• Dragon1Warrior123
    4.5k
    Ne možeš uspoređivati ono Bobanovo, sa ovim proljevom...
  • Jos-Optimus
    6.7k
    Petko je puno pretjerao, puno...i onda otišao korak dalje
  • blue heart 72
    2.4k
    Zvone je i do sada imao apsolutnu podršku najvećeg dijela navijača, nadam se nakon ovog Bruninog "cmizdrenja" da će ta podrška Zvoni biti još veća

Samo meti Zvone
  • crophantom
    1.2k
    bez brige. Bit ce hrpa fejs navijača kojima ce sad ovaj biti heroj.
    A i medijima se digla neka stvar, napokon su dobili malu dozu izjava iz nekih bivših vremena.
  • Pacho
    2.8k

Ali je otvorilo vrata za ovo. Moglo se rec hvala, sretno i dovidenja.
  • crophantom
    1.2k
    ovaj bi ovakav podcast odradio prije ili kasnije, previše je tu otrova s njegove strane, vidiš da je skupa sa Stjeljom čekao ko zapeta puska.
    Da je htio demantirati Zvonu doso bi i napravio to, a sve ovo o Stojkovicu, Ademiju, Dabcu itd, vidiš da je imao spremno.
  • E46
    1.7k
    nije mogao, javnost je zanimalo što se dogodilo i novinari su svašta špekulirali.
  • tp1997
    1.8k
    Neki su ovdje odavno govorili da je Petković egocentrik koji očekuje da će mu se dopuštati da bira utakmice, trenira kad mu se da, i da se ponaša kako mu se sprdne.

Odgovor na to je bio "jao ma kako to možeš reći, on jadan igra ozlijeđen jer voli Dinamo, žrtvovao je obitelj, pola noge i najdražu ovcu za Dinamo".

Nadam se da je sada svima jasno. Ovom čovjeku je uvijek bilo stalo samo do sebe i svog komfora, a kad mu je Zvone postavio najosnovniji zahtjev (da se ponaša kao profesionalac) ovaj je optužio Zvonu da je "bipolaran".

Sramota ga je uopće spominjati u kontekstu najboljeg igrača Dinama ikad.
  • Jos-Optimus
    6.7k
    mislim, ovo s Ademijem je tragikomično. Šta on može reći o Čačiću, osim da je ovaj bio u pravu što ga je maknuo iz prvog sastava, vizionarski
  • pešća
    481
    Kad je rekao Bruno da treba 7,8 dana za razmislit nije bio točan, Ivi i Tarzanu je trebalo 7,8 dana da razmisle. A uostalom ne znam kaj je razmišljao svo vrijeme približavanja ulaska u zadnju godinu ugovora.
  • Paggini
    61.2k

Za koga si to pisao, Brunu? :lol:

A ništa brate uzmem ti neki lowen na bengi da se iskupim kad budemo palili za istanbul
  • Dzgšb
    1.7k
    Mislim da više nikad neću obući tvoj dres, malo je reći da si me razočarao, zašto egoista nije pričekao kraj sezone ? :rage:
  • blue heart 72
    2.4k
    zato jer bu on prije kraja sezone dobil vritnjak v Kebapsporu
  • Logistika
    1.4k
    Jadno jadno jadno. Ako javno širi ovakvu vibru,šta je tek prošle sezone bilo u svlačionici.
  • Bosskovitz
    18.2k
    Nisam ništa više ni očekivao od Petkovića, dapače drago mi je da je to napravio sada, da nitko nema dileme oko toga koliko je nužno bilo za klub da ovakav tip osobe više ne bude u svlačionici, unatoč svim genijalnim stvarima koje je napravio na terenu u onim utakmicama u kojima mu se dalo igrati. Do subote ćemo ovo zaboraviti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.