• Rex Ramae
    3.5k
    ti si napisao da je on prevara kao igračJos-Optimus

Prevara legendo moja, prevara.
  • Jos-Optimus
    6.7k
    ma...i ja sam baš zatečen ovim ponašanjem, katastrofa
  • Do kraja2023
    304
    Ne mogu vjerovat kakva nula od covjeka al naznake su vec bile na trgu. Ovo je najbolji primjer kako se navijaci prelako zaletavaju terminom 'legenda kluba'.
  • Žan
    666
    Davno smo ti i ja raspravu o ovom klaunu imali, garantiram ti da ce za masu izgovorenog ici demantij,pravio si se pametan ali vrijeme pokaze koliko si zakinut.
  • Carmichael
    116
    Jedna je stvar reć "svoju verziju priče", al ova izjava "mislim da Bobam ima bipolaran poremećaj, takve izjave su baš ozbiljan presedan.. žalosno da je takva osoba bila kapetan Dinama, a također dobar podsjetnik da legenda kluba nije samo onaj koji je vođa na terenu..
  • Jos-Optimus
    6.7k
    oprosti, zašto me vrijeđaš? Wtf? Prošeći od mene, ja nisam pričao o karakternim odlikama, razočarao nas je sve. Ne zelim popiti ban, ali zaista se nadam da ti hoces, pa si zakidaj mamu i tatu
  • Žan
    666
    jer si mala kurvica
  • Jos-Optimus
    6.7k
    Nema smisla, nadam se da će te maknuti, toliko
  • Mathiasovi Chageri
    5.8k
    Na stranu sve što je dao Dinamu, Bruno Petković bi bez Dinama danas radio sezonu na Capriju, a prošle dvije sezone sam terenu bliži bio ja cijele sezone nego on.

Da sam na njegovom mjestu, ovo bi bilo doslovno zadnje na listi stvari koje bi napravio. O njemu doslovno najbolje govori klub u kojeg je otišao. Bruno, moj Bruno, ovo više govori o tebi nego o klubu.
  • deda
    39.1k
    @Žan tjedan dana hlađenja.
  • Dinamo-SB
    498
    Prije svega iznimno sam razocaran ovakvim istupom Petkovića. Realno,nitko tom liku do sada nije nista generalno zamjerio izuzev par rasprava po forumima i birtijama. Ovo je stvar isključivo njegovog ega da mora naglasiti i reci sve na glas i nastetiti klubu. Taman da je dozivio nepravdu - a nije! (Sve sto je Petkovic rekao da je Boban govorio je meni cisto okej) ,ako si pravi dinamovac i čovjek,iz postovanja prema tom klubu i navijačima, onim malim klincima koji su se poistovjetili s njim je ovo sve iznimno ružno.
  • Danko
    2.2k
    Dva put je rekao da je pričao s bobanom od 4 mjeseca i onda frajer nije bio siguran 25.05 hoće li ostat
    Pa normalno da je ovom puko film i stero ga u kurac
  • znajdatevolimja
    1.5k
    @Paggini

Brate, banirao si me jer sam napisao da je (pijani) egocentrik. Shvaćam zašto si me banirao, pretjerao sam u tom trenutku. Ne podjebavam te, pogotovo zato jer idemo zajedno u Istanbul, nego stvarno pitam jesi li promijenio mišljenje?
  • crophantom
    1.2k
    Jebote led, prije 10 minuta, ne moze niko pišati po meni... sad, namjerno sam prije Betisa napravio da mediji pljuju po meni da pomognem mlađima.
    I onda Zvone ima bipolarni.
  • Pacho
    2.8k
    Boban je donio ispravnu odluku, ali ga nije trebao posrati u onom razgovoru za nas YT kanal, jer su se time otvorila vrata za ovo. Bolje je ne iznositi prljavi ves.

Pogrjesili su i jedan i drugi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.