• Fan
    1.3k
    Pa daj mi objasni tvoju argumentaciju da ti Boban kaže "stari treniraj kako spada", što je JEBENI MINIMUM profesionalizma, ovaj kaže "daj mi tjedan dana DA RAZMISLIM HOCU TRENIRATI KAKO SPADA"Paggini

Na strani sam Bobana i Dinama, al meni uopće nema nikakve logike da bi Petko reko, ili bilo tko tko nije psihopat "ej, daj mi tjedan dana da razmislim dal želim radit svoj posao ili ne". I da onda s tim stavom ode negdje drugdje radit isti taj posao. Pa jel itko misli da je on tam otišo na GO? Jer, ruku na srce, mogo je odmah pristat i ovdje i ništa mu se ne bi desilo da igra kao i do sad, preko k, kako mu neki tepaju cijelo vrijeme...
    Moje mišljenje, on je ošo jer je ziher znao da će tam u turskoj (il španjolskoj) imat 50% veću plaću (ak računamo da je ovdje imao koliko, milju neto?) i to je to. Ovo da je htio tjedan dana razmislit o tome dal mu se da igrat nogomet il ne mi skroz nema logike i siguran sam da, OSIM toga, ima još nekih stvari u pozadini.
  • Mislav24
    14

I sve u redu. Narativ je pogrešan jer su u njemu hračkani igrači sa više strana. Sve iz intervju smo već danima znali jer smo pročitali.

Može se reći da Boban ide sa strane Dinama, a Bruno sa strane legende Dinama. Ne mislim da ce Petko ići svim snagom. On voli Dinamo svim srcem koliko god mu u zadnje vrijeme to žele umanjiti.
  • Paggini
    60.6k
    Da, ali Petku ne dajemo za pravo isto.Mislav24

Petkova ozljeda pubične kosti, ako si imalo upućen u fizioterapiju, a možeš pitati i ChatGPT, dolazi od manjka kvalitetnog treniranja. Uz to, lik se liječio van svih preporuka stručnog stožera, što je pogoršalo njegovu ozljedu u sezoni kad smo imali jednog napadača i vječni manjak bodova.

I nakon svega toga, daje mu se luksuz da vodi novi Dinamo i on mora razmisliti.

A uz to, njegov manager od ožujka govori da Petko ide. Šta ćemo s tim?

Ali ti znaš, Davorin ti rekao...
    4m
    Mislav24

Ove ljigave konstrukcije i latentno vrijeđanje ostavi za nekog drugog.

On voli Dinamo svim srcem koliko god mu u zadnje vrijeme to žele umanjiti.Mislav24

Kad je Petko to ikad javno rekao? Ili ti to znaš "iz izvora"?
  • Mislav24
    14

Oprosti za Davorin..., ali kakve gadosti ljudi pišu i mene prozoveš za latentno vrijeđanje. Ok.

Da se na transfere vratim. Spomenuo sam na forumu kako SN provlače narativ o Stojkoviću na klupi. To je trajalo neko vrijeme i iako su me ljudi tu uvjeravali da kaj oni znaju...evo znaju.

Isti novinari su tjednima prije intervjua pričali što se i kako dogodilo u razgovorima. I evo, bili su u pravu. Nekako omekšavaju temu tako da lakše prođe u javnosti.
  • Mislav24
    14

Oproštaj od Dinama:

Teško je skratiti sedam godina u nekoliko rečenica i reći sve što bih htio. Došao sam još uvijek kao klinac, lagan i zaigran, a odlazim kao čovjek s dvije obitelji - jednu imam u svom domu, a drugu u Maksimirskoj. Čast mi je bila biti član najbolje generacije Dinama u zadnjih 50 godina, a svaki put sam nosio traku s ponosom preuzimajući odgovornost i za loše i za dobro!

Nikad se nisam libio braniti klub javno i privatno govoreći ono što mislim. Puno puta sam i pogriješio, ali odlazim uzdignute glave jer znam da sam govorio u najboljoj namjeri, za dobro Dinama. Htio bih se zahvaliti prije svega svim svojim suigračima, svim djelatnicima oko svlačionice i svima onima u klubu koji su mi pomogli da narastem kao čovjek i nogometaš. Kucat će plavo srce u prsima do kraja života. Vaš veliki navijač", napisao je Petković.
  • vjeko1701
    16.7k
    Kada si već u raspravi sa više forumaša, smožeš odgovoriti svima u jednom postu. Ako ga nisi vidio, možeš lako editirati zadnji napisani post. Višestruko postanje u nizu je zabranjeno pravilima foruma.
  • Šteco
    1.1k
    Kakav trol, prejako. Najjači dio mi je da je Boban trebao na zahtjev od tjedan dana za razmislit da bude profesionalac i vođa ekipe odgovori cjenkanjem i ponudit mu kao evo ti 3 dana za razmislit... Nema dalje. :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.