznenađenja.

Slažem se da ovaj Ludogorec nije ništa ekstra i sumnjam da će napraviti neki veliki rezultat ali odmah ti kažem da ih nitko iz HNL-a osim Dinama ne bi samo tako prošao a posebno ih ne bi "natamburali". Prošli bi ih samo ako bi ih ulovili na krivoj nozi, iskoristili svaku grešku i izdržali pritisak kad bi ovi digli u višu brzinu.
  • Mlađi referent
    13.7k
    Rijeka je pružila fair fight, i na kraju ispala jer je jednostavno lošija ekipa. Nemaju iskustva, imaju lošeg trenera, individualne klase je vrlo malo.

Svako drugi iz HNL-a, minus Dinamo, bi bio lagano namazan od Ludogoreca, bez muke. Ljudima su ovakve tekme business as usual, imaju i nešto klase, puno više nego HNL momčadi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.