• Droljo
    19.7k
    udarao tenkove do 4 ujutroNitkoBitan

U sunce ti jebem. Imam prek 80k partija...
  • bluelions
    401
    Jednako tako, dobio sam potvrdu zašto ću po prvi puta na novi dres aplicirati prezime jedne istinske veličine kakav je Teo.scooniepenn

To sam napravio. Od igrača imam samo dres Tea i Olma. Interesantno je da su obojica "stranci".
  • Medvedgrad
    644
    Isto tako su izvukli da je rokao tako do kasno u noc i kroz cijelu sezonu pa su izvukli tako i nakon utakmica protiv slavena (pobjeda 5:0) pa i kiks protiv lokosa (1:0)Crni86

Kiksevi protiv Lokosa prošle sezone su bili 1:1 te poraz 3:1.
  • Crni86
    13.4k
    omasio jedinicu … slucajno stavio 1:0 umjesto 1:1. Sori
  • ksapi
    5.3k

On nije normalan, al bez zajebancije
  • NitkoBitan
    29.8k
    Na dan gostovanja u Podcastu je igrao Lol do 5 ujutro.

Na pitanje u PI o igranju LoLa kaze tu i tamo :rofl:
    Jos onako umoran nemre izdrzat 3 puna sata pricanja.

Lik nije normalan u glavu i to je cinjenica. Neka njega u Turskoj, tu bi bio samo sve gori i gori.
  • Logistika
    1.4k
    Ma meni je u svemu najjače koji smo mi paralelni svjetovi. Pricaju o tim ugovorima o stotinama tisuca eura onako nonšalantno kao da se radi o 50ak kuna. Kao Zvone mi je rakao "pa cekaj meni to onda nije milijun nego milijun i pol u dvije godine" ...ono ispalo sića neka PO miliona eura ahahhahaah
  • FazeN
    363
    Ovako mi je Tarzan danas odgovorio nakon par poruka i pitanja da prokomentira Dinamo i Petkovića:

"hvala još jednom, ali Bruno je rekao što je imao za reći na temu Dinaa i do daljnjega neće pričati javno na tu temu……pozdrav svim dinamovcima(3 plava srca)
    Ivan Cvjetković"
  • Droljo
    19.7k
    "hvala još jednomFazeN

A za što ti zahvaljuje?
  • plavi72
    1.6k

Ja samo Gavrin nosam,osobito kad u svibnju objavi fritule :lol:
  • Fan
    1.3k
    Košćević potpisao za Karlovac. Pretpostavljam da više nemamo pravo otkupa kao dio dogovora sa Šibenikom u kojem je prije bio?
    Šteta, činio mi se kao netko tko bi iz juniora mogao imati karijeru u Dinamu...
  • ElDorado
    5.1k
    nabijem na qrac takve dinamovce
  • OsamŠest
    5.9k
    A za što ti zahvaljuje?Droljo

Na podršci Bruni i ZM.
  • vjeko1701
    16.9k
    Obrisana rasprava radi zastite Zone. Suzdrzite se od objave takvih podataka koliko god oni bili javni.
  • Droljo
    19.7k
    Nikad prežaljeni S-Man na klupi počeo utakmicu za Qarabag
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.